Lama e din otel aliat crom-vanadium 6150, de 2,2 mm
Teaca e din piele de 5 mm, orificiile nu am avut curajul sa le numar, dar ata cerata galbena de 1 mm a avut 3,20 m...

Respecte...
Cutitul de vanatoareModeratori: liviur, george_ciprian86 Re: Cutitul de vanatoareCutitul e o coproductie, eu doar am decupat lama, i/am dat orificiile si am facut tratamentul termic iar prietenul Sami Faur i/a tras un grind frumos, un un brunaj beton si i-a pus un maner de 4*
Lama e din otel aliat crom-vanadium 6150, de 2,2 mm Teaca e din piele de 5 mm, orificiile nu am avut curajul sa le numar, dar ata cerata galbena de 1 mm a avut 3,20 m... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareCutitul pt dezosat si skinnerul, ambele prezentate deja, sunt imbracate impreuna.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareAm mai terminat trei teci, doua negre si una maron, cea din urma pt un cutit facur de Sami Faur..
![]() ![]() ![]() ![]() ZEN
Re: Cutitul de vanatoare![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toate de saptamana asta, la un loc..., mai putin cea cu Mosul, care e facuta mai demult... ![]() Respecte. ZEN
Re: Cutitul de vanatoareCutitasul e un purcel facut de Sami Faur, din D2. Aseara l-am imbracat.Pielea este nevopsita, doar tratata cu putina crema fixator.
Si acum sa va intoxic cu imagini.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZEN
Re: Cutitul de vanatoareInainte de a ma apuca de treaba la teaca aceasta, in timp ce ii faceam sablonul, oscilam mult intre a-i face teaca din piele de 6 mm sau de 4 mm, pana la urma, am optat pt prima varianta, avand in vedere ca aceasta "unealta" este solida si grea, cu lama de 10 mm grosime.Imi pare rau doar ca nu am facut si o poza cu un etalon ceva, asa nu se vad dimensiunile tecii.
Piele de 6 mm, stratul intermediar de 4 mm..Cutitul finalizat de Sami Faur. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareTot pt un cutit cu lama suminagashi, facut de Sami Faur, piele 4 mm, natur, nevopsita.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte.. ZEN
Re: Cutitul de vanatoareAzi am terminat teaca pt cutitul cu plasele din con de brad stabilizat, facut de Sami Faur.Piele de 3 mm, am botezat-o "marmura rosie", se vede cauza..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareDupa cele doua teci prezentate mai sus, facute saptamana trecuta, am zis ca trebuie sa fac un efort considerabil pt a mai recupera din datorii, si sambata m-am apucat dimineata devreme de taiat piele.Am reusit sa termin ultimele trei teci din Saga Suminagashi, realizata de Sami Faur.Am ramas in aceeasi paleta coloristica si teci simple, fara zorzoane.
Intre cutite s-a strecurat si unul cu lama din D2, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZEN
Re: Cutitul de vanatoareCat de mult ai progresat Gyula !!!!!!
Tine-o tot asa! Cine e makerul cutitului din ultimele poze? cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Cutitul de vanatoareDin cauza unei lacune de inspiratie pt urmatoarele lucrari,
Asa ca am purces la treaba, timp in care el a scos un flacon de bere si a cerut pahare de la nevasta, asa ca am terminat acum cateva minute hainuta asta... ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareMi s-a cerut sa fac o teaca pt un kiridashi facut de Sami Faur.Cam asa a iesit:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Multumesc pt rabdare, si scuze pt calitatea imaginilor, Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareazi am terminat teaca si pt un cutit baban de tot.., facut tot de Sami desigur
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte. ZEN
Re: Cutitul de vanatoareUna asemanatoare cu ultima, terminata ieri..
Cutitul e faurit de maestrul Matei Campan. Teaca e din piele de 4 mm. ![]() ![]() ![]() asta ca sa linistesc beneficiarul ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte.. ZEN
Re: Cutitul de vanatoareDaca doar zaresti bolsterul de cupru sau fluiditatea liniilor de la maner, iti dai seama instantaneu ca e vorba de Matei......
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Cutitul de vanatoareTeci pt un combo, cutitul si toporasul sunt facute de Csizmar Szilard(Moose)
Mai intai la gramada cateva teci.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareMi-a fost comandata aceasta teaca , pt un cutit interesant si placut...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareCelelalte doua teci din gramada de mai sus, facute pt doua cutite
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareIn cadrul aceleiasi comenzi, autorul cutitasului este Lochness
![]() ![]() ![]() ![]() N-am sters lama de ulei, le cam dau cu Balistol cand ajung la mine, sa nu am surprize ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori |
Publicitate
|