Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 03 Mai 2026, 14:10

Campanie PRO vanatoare

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B

Re: Campanie PRO vanatoare

Mesajde wachtelfeld pe 14 Mai 2015, 12:10

Spaima mistretilor scrie:Eu am crezut că suntem cu Agvps :roll:

@Spaima mistretilor,
Am o curiozitate si totoda intrebare pt. tine daca bineinteles se poate. Inteleg ca iti place acest topic si te intereseaza. Daca da, de ce nu incerci sa porti un dialog constructiv? Nu cred ca te-ar impiedica cineva, ba dimpotriva. O cam dai ba pe stanga, ba pe dreapta, basca ca "nu ai curaj" sa propui nimic... :D
Alta intrebare ar fi de unde esti si pe unde vanezi, aici daca te deranjeaza poti sa nu raspunzi, nu o iau in nume de rau. Dar la prima intrebare chiar astept un raspuns si un punct de vedere. Multumesc anticipat.
wachtelfeld
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde wachtelfeld pe 14 Mai 2015, 12:13

wachtelfeld scrie:

@Spaima mistretilor,
Am o curiozitate si totodata o intrebare pt. tine daca bineinteles se poate. Inteleg ca iti place acest topic si te intereseaza. Daca da, de ce nu incerci sa porti un dialog constructiv? Nu cred ca te-ar impiedica cineva, ba dimpotriva. O cam dai ba pe stanga, ba pe dreapta, basca ca "nu ai curaj" sa propui nimic... :D
Alta intrebare ar fi de unde esti si pe unde vanezi, aici daca te deranjeaza poti sa nu raspunzi, nu o iau in nume de rau. Dar la prima intrebare chiar astept un raspuns si un punct de vedere. Multumesc anticipat.
wachtelfeld
Veteran

Mesajde pipabh pe 14 Mai 2015, 12:49

Buna "Spaima mistretilor",
Pt tine conteaza, ce a fost sau ce e acum si cum putem face sa imbunatatim imaginea vanatorului din RO.
Chiar asa de mult conteaza daca suntem din AGVPS sau alte asociatii private???
Incearca si adu ceva constructiv , chiar daca nu e in concordanta cu ideile tuturor, dar ceva constructiv, ca pana acum ai dat impresia ca nu faci altceva decat sa cauti galceava cu toata lumea de pe acest topic.

Constructiv si in beneficiul vanatorilor.
Daca colegii considerau ca nu merita sa poarte o discutie cu AGVPS nu o purtau, hai sa vedem partile pozitive, da merita sa se continue aceasta discutie-concluzie la care am ajuns multi forumisti asa ca daca vrei sa fii de ajutor .... la "taste" sau pe teren.
pipabh
Veteran

Mesajde Spaima mistretilor pe 14 Mai 2015, 12:55

Eu vanez unde sunt mistreți si vreau să fie ca pe vremea Agvps.
Spaima mistretilor

Mesajde wachtelfeld pe 14 Mai 2015, 13:04

Spaima mistretilor scrie:Eu vanez unde sunt mistreți si vreau să fie ca pe vremea Agvps.

Pai atunci de ce ai astfel de reactii ? Si noi ne dorim o vanatoare civilizata si decenta, banuiesc ca si tu la fel, nu ?
wachtelfeld
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 14 Mai 2015, 13:32

Spaima mistretilor scrie:Eu vanez unde sunt mistreți si vreau să fie ca pe vremea Agvps.

De unde si nick name-ul. :lol: :lol: :lol: :lol: Mi-a facut ziua replica asta, n-am mai ras de mult atat. 8)
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 14 Mai 2015, 14:27

Treaba e un pic mai complicata. Unii de aici sunt cu. Altii sunt contra. Fiecare crede ce vrea si are libertatea de a alege ¨tabara¨.

Fie ca suntem pentru sau contra AGVPS, e nevoie ca cineva sa inceapa o campanie pro vanatoare. Una adevarata, nu maimutareli pe ici si pe colo. Dat fiind ca sunt doua ¨tabere¨ - in speta afiliati si independenti, ar trebui ca in acest caz sa dea frumusel manuta si sa spuna ca in fata ONG-urilor care ne fac praf imaginea, trebuie sa stea umar la umar, chiar daca in particular se scuipa cand se intalnesc. Asta ar fi de fapt reactia normala.

La afiliati, exista AGVPS care face sau nu ceva - o sa vedem in scurt timp- sa apere imaginea amaratilor care cotizeaza. Sau care ar trebui sa faca ceva. Macar ai la cine sa te duci si sa spui: ¨fa naibii ceva ca ne face presa praf¨.
La independenti nu am stiut la cine sa ma duc. Cica ar fi o Federatie, insa pana acum nu a iesit in fata si nu a facut nimic palpabil. Sper sa fie doar o chestie de moment, pentru ca o a doua organizatie ar aduce ceva echilibru si ar pune-o si pe prima la treaba, vrea sau nu vrea…Momentan e liniste.

