Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 01 Feb 2026, 23:07

4x4 pentru vinatoare

Membrii nostri sunt rugati sa-si posteze aici experientele legate de pasiunile lor extra vanatoare , legate strict de ceea ce inseamna MOTOARE !

Moderatori: Alin3006, mialxx, popaliviu, the_mav, RazvanGTC, GTC Auto SHOP

Re: 4x4 pentru vinatoare

Mesajde acsph pe 27 Feb 2014, 17:36

Ieri i-am luat numere..23SAM.Taxa de mediu,omologare (a fost bilduit in Japonia.. :( ),RAR,ITP,RCA etc...820 eurasi..
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Locaţie: Ploiesti

Mesajde Alin3006 pe 27 Feb 2014, 19:46

Misto masinuta. Vezi sa nu te gandesti la prostii in ea, ca te scoatem cu descarcerarea :lol: :lol: :lol:
Acum serios vorbind, tare misto masinuta si tare misto a iesit. S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde acsph pe 04 Mar 2014, 10:09

Multumesc pentru aprecieri @alin3006.Merci de pont.O sa incerc sa nu am erectie la volan :lol: :lol:
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Mesajde adisan77ro pe 04 Mar 2014, 20:38

In cel mai rau caz inlocuiesti volanul cu unul cu gaura mai larga si...ai scapat :lol: Si daca in viata ne dorim de obicei opusul uite cum la vanatoare lucrurile pot sta taman pe dos :idea: Oare de-asta nu ne-nteleg femeile cand vine vorba de vanatoare :?: :!: :lol:
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
adisan77ro
Veteran

Locaţie: Cluj-Napoca

Mesajde andrei32 pe 09 Mar 2014, 17:01

Salut,

Ma bucur ca am gasit acest forum si ca sunt oameni la fel de pasionati ca si mine de vanatoare. Cat despre masini, am un Nissan model vechi, nici nu stiu anul sincer, care il tin numai pentru vanatoare. L-am adaptat sa mearga cu ulei uzat ca snu imi fac probleme cu, combustibilul. E nebunie curata cand merg pe campuri si miroase a cartofi prajiti in urma mea. Ma alearga mistretii pe mine nu eu pe ei:)). Uleiul il iau de la o firma de colectare ulei uzat din Otopeni. Sanatate si succes la vanatoare.
andrei32

Mesajde scirocco pe 09 Mar 2014, 17:27

@andrei32

Daca mai introduci link-uri catre alte site-uri si nu respecti regulile de postare,ma indoiesc ca vei descoperi frumusetea acestui forum.Cat despre "succes la vanatoare",cred ca ai devenit vanator(daca ai aceasta calitate),ieri...
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
scirocco
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde acsph pe 12 Mai 2014, 09:51

Sambata 10 mai,iesire la Lacul Vulturilor in Siriu.Traseu superb,oameni minunati!Am sarbatorit astfel si ziua Regelui si congresul AJVPS :D Samuraiul din dotare s-a comportat admirabil,si a facut (pot sa zic ca uneori chiar ca a luat...) fata :D mult mai tunatelor colege de traseu.
La intoarcere am trecut prin Patarlagele si prin Ogretin..Am salutat in gand 2 prieteni dragi mie... :wink:
Cateva poze https://www.youtube.com/watch?v=XobGutNLB7o
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Mesajde acsph pe 13 Mai 2014, 12:06

Interesant a fost sa gasesc inca 2 vanatori,printre cei 24 de participanti...Si astfel discutia din jurul gratarului,a ajuns tot la: "uite asa avea namila niste colti" :shock: :lol:
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Mesajde tehărău pe 25 Mai 2014, 22:46

tehărău scrie:
Imagine

DOTZ 16", otel, +(sau -, ca n-am tinut minte si n-am timp sa caut cand e pozitiv si negativ) 4 cm
BFGoodrich 265 x 75 x 16", AT
Flanse distantiere 3cm:

Imagine

Scuturi ASFIR 8mm, dural: motor, cutie, rezervor:

Imagine

Imagine

Suspensie OME, chit de inaltare +5cm:

Imagine

Bara ARB, troliu WARN 4300Kg, proiectoare WARN cu telecomanda:

Imagine

Imagine

Asa mi se intampla: inainte sa plec, ma apuca modificatul la masina. Cum promisesem, a venit randul pragurilor, troliului spate, carligului, proiectoarelor spate.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Lantoaiele alea au fost cireasa de pe tort. Sper sa am atata minte incat sa le montez inainte sa raman pe undeva.

mai vin cu poze cand montez si snorkel-ul. E comandat.

