| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorModerator: liviur
41 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatordaca va organizati sa mergeti la o sesiune de talere as veni si eu, singur nu e nici o distractie
eu am un hobby, mie nu-mi place istoria.
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorCum se ajunge acolo? M-ati facut curios...
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorCraiova- Slatina- Pitesti- Bucuresti- stanga pe centura- la Rosu stanga spre Joita- in Joita dreapta spre Sabareni- stanga spre poligon pana in pod.
Asfalt plus 300 m pietruit f bine. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergator@ Elmer
Alternativ: Craiova- Slatina- Pitesti - A1 - exit Bolintin Deal, traversati autostrada, continuati spre zona industriala Joita, sat Joita, str. Scolii, Intrarea Poligonului Nr. 1 (aproximativ 7-10 minute de la iesirea Km 23, 5 pana in parcarea poligonului). Vom fi onorati sa fim gazda dumneavoastra. @ Pentru toti cei care au avut generozitatea de a scrie o recenzie (si nu numai) Va multumim foarte mult. Randurile dumneavoastra inseamna foarte mult pentru noi si vom tine cont de fiecare sugestie - fie ca ne sta in putere sa o aplicam, fie ca va face parte din planurile noastre viitoare. Ideea este ca suntem deschisi unui dialog civilizat, implicit pentru colaborari reciproc avantajoase si ne bucura faptul ca aprecierile incep sa tina cont de legatura formata intre servicii si costuri. Acest etalon reprezinta pentru noi si o motivatie foarte puternica, motivatie care de altfel se afla la baza tuturor proiectelor incheiate, in derulare sau viitoare. Speram ca in viitor sa va oferim un poligon modern, performant tehnic, asa cum fiecare dintre noi a sperat sa vada in Romania intr-o buna zi. Multumindu-va inca o data - echipa CTS Tunari - Complexul de tir Anatolie Salceanu, Joita va ureaza toate cele bune si Paste Fericit! Ne revedem dupa o scurta vacanta si desigur, pe 26.04 - Cupa Sf. Hubertus. Cu cele mai bune ganduri, Eugen Dima CTS Tunari
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorCand veti mai organiza o tura intre prieteni o sa vin din nou. Inca nu sunt 100% convins de complexitatea aruncatoarelor de talere. Dat fiind timpul foarte scurt nu am reusit sa vad tot. Mi-a parut totusi bine ca am mai tras la niste talere de skeet ca nu am mai vazut zborul asta de cand am devenit vanator si mergeam la Baia Mare la poligon. Si iepurele mi-ar fi placut sa il incerc. Si aruncatorul ala care era in fundul poligonului, si ala din turn.
Ma bazez totusi pe Alin sa mai organizeze o tura din asta sa tragem si noi ca oamenii ca am venit de acolo cu geanta plina. De data asta nu am ce sa reprosez organizatorilor. Poate doar faptul ca daca erau 2 instructori in poligon puteam sa ne impartim: unii la talere si altii la pistol si mistet si invers. Cred ca si pentru poligon ar fi fost mai 'banoasa' iesirea. Ce mi-a mai placut este ca m-am intalnit cu cei de la magazinul lui Riccardo si am avut ocazia sa pipai niste arme de tir minunate. Multumesc pe aceasta cale baiatului lui (imi cer scuze ca nu ii stiu numele). Mi-ar fi placut si sa tras cateva cartuse cu ele dar si asa a fost bine (si acum imi curge din gura de pofta). Mistretul a fost o experienta placuta. Nu ma asteptam sa lovesc tinta la distanta aia. Apropo: am tras cu Axis-ul cu tragaciul de la Rifle Basics. Alta treaba. Referitor la instructorul de tir (Georgian): Foarte tifnos si rece la inceput si-a aratat latura umana la final. Stand si judecand la rece il inteleg perfect. Iti vine o trupa de smecherasi (ca aia eram la ce glume scoteam din noi) care vrea sa traga cu pistale si pusti si mai stiu eu ce artilerii. Tre' sa ii potolesti cumva. Si asta o faci fiind rece si transant. Da' m-am bagat in cochilia mea si nu i-am mai zis nici un cunvant pana la talere cand am inceput sa tragem si i-am propus varianta tragerii asa cum e la concursuri. A acceptat si pe urma, dupa ce a vazut ca suntem chiar varza s-a inmuiat si ne-a lasat sa tragem ceva mai mult decat era programul. Multumesc pentru asta. Sfaturile lui au fost pe masura. Da' el nu rade la nici o gluma. D-nu' Georgiaaaannnn, ne place de tine da' razi si tu cu noi. Ca mie miie frica de tine ca de mama care ma batea in fiecare zi cand eram mic. Zici ca esti ala din Hitman de nu ride niciodata. Ma astept sa imi tragi o palma dupa ceafa daca ratez talerul. Io cu Madalin sintem obisnuiti cu Ionica de la Ludus care ne stie acum si suntem ca si prieteni. Sper sa nu se supere pe mine da' io is ardelean din ala mai cald. Nu vad partea rea din oameni. Da' mi-i frica na! Fain si poligonul de pistol. Daca stiam de la incput ca pot sa trag si la tintele cazatoareeee... Si ii multumesc lu' Madalin ca mi-a dat sa trag cu pistolu' lu' John Wayne si ca mi-a facut si poze. Pe scurt: desi e lunga calea, mai venim. Adica sa apreciati si dvs. ca am batut 300 km dus si 300 intors ca sa trag la voi in poligon, da? Mersi de gazduire.
