-Ba tie ce ti-a picat la bac?
-Fata!
Bancuri / Glume / AmuzamentModerator: popaliviu Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDoi elevi vorbeau intre ei:
-Ba tie ce ti-a picat la bac? -Fata! Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentExamen la fizică, subiectul: fenomenul ionizării.
La sfârşitul examenului, o blondă o întreabă pe colega ei de bancă din timpul examenului: - Tu ai ştiut? - Perfect! răspunde aceasta. - Să-ţi dea Dumnezeu sănătate, zice blonda, înseamnă că am ştiut şi eu, pentru că am copiat cuvânt cu cuvânt de la tine.... Enervată şi îngrijorată, bruneta care ştiuse îi spune blondei: - Cum ai putut face una ca asta, acum o să ne prindă şi o să ne pice pe amândouă! - Fii serioasă, îi răspunde blonda care copiase, n-o să se prindă nimeni, pentru că am mai schimbat şi eu pe ici, pe colo. De exemplu, unde tu ai pus Ion, eu am pus Gheorghe! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentCosbuc reinterpretat:
La Mircea vine un tigan Cu lanţ de aur şi mersan: – Sunt Anghel al lui Şapte cai Crescut în puf, trai pe vătrai, Venii, nepotul să mi-l dai Prin apa din cazan. - Aha, pricep, dar tu ce dai, De unde eşti şi unde stai Te văd malac şi cam plăvan Oi fi vre-un neam de Corsican? - Sunt Mondial, şi sunt oltean Şi am parai. Aşa că spune cum îi vrei, În Euroi, Dolari sau Lei ? Te pui nănaş la puradel Să-l ţii în braţe, doar niţel Şi după ce-l laşi jos pe el Pe mine să mă iei. - Nepotul eu ţi-l creştinez, Că-i mic, şi n-o să mă forţez Dar nu ştiu, tu eşti mult prea mare Şi ai pe rol multe dosare Să ţi le iau eu în spinare? Mi-e teamă că clachez. - Mânca-ţi-aş, nu mă refuza Că-ţi dau cât poţi să duci mata Şi-ţi dau şi pentru nea Traian Şi lu Maria-i dau un ban Da ia-mă’n braţe, fii uman. – Ooof dracu să te ia! Ok, accept, dar ţine cont Că eu nu vreau banii în cont Nu vreau nici să mi-i dai în mână, Îi dai lui unu, Căpăţână Băsescian din lumea bună. Şi îţi mai dau un pont: Cu mine scapi cu şase sute Îi dai în tranşe, altfel pute, Dar să nu crezi că scapi uşor Mai ai de dat la procuror, La tentativă de omor, Dai şi la Curte. Dau naşule, să moară mama, De-i cazu dau şi lu Obama Da nu mă ţine la’ntristare Că am o gâlcă şi mă doare Să-i spui lu şefu ăla mare Să ţină seama. - Bine, o să vorbesc cu ei. Probabil totuşi o să iei Un an aşa, cu suspendare Ca să nu fie scandal mare Că şade media călare. Aşa cred că-i ok. Ok, dar să îţi fie clară, Dacă mă minţi, ochii să-ţi sară! Să nu încerci să mă ţăpeşti Că te-am filmat şi o păţeşti, Cu DNA-ul te trezeşti. Pe drum de seară. Bă ăsta, tu mă şantajezi? Tu cine puii mei te crezi? Păi tu te pui cu neamul meu ? Traian e mare, Dumnezeu, Român- tătar-mason-evreu Păi tu realizezi? Tu cine eşti, şi din ce neam, Din David, Moise sau Avraam? Dacă încerci să mă reclami, Că mi-aţi dat mită, mi-aţi dat bani, Cine-o să creadă doi golani? -Ponta şi Abraham. Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentSi daca tot ai pus o poza cu baietii veseli,ia uite cum arata o emisiune de divertisment din tara lor.
Cu subtitrare binenteles. http://www.youtube.com/watch?v=Rnn6IEsmudc Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentA: Salut domnisoara,esti cuplata
D: Sigura ca da, 100$ Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Re: Bancuri / Glume / Amuzament"M-am speriat atat de tare dupa ultimele inregistrari cu Bercea Mondial, incat dis-de-dimineata am plecat sa-mi platesc toate datoriile catre clanurile mafiote.
Am platit curentul,gazul,intretinerea, impozitul pe masina, darile locale si taxa radio-tv !!"