Daca vreti relatii, intrebati la sursa. Eu am dus masina si am luat-o cum se vede. Culmea, nici n-am platit... :D :oops:
A fost gata cand aveam drum prin Bucuresti, dar fara lovele la mine. @RazvanGTC mi-a dat-o pe incredere. Ii multumesc pe aceasta cale!
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Mesajde Ghinda pe 26 Mai 2014, 09:03

Mai bine iti luai direct tanc! :lol: :lol: :lol:
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Mesajde tehărău pe 26 Mai 2014, 10:56

:lol:

Chiar am râs cu poftă!
tehărău
Veteran

Mesajde Ghinda pe 26 Mai 2014, 14:32

Ei, las ca o sa iti arat janghina mea! La prima revedere! Sau la prepelix?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Mesajde acsph pe 27 Mai 2014, 14:06

Arata intr-un mare fel!Foarte frumoasa si dotata :!: S-o stapanesti sanatos si sa te poarte in siguranta multi kilometrii de acum incolo!
- Pe cand facem panta aia rea de la Lac :?:
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Mesajde tehărău pe 27 Mai 2014, 20:49

Ghinda scrie:Ei, las ca o sa iti arat janghina mea! La prima revedere! Sau la prepelix?

Prepelix pe naiba! nu prind sezonul... :evil: Da' ar trebui sa mai facem o intalnica... :wink:
tehărău
Veteran

Mesajde tehărău pe 27 Mai 2014, 20:53

acsph scrie:Arata intr-un mare fel!Foarte frumoasa si dotata :!: S-o stapanesti sanatos si sa te poarte in siguranta multi kilometrii de acum incolo!
- Pe cand facem panta aia rea de la Lac :?:

Merci la fel! :wink:
Cu Lacul, ar fi o idee... :idea:
Poate vorbim mai multi, poate vine si @RazvanGTC, o socializare, o sunca la ziar...
Da' eu pe panta aia nu ma dau. Prefer sa stau sa ma uit la altii. Si, sa fiu sincer, cred ca daca devine un obiectiv national, se va rupe iarba de pe ea si eroziunea va fi dezolanta... :oops: :cry:
tehărău
Veteran

Mesajde acsph pe 28 Mai 2014, 14:38

:lol: m-ai spart bre cu asta cu eroziunea... :lol: :lol: e din ce in ce mai clar ca te gasim pe liste pe undeva la primele alegeri :wink:
Muget,deci exist !
acsph
Veteran

Mesajde tehărău pe 28 Mai 2014, 22:04

acsph scrie::lol: m-ai spart bre cu asta cu eroziunea... :lol: :lol: e din ce in ce mai clar ca te gasim pe liste pe undeva la primele alegeri :wink:

Asta-i din cilclul Fa Nene Mata talonaj la prieteni, ca la dusmani ma descurc solo...
Mai ieri eram cu partitura, acu' ma pui pe liste... :lol: :oops: S-a dus dracu onoarea... :cry: :oops:
Bre, io, cu politica, NU!

Acu', stai sa-ti spun de ce sar aia cu furca la ATV-isti. Ca-s patit. Cand veniti la mine, va arat. La Siriu, in zona Teharau, am cumparat un teren. De acolo vine si nick-name-ul. Zona e beton, vad lacul, am parcare, izvor (2) propriu... Smecherie! Dupa ce castig la loto, acolo va astept la pregatit vanatoarea... si dupa...
Cand l-am luat, proprietarul m-a anuntat ca mai are un pic de taiat la padure si-mi vinde si hectarul ala care era vecin cu intravilanul. Si aveam nevoie, ca de acolo izvora unul din izvoare si poti avea apa prin cadere. Asa ca zic ok. Si a taiat si a tras lemnele vara. Si a facut numai o tara de sant unde era iarba, cam cat face cauciucul... Si-a plouat si s-a facut santul de-un metru... M-a cam costat sa-l astup. Nici acum nu-s multumit... Asa ca am cumparat alte 3 hectare de padure limitrofe, sa n-am vecini. Si le-am facut si carte funciara! :evil:

Nu prea e misto unde se rupe iarba si e inclinatie...
tehărău
Veteran

Mesajde Ghinda pe 29 Mai 2014, 07:35

Nu vrei, la toamna, sa te omenesc cu ceva puieti si sfaturi tehnice, sa fixam un pic zona?
Ghinda
Veteran

Mesajde tehărău pe 29 Mai 2014, 09:27

Ghinda scrie:Nu vrei, la toamna, sa te omenesc cu ceva puieti si sfaturi tehnice, sa fixam un pic zona?

Vreau.
tehărău
Veteran

Mesajde the_mav pe 29 Mai 2014, 10:47

tehărău scrie:
Ghinda scrie:Nu vrei, la toamna, sa te omenesc cu ceva puieti si sfaturi tehnice, sa fixam un pic zona?

Vreau.