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorba mai rade si Georgian
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorTocmai am spus ca apreciem si o mai afirm odata.
In ciuda unor neintelegeri trecute (mie asa mi-au parut mereu) avem toata dorinta sa va facem vizita cat mai placuta. Poate tocmai din cauza faptului ca poligonul a devenit intrucatva mai cautat am inteles ca facem ceva bun si merita continuat. Ca intre ardeleni (originile mele sunt in orasul Blaj) gust o gluma daca are sare dar si un pic piper pentru ca am avantajul spectatorului relaxat - insa ceea ce repet intruna instructorilor este: in poligon nu va cer decat un lucru - solicitati si oferiti siguranta - indemn care are darul sa nu-i relaxeze, avand in mod evident raspunderea pentru viata lor dar si a dumneavoastra. Poate mie imi trebuie adusa "vina" seriozitatii lui Geo, deoarece timp de cateva zile i-am transmis un mesaj obsesiv - orice greseala - cat de mica, orice nemultumire - cat de mica, orice cuvant de repros - cat de neinsemnat, va fi evaluarea ta profesionala acordata de un juriu pretentios asa cum sunt membrii forumului vinatorul.ro Crisparea sa este fireasca, teama de a nu o da in bara prezenta si ea, asadar, cum nu este amnezic si trecutul i-a oferit ocazia sa-mi cunoasca modul de a ma arata dezamagit, cred ca a fost atent la cele mai mici detalii. In fine, cum noi lucram impreuna de 14 ani, cu greseli inerente dar mai ales cu multe satisfactii, ne mandrim sa avem printre noi un prieten dar si un sportiv exceptional precum Alex Giorgian. Sunt sigur ca vizitele repetate va vor arata ce poate, dar mai ales ce fel de om este Giorgian. Cat despre talere - trecutul de sportiv ma duce invariabil catre aranjamente traditionale - regulamentare dar, pe cat am putut, s-a incercat un aranjament si o diversitate mai pe placul vanatorilor. Cu siguranta dupa ce investitia cea mai costisitoare (120 m carabina) va fi completa, vom extinde in viitor atat dotarile cat si scenariile de tragere specifice tirului vanatoresc la talere. In paranteza fie spus - poate am gresit cand am cumparat cel mai performat sistem de automatizare a lansarilor, deoarece, chiar daca "stie" o groaza de scheme de lansare, combinand toate masinile din poligon in scenarii care mai de care mai variate, reactia tragatorilor amatori a fost una descumpanitoare. Exceptand demonstratia de acum 2 ani pentru Guerini, un singur eveniment a fost realizat complet automat. Explicatia a venit din partea staff- ului dar si a utilizatorilor - este prea complicat de tras in acest sistem. Noua ne place sa radem, sa comentam - manifestari absolut naturale si care dau farmec intanirii, in fond - si mai putin sa tinem o atitudine corespunzatoare functiilor echipamentului (ex. liniste pe standul de tragere). Vom evaluat foarte atent daca pe 26.04 vom lucra pe microfoane si cu tabela electronica de scor sau vom proceda clasic, pe lansare manuala. Cum nu sunt multi care stiu regulile, probabil, in primele evenimente vom alege analogicul iar poate, spre ultimele intaniri din acest an vom face trecerea pe automat. Mie unul, mi-ar face mare placere sa vad oameni care solicita antrenorilor si instructorilor din ce in ce mai multa complexitate, atat in competitie dar mai ales in antrenament. Toate instalatiile sunt functionale si am rugamintea sa le utilizati ori de cate ori veniti la tragere. Daca, sa zicem, ceva nu este operational din motive arbitrare (sa zicem o "relaxare" a instructorului) am rugamintea sa ma anuntati cat de repede pentru a solutiona fara intarziere. Pentru orice solicitare sau feedback, va stau la dispozitie oricand. Respect, E.D.
