| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
OFF-TOPICModerator: popaliviu
Ursule trebuie sa te duci la manastirea Ursulinelor!
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
@Ursu
frate au jucat saraciile super aseara ! Daca ne prindeau in campionat ne rupeau in 2 !! Merita felicitati chiar daca mie greu sa o fac . Hai sa vedem ce fac capriorii nostri in Grecia . Hai Dinamo !
Cam chinuita victoria pentru baieti asa de "talentati" in speta Margaritescu &Comp.
UUUUUUUUUUUUUUUrsule vezi ca vine iarna ... sa nu intri mai devreme in barlog la hibernare ... daca o sa luati bataita de la Steaua
Esti tare barosane !!!!!!! Bravo ! Oricum Hai Dinamo !!! Caine pina la moarte ! fa Doamne o muinune asta seara sa mai taiem din limba lui MM si sa-i vina mintea la cap lui Jiji !! Ce mi-ar place un scor invers decit la Kiev - ca prea se plinge saracia aia de MM ca nu ii respecta lumea ! De parca ar fi descoperit energie neconventioanala , leacul al SIDA sau unde se afla Sfintul Graal . Niste fotbalisti platiti sa joace si atit ! Plus un coleric si client al spitatelor de nervi si un megaloman care o sa saraceasca platind pentru a-si cistiga niste voturi in plus la o campanie electorala . Norocul lor ca avem nivelul asta jalnic in tara noastra si lumea pune botul la "manelistii" astia . Avem si noi bolnavul nostru si il chema Borcea . Oricum nivelul este jos de tot si lumea cusera la cap nu prea mai intelege normalitatea !
@stelisti
nu va suparati dar filozofia patronului si a maimutzei regale ( MM ) se reflecta asupra unor jucatori de toata stima . Violenta , batai in tribuna , violenta verbala , morti , sfinti , batai pe culoarul spre cabine , samd - jucatorii inclina sa creada ca li se cuvine totul. Pun pariu ca daca era si Radoi in teren era SIGUR al 3-lea rosu ! Dinamo nu a facut o mare partida dar a speculat pina la urma repercusiunile unor comportamente deviante ( cel putin Banel a fost penibil ! ) . Dupa mine un scor mincinos - mai corect era egalul - dar atitudinea conducerii Steliei trebuie sa fie mai adecvata CL, in acest moment este reflectata negativ asupra echipei . Altfel exista vorba aia romaneasca -s-a vazut tiganul imparat ! Cit despre arbitraj - mie mi s-a parut OK - daca aveti ceva de protestat uitati-va la ce le-ati facut lui aia de la Rapid - 1 penalty clar , 1 jucator neeliminat , samd ! Cu noi Corpodean a stiut cumpana , plus ca nu a fost asa incrincenare ca si cu Rapid . Mai bine ca v-a mai taiat din nasul ala pe care il tineati pe sus - ca va dadea Lyonul 7 la Bucuresti . Poate asa scapati cu 2-3 !
Pe www.steaua.ro gasiti faza eliminarii francezului.
Mare jigodie arbitrul de tusa. Din stima pt Lorand nu vreau sa pronunt citeva vorbe dulci despre originile australopitecului ala. Din inregistrarea video s-au impins reciproc ... nici un cot in gura, nici un cap in figura ....ABSOLUT NIMIC. Si cind te gindesti ca pe Tamas nu l-a eliminat pt ceva asemanator ca la eliminarea lui Nicolita. Mare mizerie.
RUSINOASA,cam asa poate fi caracterizata prestatia lui Corpodean.A stricat meciul fara doar si poate cand l-a eliminat gratuit pe Thereau dar asta-i viata.Se vede clar ca nu a fost lovitura sau mai stiu eu ce.Au fost niste imbranceli care au loc din cinci in cinci secunde intre jucatori,ce inseamna asta ,ca trebuie sa-i elimini pe toti?
Ati uitat cum a castigat Steaua la Pitesti?
Bai, la Dinamo nu joaca nici un Tamas, poate Tames. Si inca ceva: de ce a fost Steaua de acord cu delegarea lui Corpodean la meci? P.S. Vreo 3 zile ar trebui sa faceti liniste www.fcdinamo.ro
M-am mirat ca nu ai aparut pana acum. Liniste ar trebui sa faceti voi dat fiind faptul ca ati batut cum ati batut... Doi jucatori mai putin la noi si arbitrul la voi....plus unu' jumate mort ....plus cinci minute prelungire....Rusinica!!!
Mama ce va mai bateti cu pumnul in piept.Poate ar trebui sa vorbiti atunci cand o sa ajungeti si voi in Liga Campionilor.Cu un asa "ajutor" cred si eu ca ati castigat.Poate ca daca arbitra alt cineva altfel stateau lucrurile.Orcum oricat ati castiga ca valoare tot pe undeva in urma Stelei si a Rapidului sunteti.In afara de o galerie"cu adevarat rea"
Meciul se joaca pana la ultimul fluier al arbitrului.
La urmatoarea intalnire va fac rost de niste fanioane si steaguri cu Dinamo, sa aveti si voi o amintire de la o echipa de fotbal adevarata. P.S. Tot nu va linistiti ?
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Publicitate
|