Intrebarea e: imaginea vanatorului cea terfelita cine o repara?

E logic sa incerci sa faci ceva cu aia care exista, ca alta varianta nu ai.

E drept ca daca esti foarte prost, sau foarte frustrat de faptul ca altii fac ceva si tu nu esti in stare decat de circ ieftin de trei lei, e posibil sa vezi lucrurile diferit si sa nasti teorii ale conspiratiei, in care maleficul AGVPS a inabusit cu un sac de arginti gurile care pana mai ieri strigau impotriva lor…

In final, ça sa rezumam, aici nu facem nici osanale AGVPS nici critici, ci incercam sa facem un plan de reprezentare a vanatorilor in fata mass media, plan in care orice aliat e bine venit si in care cei care au mai mult de doi neuroni lasa de o parte animozitatile personale, pentru scopul comun.
Alin3006
Veteran

Mesajde Ghinda pe 14 Mai 2015, 14:46

Lory si cu Spaima mistretilor lucreaza la Zewa soft? Cu 2 sau trei straturi?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Spaima mistretilor pe 14 Mai 2015, 14:52

Se face federatie Agvps?
Spaima mistretilor

Mesajde Alin3006 pe 14 Mai 2015, 15:21

Ghinda scrie:Lory si cu Spaima mistretilor lucreaza la Zewa soft? Cu 2 sau trei straturi?

Lory da. De mult.
Spaima mistretilor face baza, ca daca era atat de prost nu putea accesa un computer :mrgreen:
Alin3006
Veteran

Mesajde jon2004 pe 14 Mai 2015, 15:22

Totusi , cine este "spaima mistretilor " ?
Se poate un nume , o locatie , o zona de vanatoare ?

In alta ordine de idei , ma intereseaza sa pun umarul la o campanie pro vanatoate si intreb : exista o strategie , un plan ?
20
16
12
22LR
222RemMag
6,5x57
6,5x65
8x57
9,3x62
jon2004
Veteran

Locaţie: BARLAD,VASLUI

Mesajde Alin3006 pe 14 Mai 2015, 15:28

jon2004 scrie:In alta ordine de idei , ma intereseaza sa pun umarul la o campanie pro vanatoate si intreb : exista o strategie , un plan ?

In lucru. Nu se face asa, toc-poc, ce nu s-a facut de 50 ani incoace. Daca vrei dezvoltam ideea, insa mai dureaza un picut.
Alin3006
Veteran

Mesajde Spaima mistretilor pe 14 Mai 2015, 15:41

Trebuie sa ne spunem numele real si unde lucram pt. ca vad ca nici voi nu spuneti si de ce tot îmi raspundeti la misto pentru ca eu nu am facut misto de nimeni.
Spaima mistretilor

Mesajde jon2004 pe 14 Mai 2015, 16:53

Spaima mistretilor scrie:Trebuie sa ne spunem numele real si unde lucram pt. ca vad ca nici voi nu spuneti si de ce tot îmi raspundeti la misto pentru ca eu nu am facut misto de nimeni.

@Spaima mistretilor
Noi , cei de pe aici (unii) ne stim de peste 10 ani .
Cel care intra se prezinta , nu ceilalti cateva mii .

PS. Daca dai un "search" pe google cu "jon2004 vanatoare", poti sa faci cunsotinta cu mine :D
20
16
12
22LR
222RemMag
6,5x57
6,5x65
8x57
9,3x62
jon2004
Veteran

Mesajde Spaima mistretilor pe 14 Mai 2015, 17:14

Ce sa dau?
Spaima mistretilor

Mesajde jon2004 pe 14 Mai 2015, 17:28

Spaima mistretilor scrie:Ce sa dau?

Dai ce poti :D

Intrebi cand nu auzi .
Cand poti sa citesti , citesti pana intelegi !!!
20
16
12
22LR
222RemMag
6,5x57
6,5x65
8x57
9,3x62
jon2004
Veteran

Mesajde Adrian S pe 14 Mai 2015, 17:29

Hai ca ne cam iei de prosti. Mistocareala e in alta parte.
Daca ai ceva de comentat la subiect fa-o. Daca nu, citeste.
Poate iti mai inbunatatesti cunostintele de cultura generala.
Nu te obosi sa-mi raspunzi. Considera ca ai facut-o.
Adrian S
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Spaima mistretilor pe 14 Mai 2015, 19:32

Apăi voi nu sunteți oameni seriosi. Va salut ciau!
Spaima mistretilor

Mesajde pipabh pe 14 Mai 2015, 20:33

Spaima mistretilor scrie:Apăi voi nu sunteți oameni seriosi. Va salut ciau!

Doamne ajuta! chiar se termina?!

