Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Reteta ras
53 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Reteta rasStie careva o reteta pentru preparat carnea de ras? Teoretic trebuie sa vina de prin negura vremii.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Reteta rasEra una intr-o carte de Sadoveanu, dar nu mai stiu care...
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Reteta rase de rau ,daca am inceput sa mancam pisici.....
nu este pe lume placere mai mare.........
Re: Reteta rasMugurele, ai rabdare, sa fac sapaturi. Mangiare la mio gatto, sau cum dracu zic italienii.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Reteta rasUrsule, m-am gandit ca or mai exista si alti vanatori decat noi doi!
Eu la tine astept. Si poate o gasi colegul cartea lui Sadoveanu. Nicule, nu este de rau. Rasul nu este pisica, ca nu e calul lui Calistrat! Daca vrei iti dau o reteta de bursuc, de pe la Vrancea culeasa. Intreaba pe saful vostru de la AJVPS. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Reteta rasMare atentie la viezure, daca ii atingi cu cutitul anumite zone pe la coada nu il mai mananca nici cainii Si e pacat de untura aia ca in loc sa te scape de raceala o dai pe bocanci
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Reteta rasEu am auzit ca se pune la macerat pe ghinda, pe urma neaparat perpelita un picut in untura de viezure impuscat la inceputul iernii! Se serveste cu bere Ursus
"Through Performance to Type"
Re: Reteta rasCanadian Lynx Stew 2 lb Lynx meat
4 tb Fat 1 Small onion, chopped 1 ts Salt 1/4 ts Pepper 1/4 ts Summer savory 1/4 ts Oregano 4 Potatoes, quartered 4 Carrots, diced 1/2 Celery, chopped 2 tb Flour 1/2 c Cold water 1 ts Worcestershire sauce Wash meat well, pat dry, and cut into 2 inch cubes. Melt fat in a heavy pot, add meat and cook until nicely browned. Add onions and seasoning. Cover with cold water, bring to a boil then reduce heat, place a lid on the pot and simmer for 1 1/2 hours. Add cut potatoes, carrots and celery and continue cooking for 1/2 hour or until meat and vegetables are tender. Make a paste of the flour and water and add to the stew, stirring gently until thickened. Just before serving add the Worcestershire sauce. Serve hot. From _Northern Cookbook_ edited by Eleanor A. Ellis, Information Canada 1973 ==================================== Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Reteta rasMultam am tradus. Sos din ala unde oi gasi?
Feed back sau laicuri avea reteta? Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Reteta ras
la super/hipermarketuri (mega image, billa/trilla, Carrefour, etc, etc) cand o faci? ca suna tare bine... -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Reteta ras
Iti aduc eu daca ma chemi la masa Nu era thread cu laicuri si din astea dar parerea unanima pe net e ca trebuie fiarta mult la foc mic pisica (asta daca nu ai bafta cu un exemplar tanar de tot) Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Reteta rasSa ma bata mama .....e criza mare bai Mugurele da-l in mortzii lui de ras ...asta daca ai si umor Nu te mai pup in viata mea ... !!
Respect
Re: Reteta rasPoate ne spune ca a puscat ras prin intrebarea asta. Vrem poze.
Re: Reteta rasNu mai radeti buei ca daca e ca Puma e buna tare! Pe bune. Am primit de la un prieten, tocata, gata macinata si condimentata pt burgeri si gratare din pulpa, marinate si vidate. Facut pe gratar si chiar si nevasta o mancat. E un fel de piept de pui cu gust de vanat, sa ma bata daca nu.
Re: Reteta ras"Through Performance to Type"
Re: Reteta rasSi mie imi place rasul!
Cica e bun pentru moral si ajuta la organe! N-o spun eu, o spun altii! http://viataverdeviu.ro/de-ce-rasul-est ... atatea-ta/ Alin - SV "Ca ale Mele sint toate fiarele pamintului,..." Psalmul 49:11
http://www.punte-spate.ro
Re: Reteta rasDar rasul parca inca este restrictionat la vanatoare, la fel ca si cococul de munte ...
Sau faci o culegere de retete?
Re: Reteta rasMai baieti eu am cerut o reteta si atat. Rasul se poate vana, asa ca nu mai incercati una alta. Nu sunt singurul vanator din Romania sau Asia, ca si acolo se gaseste.
Iar poze nu pun ca nu sunt lasat! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Reteta rasNu oi avea au bani de vanat ras si asa restrictionat dar cand o sa ies la vanatoare la mine pe balta la bizami e clar ca tre sa apelez la voi pentru retete...pofta buna la ras
Re: Reteta rasPai se manaca, dar atentie la glandele de sub coada. Exact ca la bursuc.
Si daca iti pica vreo nutrie, atunci iti baga o reteta clasica cu cartofi la coada si sa vezi ce mai bunatate. Si un pic de patrunjel, asa in scarba, la final! Mi-a venit apa in gura! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Reteta rasma numar printre cei care au mancat asa ceva, este un gust special dulceag f. placut ,am gatit-o la ceaun ca orice tochitura ,am dat si la copii sa manince zicand ca este de caprioara,cu alte cuvinte o recomand dar nu inainte de ai face examenul trichinoscopic,80 % au asa ceva.
NU SEAMANA CU NIMIC
Re: Reteta rasVa scandalizati la carnea de ras care mananca mai mult animale proaspat ucise si mancati cu pofta mistret ce devoreaza orice hoit
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Reteta rasNu se mai gasesc palarii de soare prin Bucuresti?
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Reteta ras
Ce vrei sa spui cu asta? Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Reteta rasAm luat sosul ala.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Reteta ras
Gandesc ca nen'tu Ghinda nu era la umbra cand l-a apucat pofta de ras. "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Reteta rasAi mancat pana la urma?Cum a fost?Preparat corect,sigur nu a fost rau.Eu am mancat la Brezoi,Valcea,pisica d'asta de-a noastra preparata de un italian si a fost absolut delicioasa.Fara niciun fel de gluma sau misto.
este in noi
Re: Reteta ras
Pofta am si eu si nu sunt deloc expus razelor de soare ca sa delirez. Daca un animal mananca hrana curata si cei care l-au incercat spun ca nu este rau la gust atunci eu il vreau in farfurie Daca pomenesti de carne de cal, 80% din romani vor stramba din nas si se vor uita pe sub sprancene, dar carnati mai buni ca aia din pulpa de manz eu n-am mancat si, iubitor de cai fiind si crescut de mic cu asa ceva in curte, bag mana in foc ca animale mai curate nu exista! (magarul este si mai bun!) Mergi la piata si vei vedea coada la carcasele de porc, stim cu totii ca astia mananca orice Doar pentru ca nu se obisnuieste pe la noi nu inseamna ca trebuie aruncat la gunoi Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Reteta rasDaca ar sti ai nostrii ca iepurii sunt coprofagi si isi mananca propriul rahat intr-o oarecare masura...ar manca berze si alte alea si s-ar propasii neamul iepuresc pretutindeni si de-a pururea in minunata noastra jungla din romanica.Carnea de cal e super buna,aia de magar si mai si(fac fratii mei bulgari niste mici de magar de mananci si plangi).Daca ar fi sa aleg intre magar si porc...hai sa zicem ca porcul nu castiga asa ca il inteleg perfect pe Ghinda.Sa ai pofta,maestre,si sa ne zici si noua cum a fost.
este in noi
53 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Retete culinare vanatoresti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori |
Publicitate
|