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorImi pare bine ca nu v-ati suparat. Despre d-nul Giorgian (am corectat numele) o sa vad io la urmatoarea vizita daca ma arde sau nu. (glumaaaa - da' si speranta ca 'nu')
Sincer sa fiu mi-ar face placere sa va testez odata sa va testez jucariile automatizate. Si sunt convins ca si prietenii cu care merg la talere la fel. Presupun ca la atunci cand spuneti "tirul vanatoresc" va referiti la sporting. Pana acum mi se pare cea mai complexa disciplina de tragere. De fiecare data alta directie, alta distanta si alta viteza. Placut ca si diversitate, neplacut ca si frecventa de lovire a talerelor. Acum poate daca imi expun si eu dorintele se vor mai gasi si altii 'dusi' ca mine ca sa o facem lata. Iata idealul meu: - skeet - antrenament cu 2 sau 3 manse (talere trase din acelasi post) cu corectarile (nefizice - ca nu imi place sa ma bata nimeni, daca ma bate fug) de la antrenor. - o mansa asa cum scrie la carte marcata pe tabela sa ma simt si io artist cu pusca (chiar daca o sa fie multe zerouri pe acolo) - trap - din asta nu am tras niciodata asa ca numai cu antrenor si explicatii fara finalitate de proba - sporting - tras 2-3 manse la toate masinile care le aveti din diverse pozitii. La concursuri din astea am mai fost. E interesant dar de cele mai multe ori dezamagitor (prin prisma rezultatelor). Cred ca ce vreau eu se poate face doar in 2 zile. O zi e prea mult pentru un tragator fara experienta. Dar, ca idee, asta ar fi idealul meu pentru 2 zile de talere pline. Cel mai lung concurs l-am facut pe poligonul de la Ludus cu 10 masini impartite pe 2 poligoane si 4 seturi de tragatori. 100 de talere. Dureaza mult. De dimineata de la 9 pana seara pe la 6. Am fost 'rupt in gura ca coasa'. Madalin stie ca si el a fost acolo. Sistemul nu a fost piramidal pentru ca ne-am dus acolo ca sa tragem si concursul a fost colateral. Imi pare rau ca nu pot sa ajung in 26 dar chiar si daca as fi ajuns ... era nasol. Trompeta mea trage cu proiectil unic ca o stropitoare si inca nu am gasit unu' care sa iasa drept din teava. Mai caut. Da'-i fain la voi si mai viu!
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergatorCorect si frumos review Vrajitorule.
Eu i-as mai ruga pe cei de la poligonul Tunari sa ne tina si pe noi la curent cand se va putea cumpara munitie pentru armele de colectie (ma refer in principal la arma scurte) direct de la poligon. Ar fi inca un serviciu suplimentar oferit de poligon... Sarbatori Fericite Membru ANDA
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergator@ Vrajitoru
Schema noastra pentru talere este orientata pe stilul Compak Sporting din cadrul FITASC, din considerente tehnice dar si financiare. Olimpic Trap, Sporting - reprezinta un ideal de zeci de mii de euro care, in acest an, depaseste puterea noastra de cumparare. Totusi, in viitor sunt interesat sa avem si asa ceva. Ce putem face acum? American Trap (masina universala), Olimpic Skeet, Parcurs AGVPS (Florescu), Compak Sporting, precum si alte variante bazate pe masinile existente dar lansate intr-o secventa personalizata. Cu exceptia parcusului AGVPS, toate celelalte probe sunt integrate in sistemul Multipull si afiseaza in timp real, pe tabela electronica, rezultatele competitorilor. Imi face o deosebita placere si totodata este pentru mine o provocare sa va ofer la talere un pachet complet de combinatii si traiectorii, fiind convins ca un sistem chiar daca modest ca numar de aparate, inspirat pozitionat si lansat cu imaginatie, va ofera multe provocari pe toata durata antrenamentului. Asadar, concursurile din acest an vor fi in genul tragerilor combinate (proiectil unic sau glont/alica) folosind practic toata baza materiala disponibila intr-un mod cat mai diversificat. Ne gandim atat la incepatori cat si la avansati, regulamentul dar si clasificarea diferentiata (sportivi/amatori) vor face din evenimentele noastre o bucurie a tuturor, fara frustrari inutile. Chiar daca la prima manifestare, din pacate, se pare ca nu pot fi prezent, voi face ceea ce pot si ceea ce stiu ca sa va simtiti bine si sa reveniti atunci cand vom anunta un nou concurs. Toate cele bune, E.D.
Re: Preturi CTS Tunari(Joita) carabina/mistret alergator@ madalin122582
Toate autorizatiile necesare magazinului au fost emise. Dorinta noastra era ca pe data de 26.04 a.c. sa deschidem oficial micul nostru magazin. Din pacate, o chestiune personala pare sa nu imi permita acest lucru. Daca se va schimba ceva, voi anunta. Fondul de marfa se va completa saptamana viitoare - ca politica de pret nu vom fi mai sus decat orasul.Oricum, noi vom incerca sa venim sub ceea ce exista pe rafturi in magazinele de specialitate - sa vedem ce parere vor avea importatorii care ne sunt furnizori. Partea buna, totusi, este ca veti putea cumpara munitie (si nu numai) de la mica distanta fata de locul unde o folositi, scutind poate ceva drumuri sau, cum este cazul colectiei, va ofera sansa de a trage mai mult. Vom anunta destul de curand cand este disponibil serviciul. Sarbatori Fericite la toata lumea! Stima. E.D.
41 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Poligoane , concursuri de tir , samd Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori |
Publicitate
|