Bine.
Poate 6-7 Sept, Colocviul "Plantarea tehnica a puietilor spre fixarea eroziunii" se va tine de Dr. Ghinda in prezenta unui auditoriu select, posibil pe un camp fara eroziune, cu miriste acoperita, sub cantec de prepelix :mrgreen: :D :mrgreen: :mrgreen:
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
the_mav
Veteran

Locaţie: Oltenia, Muntenia si partial Moldova

Mesajde tehărău pe 29 Mai 2014, 21:33

the_mav scrie:
tehărău scrie:

Vreau.

Bine.
Poate 6-7 Sept, Colocviul "Plantarea tehnica a puietilor spre fixarea eroziunii" se va tine de Dr. Ghinda in prezenta unui auditoriu select, posibil pe un camp fara eroziune, cu miriste acoperita, sub cantec de prepelix :mrgreen: :D :mrgreen: :mrgreen:

Omenesc, la Patarlagele inseamna moca! Si moca e cea mai placuta forma de plata! Si vine @the_mav sa-mi strice ghiseftul...
@Ghinda, nu te lua bre dupa el...
tehărău
Veteran

Mesajde tehărău pe 18 Sep 2014, 08:50

tehărău scrie:
tehărău scrie:
Imagine

DOTZ 16", otel, +(sau -, ca n-am tinut minte si n-am timp sa caut cand e pozitiv si negativ) 4 cm
BFGoodrich 265 x 75 x 16", AT
Flanse distantiere 3cm:

Imagine

Scuturi ASFIR 8mm, dural: motor, cutie, rezervor:

Imagine

Imagine

Suspensie OME, chit de inaltare +5cm:

Imagine

Bara ARB, troliu WARN 4300Kg, proiectoare WARN cu telecomanda:

Imagine

Imagine

Asa mi se intampla: inainte sa plec, ma apuca modificatul la masina. Cum promisesem, a venit randul pragurilor, troliului spate, carligului, proiectoarelor spate.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Lantoaiele alea au fost cireasa de pe tort. Sper sa am atata minte incat sa le montez inainte sa raman pe undeva.

mai vin cu poze cand montez si snorkel-ul. E comandat.

Daca vreti relatii, intrebati la sursa. Eu am dus masina si am luat-o cum se vede. Culmea, nici n-am platit... :D :oops:
A fost gata cand aveam drum prin Bucuresti, dar fara lovele la mine. @RazvanGTC mi-a dat-o pe incredere. Ii multumesc pe aceasta cale!

Mi-a sosit si snorkel-ul:

Imagine

Arata mai cu steroizi:

Imagine

Asta nu e reclama mascata, e reclama pe bune. Chiar sunt multumit de cum decurg lucrurile la @RazvanGTC!

Imagine

Cred ca m-am potolit cu modificarile. E timpul de a ma bucura de ele... :wink:
tehărău
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 18 Sep 2014, 10:30

Arata bine ¨bestia¨. Pune-o la treaba!
Alin3006
Veteran

Mesajde adisan77ro pe 20 Sep 2014, 00:19

Esti un norocos cu asa ajutor. Sunt convins ca "asezonata" cu putin noroi va arata chiar si mai bine :)
ca sa nu mai vorbim de satisfactia ta:):)
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
adisan77ro
Veteran

Locaţie: Cluj-Napoca

Mesajde Ghinda pe 22 Sep 2014, 08:22

Geaba!
Tot Subaru este baza!
Ghinda
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 22 Sep 2014, 09:32

:lol: :lol:
Ghinda scrie:Geaba!
Tot Subaru este baza!
Alin3006
Veteran

Mesajde Ghinda pe 22 Sep 2014, 15:04

N-am putut sa ma abtin. Alminteri arata de belea!
Ghinda
Veteran

Mesajde tehărău pe 22 Sep 2014, 16:59

Ghinda scrie:N-am putut sa ma abtin. Alminteri arata de belea!

Merci! Vezi ca ai promis ca ma dai cu Subarica...
tehărău
Veteran

Mesajde baracuda pe 23 Sep 2014, 07:27

Frumoasa masina. Intrebare: Cum te descurci cu bena acoperita, am vorbit cu mai multi amici si mai toti se planga de spatiu. Arata bine ca design insa ca si spatiu cam toate tipurile de inchideri limiteaza mult spatiul de stocare.
baracuda

Mesajde tehărău pe 02 Oct 2014, 14:07

baracuda scrie:Frumoasa masina. Intrebare: Cum te descurci cu bena acoperita, am vorbit cu mai multi amici si mai toti se planga de spatiu. Arata bine ca design insa ca si spatiu cam toate tipurile de inchideri limiteaza mult spatiul de stocare.

Limiteaza. Cam 4 porci. Sau 6 caini. Sau nimic. Ca nu car nici vanat nici caini. Pusca si rucsacul. Si incap sigur. :roll:
tehărău
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Off road si aventuri pe 2 sau 4 roti