@Dan2812
Te rog sa nu mai postezi repetitiv,acelasi lucru.Este suficient odata.
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
LUNETE IORModerator: liviur
38 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: LUNETE IOR@Dan2812
Te rog sa nu mai postezi repetitiv,acelasi lucru.Este suficient odata. Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: LUNETE IOR
Sorine,esti prea bland!!! Imi plac enorm produsele IOR,sunt mandru si bucuros ca ceva de pe plaiurile astea a ajuns la un asemenea nivel calitativ,le-as recomanda cu inima deschisa inaintea multor produse ale unor marci tare apreciate la noi dar reclama lipsita de dibacie pe care o face omul nostru e usor iritanta,risca sa aiba efect contrar! Macar daca am sti ca trece din cand in cand pe la casieria forumului sa lase ce are de lasat...daca nu,ar fi bine s-o faca!
Re: LUNETE IORA folosit cineva RD-ul in tub de la IOR?
Re: LUNETE IORChiar asa?
Nu l-a testat nimeni? Chiar ma obligati sa cumpar unul sa-l testez?
Re: LUNETE IORN-ai ambitie.
Re: LUNETE IORRadule,degeaba ma incerci...teschereua s-a subtiat in asa hal incat m-am cumintit cu testele!
Daca mai eram prin 2007-2008 ce review-uri la Guerini as mai fi scris eu pe la sectiunea de lise!
Re: LUNETE IOR
Vroiam si eu sa aflu ,moca,
38 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2