http://www.looduskalender.ee/en/node/6122
Asta este o imagine surprinsa de mine acum cateva minute :

Spor la vizionat !
Camera live - mistretiModerator: CCM
21 mesaje • Pagina 1 din 1
Camera live - mistretiSite-ul este urmatorul :
http://www.looduskalender.ee/en/node/6122 Asta este o imagine surprinsa de mine acum cateva minute : ![]() Spor la vizionat !
Re: Camera live - mistretiSi eu urmaresc, da cam strica astia farmecu, stau cu porcii.
Re: Camera live - mistretiDin cate am vazut eu nu prea stau. De fapt asta e prima data cand il vad pe nenea ala sa stea cu porcii. Am considerat asta ca fiind inedit .
Re: Camera live - mistretiFoarte frumos. Felicitari
Re: Camera live - mistretidaca eu eram nenea ala .... ce mai pomana porcului faceam:)) dar oricum nu e pe gustul multora ...porcii astia sunt imblanziti si parca nu mai are farmec daca ai vanezi dupa ce itzi mananca porumb din palama! nu?
Re: Camera live - mistretiOricum, imaginile fac, cat o mie de cuvinte. M-as uita non stop la ele.
Re: Camera live - mistretiFantastic!
De unde e camera asta? Ce e cu ea? Asta am vazut si eu dimineata: ![]()
Re: Camera live - mistretiCred ca este din Estonia.
Vezi ca acolo pe coloana din stanga sunt mai multe camere . La un moment dat eu am vazut si elan . Off topic : avatarul tau e tare de tot .
Re: Camera live - mistretiTare ... sugestiv
Multumesc
Re: Camera live - mistretifoarte faine imaginile
eu am dat pe ecran mare si las asa sa mearga APROPO nui putem vedea in 3 D Clau Hunter
Re: Camera live - mistretiAzi dimineata era unu printre ei cat un Suzuki Vitara.
Re: Camera live - mistretiParca ar fi crescatorie :
![]() ![]()
Re: Camera live - mistretiAstazi vad ca au imprastita masiv mancare. Deci e posibil sa vedem ceva frumos diseara.(daca merg reflectoarele ca aseara nu au mers)
Re: Camera live - mistretiAm postat in ideea de a reactiva sectiunea pentru cei care au uitat de ea sau pentru cei care nici nu o stiau.
![]() ![]()
Re: Camera live - mistretiposting.php?mode=quote&f=76&p=140162
Am pus un link cu camera live mistreti, dar am pus-o intr-un topic gresit, cred. [quote="Ursus2006"]mms://tv.eenet.ee/siga MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Camera live - mistretiAnul trecut am vizionat si eu anul asta nu am mai putud deschide sa vad mistreti
Clau Hunter
Re: Camera live - mistreti
Ai schimbat sistemul de operare pe calculator? Incearca un update la Windows Media Player. Intreb pentru ca din cate vad pe site nu s-a schimbat nimic.
21 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoare de mistret Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
Publicitate
|