| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Bancuri / Glume / AmuzamentModerator: popaliviu Re: Bancuri / Glume / AmuzamentLife is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentEa ii da mesaj lui:
- Ce faci? El raspunde: - Mananc si ma gandesc la tine. Ea: - Ce dragut...Ce mamanci? El: - Coliva!
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentSpuneti, copii, care e cel mai paros animal ce exista?
- Ursul, spune un elev. - Vulpea, altul. - Iepurele, pisica, leul, etc. ceilalti. Bula ridica si el mana: - Doamna de muzica… - Pai cum, mai tampitule, ce ti-a venit?… de unde ai scos si prostia asta? - De la domnu’ de desen, care a zis ca un an i-a trebuit pana a parlit-o…
E p i c ! ! ! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentCorruptissima re publica plurimae leges
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDoi pescari pe malul raului isi pregateau unditele , momelile , etc La un moment dat, unul dintre ei scoate un corn de vanatoare...
- Ai innebunit? Vrei sa sperii pestii ? - Ba nu, dimpotriva, vreau sa-i fac sa creada ca suntem vanatori....
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentCorruptissima re publica plurimae leges
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentBine macar ca prima n-avea barba
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn bărbat se prezintă la Oficiul Forţelor de Muncă şi vede un anunţ: “Se caută Asistent pentru medic ginecolog la Spitalul studenţesc.” O întreabă pe tânăra de la ghişeu în ce constă postul şi dacă îi poate da
ceva amănunte despre ea. – Da, trebuie să ajutati doamnele să se dezbrace de haine, apoi de lenjeria intimă, să le ajutaţi să se întindă şi să le spălaţi cu grijă zonele intime, apoi să le daţi cu spumă de ras şi să le radeţi părul pubian, apoi să le ungeţi cu diferite creme şi să le masaţi astfel ca ele să fie pregătite pentru examinarea medicului. Este pentru început un salariu lunar de 1000 de lei cu perspective serioase de creştere în funcţie de rezultate. Dar trebuie să mergeţi la Ploieşti . -O, dar de ce!? Acolo este postul? -Nu, postul este în Bucureşti, acolo e capătul cozii!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentSe pun la masa sa manance. Batranul ii zice sotiei:
- Luceafarul meu, adu felul intai. Dupa ce termina batranul zice: - Frumoasa mea, adu felul doi. Dupa ce termina, batranul ii zice sotiei: - Iubirea mea, adu desertul. Dupa masa femeile merg la bucatarie iar barbatii raman singuri. Tanarul il intreaba pe batran: - Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i spui cuvinte asa frumoase? - Sa mor de mai stiu cum o cheama.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentPoverb marinaresc: “Iubeşte-ţi copiii ca şi cum ar fi ai tăi!
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentProverb din Vaslui:
¨ Fimeili batuti di azi sunt fimeili bosumflate di ieri¨
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn om de stiinta facea teste pe purici...
Mai intai, pune puricele pe o foaie alba si ii spune sa sara. Puricele sare!... Dupa cateva minute, taie picioarele purecelui si ii spune sa sara. Puricele nu mai sare!... Omul de stiinta isi noteaza in caietul de insemnari stiintifice: 'Dupa ce i se taie picioarele, purecele isi pierde auzul!'... Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentIntrigati de vanzarile spectaculoase ale celor de la Dacia cu Loganul, un grup de analisti merg in vizita la salonul auto de la Geneva ca sa vada cum se promoveaza brandurile.
Trec pe langa standul Mercedes si vad niste nemtoaice blonde si cu pieptul plin rezemate de masina si care imbiau vizitatorii: "-Kommen Sie, bitte!" Atrasi de eleganta masinii si de ingerii blonzi, in jurul acelui stand era un grup maricel de admiratori. Povestea se repeta la standul celor de la Peugeot unde vizitatorii erau atrasi de niste domnisoare elegante cu ochi mari in care scanteiau "luciri de pacat" si care-i imbiau pe oameni cu: "Bonjour, vous voulez regarder de plus près?" La standul Logan imbulzeala mare, dupa 10 minute reusesc si analistii sa-si faca loc cu coatele si sa vada minunea. Niste caprioare zvelte si un pic mai negricioase se intindeau si se tavaleau lasciv pe biata masina soptind imbietor: "Ia d'acia!, Ia d'acia!" Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentO cladire mai incolo se desfasura un targ de arme;in urma unui sondaj a rezultat ca niciunul dintre participanti nu a retinut ce drac de pistol vindea duduia asta
![]() insa toti i-au retinut numele si masurile la ...asta,calibrul armei este in noi
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDin ciclul''Romanie te iubim, ca ca tine nu gasim'' episodul ''Ia-le ochii,ia-le banii''
http://adevarul.ro/locale/zalau/sediul- ... index.html este in noi
Re: Bancuri / Glume / Amuzament![]() adult picture hosting Al dracu fotobachet nu ma lasa sa pun poza asta,continut pentru adulti,cica.Pai chiar asa si este,pentru adulti,ca minorii nu au voie sa poarte arme de foc este in noi
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentMor cand va aud cu prostiile aste de buchete si imageshackuri, folositi contul de google si nu va mai doare capul cu cenzura
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentPai dracu stia...hai ca vad cum fac.Daca o fii sa imi prind ghiarele,ne auzim.
este in noi
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentVersuri de manea:
Te iubesc dar nu pe tine.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Cand eram mai tanar, astea-mi placeau si mie: cu motorul mare, sa ma lupt cu ele. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentOrganul: Ați consumat băuturi alcoolice?
Șoferul: O ladă de bere, 2 litri de vin și o sticlă de vodcă. Organul: Vă rog să suflați aici. Șoferul: De ce? Nu mă credeți? MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentÎntr-un castel medieval, ghidul îi conduce pe turişti pe nişte scări întortocheate, coborînd tot mai jos şi mai jos. Undeva, la capătul labirintului, apare o uşă pe care scrie "Camera de tortură". Intră cu toţii; înăuntru o mulţime de schelete, unele mai noi, altele mai vechi... Turiştii întreabă:
- Ale cui sînt rămăşiţele? Ghidul răspunde: - Legenda spune că aici şi-au găsit sfîrşitul turiştii care n-au dat bacşiş ghidului... dar asta este doar o legendă... Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
Publicitate
|