Cutitul de vanatoareModeratori: liviur, george_ciprian86 Re: Cutitul de vanatoareM-am jucat ieri cu grinderul putin..., lamele sunt din 51crv4 si otel carbon Sandvic(nu e trilaminat)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa aveti parte de o duminica frumoasa! ZEN
Re: Cutitul de vanatoareN-am mai scris demult aici.Revin doar cu cinci cutite facute in ultima saptamana, din otel arc de 4 si 5 mm.
Primele doua . ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareUrmatoarele trei.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toate cinci de saptamana asta la un loc.A fost ca un maraton.Le mai am pe cele doua mai mici... ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareDoua cutite si doua teci simple.
Am facut doua teci simple, din piele de 4 mm, pt doua cutite simple, prezentate deja. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareO teaca pt un cutit facut acum mai multi ani de Soimu, si care inca e "valabi" cum se spune...
Teaca e in patru straturi de piele de 4 mm. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZEN
Re: Cutitul de vanatoareIn cadrul aceleiasi comenzi am terminat a doua teaca, in configuratia care imi place mie cel mai mult daca pielea e de calitate(si este
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareUltimele trei teci din luna septembrie
Primele doua lame sunt facute de Sami Faur, iar ultima de Cristian Soimosan, insa cu ceve ani in urma. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La gramada ![]() ZEN
Re: Cutitul de vanatoareDoua din ele cu tecile facute, azi, inainte de a pleca in lumea larga..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZEN
Re: Cutitul de vanatoareMi s-a solicitat de un coleg de-al nostru, sa pun manere la doua lamutze mici(42 mm si 72 mm) nordice, apoi sa le imbrac cu teci.
Am reusit azi sa crosetez bolsterele din os, si sa pun manerele.Cam asa au iesit: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareStyeppe, nr.2, cu lama forjata din supapa inoxidabile, dimensiuni lama 150*22*3 mm, maner din bachelita cu inox si garda din os de vita.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZEN
Re: Cutitul de vanatoareDin lamele cu codita prezentata mai deunazi, am pus maner la una dintre cele trei ramase acasa.Lemn de prun, os si inox.
![]() ![]() irizatiile fibrelor foarte asemanatoare cu ale unui mahon mai deshis... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZEN
Re: Cutitul de vanatoaream mai terminat doua, sa avem la ce ne belii ochii
![]() ![]() ![]() Cutitul este facut de Sami Faur. ![]() ZEN
Re: Cutitul de vanatoarePe acesta Inca nu l-am terminat, numai luni mai am timpt de el, asa ca il arat asa cum e, de fapt numai butonul mai trebuie sa-l pun...
![]() ![]() ![]() Cutitul facut de Soimu ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareKamp #7
Lama din 80crv2, de 4mm, lungimea lamei 115 mm, latime 33 mm, tappered, cu coama rotunjita, lungime totala 240 mm, maner din corn de cerb, accesorii din alama, teaca din piele de 4 mm.Mai are de primit sistemul de prindere pe verticala. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareRevin cu cateva imagini cu sistemul pt prindere pe verticala, facut ulterior, pozele le-am facut chiar inainte de a trimite cutitul la posta.
Gaica de langa capsa, in partea inferioara, unde se imbina capetele ei, este lipita si cusuta de gaica mare cu capse..., pt o mai buna fixare.Dealtfel, capsele astea ar putea sustine si un cutit de 2 kg cu teaca cu tot, insa asa e mai bine... ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte... ZEN
Re: Cutitul de vanatoareTrei teci, intamplator, toate cele trei cutite sunt facute candva de Soimu, .Tecile sunt din piele de 4 mm.
![]() ![]() ![]() ![]() ZEN
Re: Cutitul de vanatoareLa teaca aceasta, mi s-a solicitat sa fac o gravura cu un lup stilizat dupa modelul steagului dacic, insa era ceva prea complex pentru timpul, si de ce nu talentul meu, totusi, am avut si oarecare mana libera la elaborarea altei variante, numai lup sa fie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte.. ZEN
Re: Cutitul de vanatoareAm inceput luna cu doua teci din multele datorii
prima din piele de 5 mm,cutitul nu mai stiu de cine este facut.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZEN
Re: Cutitul de vanatoareA doua din pile de 4 mm, panglici din piele de 2,5 mm, cutitul facut de Soimu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Respecte. ZEN
Re: Cutitul de vanatoareTeci din luna ianuarie..
Titlul e un pic fortat, pt ca prima teaca a fost croita inca de anul trecut, iar la cutitele unicat, unele cu bolstere imposibile, mai greu e pana concep cum sa fie teaca in cea mai potrivita varianta, apoi e mai usor... Deci, piele de 4 mm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZEN
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori |
Publicitate
|