Felicitari sincere!
Cu glont e mai usor
bursuc / viezure (Meles meles)
40 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: bursuc / viezure (Meles meles)Bravo!
Felicitari sincere! Cu glont e mai usor
Re: bursuc / viezure (Meles meles)Faină treabă! Bătea inima de spărgea timpanele, nu?
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: bursuc / viezure (Meles meles)Pe aici sint multzi...dar inca nu mi-am dat interesul sa vinez vrio unul...
![]() Uploaded with ImageShack.us Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: bursuc / viezure (Meles meles)Foarte rau faci, Eugeniu, panda la vizuina de bursuc e o vanatoare tare frumoasa! Si cu asa exemplare, e pacat. Vezi insa ca e foarte rezistent la foc, lasa-l sa se indeparteze binisor de vizuina si apoi il troznesti. Altfel cu ultimele pteri se retrage in adanc si l-ai pierdut. Sau ai de sapat 3m cubi de pamant.
Re: bursuc / viezure (Meles meles)Frumusel, cata untura a avut?
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: bursuc / viezure (Meles meles)Anul trecut am luat si eu unul grasut in timp ce asteptam mistretzii....
![]() Azi mi-a dat un prieten un bursuc impuscat de el seara trecuta. Cum se scoate untura? Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: bursuc / viezure (Meles meles)Il jupoi cu atentie ca sa nu il atingi cu cutitul la glanda perianala. E bine sa iti aloci ceva timp pentru jupuire pentru ca animalul merita atentie ca sa ii scoti frumos ghearele si capul cu pleoapele si botul intacte.
Dupa ce dai pielea la o parte poti desprinde usor grasimea cu un cutit. Este vizibila cu ochiul liber. O pui la prajit la foc mic si o strecori dupa ce s-a fluidizat. Stiu persoane care consuma si carnea dar asta chiar nu ma tenteaza Sa ne zici cat ai scos de pe el. P.S. De la farmacie http://www.sospharmacy.com/health-medicine/other/russian-products/natural-badger-fat-by-sustamed-200ml.html Corruptissima re publica plurimae leges
Re: bursuc / viezure (Meles meles)Acu sunt dolofani, numai buni de pusca. A mai iesit careva?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: bursuc / viezure (Meles meles)Acum s-au bagat la gaura prin zona de munte
Lumea nu prea e interesata de aceasta specie, la noi toata lumea viseaza numai mistreti la goana. Unul mic trecut in lumea viselor instantaneu, la anul in noiembrie sper sa am mai mult timp pentru bursuci Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Corruptissima re publica plurimae leges
40 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vanatoarea la alte specii Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori |
Publicitate
|