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentCorruptissima re publica plurimae leges
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentSunt ceva ani decand nu am mai vazut filmul si chiar uitasem faza;multumesc,mi-ai facut seara frumoasa.Si sa vezi nevasta-mea ce fata a facut cand i-a ars Dinica laba aia peste ochi consoartei
este in noi
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentTiganca la policlinica sa’si faca analizele. Se duce la informatii:
-Domn doftor care faci pozi la tâte e’aici? -Nu, azi nu e nimeni acolo… -Da’ dom doftor cari ghiceste în rahat, o vinit? -Nu, mâine… -Da’ doctoru’ care’si baga destele’n p***i, i’aici? -Ia asculta, asta’i curata nesimtire… -Bine, bine; când se întorc sa le spui ca i’a cautat o doamna Caldaras…
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentGheorghe bea câte două păhărele de pălincă în fiecare seară înainte de culcare. După ani şi ani, şoţia vrea ca el să renunţe la acest obicei. Pentru asta, încearcă să-i demonstreze că alcoolul este nociv si vine cu două păhărele, unul îl umple cu apă şi altul cu pălincă. Aduce şi cutia cu viermişori, pe care Gheorghe îi folosea drept momeală la pescuit şi spune:
– Vreau să vezi asta! Ea pune un vierme în păhărelul cu apă, iar acesta începu să înoate. Soţia pune un vierme şi în păhărelul cu pălincă şi viermele moare imediat! Simţind că şi-a făcut clar punctul ei de vedere, ea spune: – Ce ai de spus despre acest experiment, măi Gheorghe ?? Gheorghe se uită la paharul cu viermele mort şi spune: – Na,… e clară treaba, dacă beau pălincă, nu fac viermişori !
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentTrimite sultanul pe paţă să ia birul de la români. La intoarcere îl întreabă:
– Ce fac românii? – Plâng de supărare, înjură, se zvârcolesc pe jos. – Du-te şi mai ia birul. Se duce paşa. Când vine înapoi îl întreabă sultanul: – Ce fac românii? – Îşi smulg părul din cap, îşi bat copii,… – Du-te şi mai ia birul. Se duce paşa. Când vine înapoi, aceeaşi întrebare de la sultan: – Ce fac românii? – Păi stau pe la porţi, sparg seminţe, râd, fac mişto de sultan… – Bine, nu te mai du. Nu mai e nimic de luat.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn ardelean vine acasă mai devreme de la camp şi aude zgomote în dormitor. Se duce în fuga şi-şi găseşte nevasta desbracata complet, întinsă pe pat, transpirata şi gâfâind.
— Ce-l ma nevasta, ce ai? — Am infarct. Zice ea. Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, când copilul lui de 4 ani zice: — Tata, tata, unchiu’ Gheorghe este sub pat în pielea goala. Ardeleanul fuge înapoi, ridica pătura şi-l vede pe Gheorghe sub pat dezbrăcat şi zice: — Pai bine ma nenorocitule, nevastă-mea moare de inima şi tu umbli ca un bezmetic prin casa în pielea goala de-mi sperii copilul.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentCorruptissima re publica plurimae leges
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentCu ochii in 4...
![]() Intoarcera vanatorului biruitor ![]() Fara autorizatie ![]() Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentFaine tare !!!!!
... mai ales ultimele doua! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentFoarte tari.Imi place in mod deosebit ultimul-frica de a nu iti auzii cineva cunoscut focul,teama de ''ala''care e pe deal si te aude,bucuria de a avea ce pune in tigaie deseara si,din culoarea obrajilor vanatorului,rusinea faptei comise cu atata miselie.Asta trecand peste culoarea pe care o da trascaul in exces...Peisaj de toamna tarzie,numai coniferele mai au frunza,totul este in ceata insa cineva a auzit impuscaturile si cauta...atent...
este in noi
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
Superba! Set as desktop beckground!
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
Nu merge , taica, acolo nu avem tzambrele cu noi....... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Bancuri / Glume / Amuzament"Ștefan Augutin Doi Nași a scris ”Mistrețul cu dinți de argint” în care la sfârșit el moare dar porcu scapă."
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUnul se duce la benzinărie:
- Pune, te rog, 5 picături de benzină în rezervor şi 3 picături de ulei la motor! Băiatul de la benzinărie: - Nu vreţi să mă băşesc puţin şi în cauciucuri? Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn irakian si un kuweitian stateau fata in fata in transee si se impuscau de zor. La un moment dat, irakianului i se blocheaza mitraliera:
- La bizda-bizdii ma-tii de pusc' imbutzit! injura irakianul in cea mai pura romaneasca de care era el in stare. Kuweitianul il aude si il intreaba intr-o romaneasca la fel de pur stalcita: - Bei bork de caine, de unde stii la tine rumineste, bei? - Ieu facut jgoal la Rumania , bei gegule coclite! - Zeu? Si unde fecut la tine jgoal? - In Iaji. - E! Si ce jgoal fecut tu, bei? - Politehnica. Da' di ce? - Pei si eu fecut jgoal la Romania. - Daaa? Ce jgoal? - Eu fecut Medicin la Tirgu Murej. Irakianul intre timp isi reparase mitraliera si incepe sa traga mai indarjit dupa kuweitian. - Ia bei glonts! La bizda ma-tii de ungur!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentBunicul vanator povesteste nepotului.
Bunicul: - Sus, in munti, am fost atacat de o haita de opt lupi! Nepotul: - Bunicule, dar anul trecut, cand mi-ai povestit, erau numai patru lupi! Bunicul: - Anul trecut, draga, erai prea mic pentru a afla adevarul!... Corruptissima re publica plurimae leges
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
Publicitate
|