Mai oameni buni, in vreo 20 si ceva de postari si aproape 2 zile ne-am pierdut vremea !!!!! D-lor, haideti la treburi serioase ca avem prea multe "spaime" in spate!!!
pipabh
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 14 Mai 2015, 21:20

Nici nu stiu cum sa incep,am cateva de spus si nu de bine.
Citind forumul in ultimile zile,am realizat ca cei cativa oameni ce se implica efectiv in favoarea promovarii vanatorii si in respectarea drepturilor acestora,se cam lupta pentru nimic. Nu vor capata drept multumire decat un mare scuipat in fata,si asta chiar de la unii colegi de forum.
Urmariti topicurile si o sa vedeti ca tot ceea ce incercati sa faceti este combatut,vorbele va sunt intoarse si orice propunere nu este buna.
Pentru ce va mai zbateti oameni buni,pentru cine? Nu vedeti ca va luptati cu morile de vant?
Daca incercati sa puneti bazele colaborarii cu AGVPS gata,sunteti cumparati,daca incercati sa spuneti ca AGVPS-ul greseste in unele probleme,gata aveti interese meschine si va luati palma dupa ceafa ca ce, voi ce ati facut in plus,de parca este obligat cineva sa faca ceva pentru altul doar ca sa capete o mare flegma intre ochi ,,drept multumire,,.
Cam acelasi lucru si pe la vanatoare,certuri,meschinarii,interese de moment si de doi lei,toata prostia omeneasca se revarsa in torente.
Am mai vorbit si cu niste vanatori de prin zona mea,i-am rugat sa intre si sa urmareasca forumul sa vada ca cineva incearca sa le reprezinta interesele,le-am explicat cam ce se vrea,si spre marea mea surpriza mai mai sa imi iau injuraturi,''ca ce ma,sunteti voi mari si tari,decideti voi pentru noi,invartiti voi lucrurile cum vreti''.
Asa ca eu unul am pus diagnosticul,imi voi vedea de treaba mea si de sanatatea mea si asa subrezita in ultimul timp. Nu imi voi mai lua responsabilitati nici macar la grupa din care fac parte,ma retrag si din Adunarea Generala a asociatiei din care fac parte si las pe altii care au nervii mai predispusi la certuri si balacareli.
Pe forum nu voi mai interveni in absolut nicio dezbatere privind situatia existenta,nu voi mai spune nici ca este bine,nici ca este rau,sa decida cei care se considera mai priceputi. O sa citesc mai mult si voi scrie mai putin,asta doar atunci cand voi considera ca am ceva de spus intr-un topic cu mici sanse la replici taioase si acuzatoare.
Imi pare rau si ca poate dezamagesc unii colegi ce m-au apreciat, si m-au rugat sa fac parte dintr-o echipa care sa militeze pentru drepturile vanatorilor,drepturi pe care (si cu regret o spus)nu le prea vor de fapt. Scuze dar mi-a ajuns pana in gat,mai multe nu are rost sa spun.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde tehărău pe 14 Mai 2015, 22:11

@Laurul, buna ideia cu ministerul, dar fara linie directa n-ai cu cine sa te certi. Acolo trebuie intrat pe alta usa. De aceia intrebam de privati si ROMSILVA. Ca pe la ei vaneaza bastanii si ar putea sa dea un telefon: "Hai nu veniti ca am un tap frumos, pentru dvs il tin de 7 ani in gradina... Da' cei cu astia de ne fac de bacanie in fiecare seara, ce ziceti daca..." si se poate deschide o usa...

@jon2004, stii prea bine cum merg lucrurile, nu o mai repet. Schitam saptamana asta ceva si mai vorbim. Sarcini? Cine, cui? E drept, s-a vorbit de o formarea unei echipe (era sa scriu Comisie de lucru :D ) dar nici naiv nu sunt sa fac valuri in apa mica. Intai sa vedem daca se vrea si de catre cine. @Biriuk mi-a atras atentia ca exista deja o "Comisie de promovare a imaginii AGVPS :
http://agvps.ro/despre/organe-de-conducere/
Ma gandesc ca pe langa promovarea AG, comisia asta ar fi putut intreveni si pentru promovarea vanatorii in media. Dar sa n-o dau in critica, ca e timp... Insa mi-e foarte clar: daca AG nu se reinventeaza si nu apeleaza la mijloacele moderne de manegement si la contractul de munca cu taget-uri clare si responsabilitati si va umbla si dupa congres cu oameni influenti si ocupati pusi in pozitii de conducere onorifice, la care angajatii apeleaza doar cand si pentru ce le convine, pa-pa. Poate sa dispara, ca si AJ-urile, ca nu reprezinta nici un asociat si ne iau banii pe pielea ursului din padure. Daca schimba macazul (dar probabilitatea e mica), in zece ani batem vecinii tare de tot. Sa lase autonomia la grupe si mai vorbim. Sa puna directori prin concurs si cu contract de un am de zile, cu salariu fix si mediu si cu prima mare la sfarsit de sezon, pe care sa o primeasca daca .... si sa fie scrise clauze de catre oameni pregatiti, si mai vorbim. Sa ofere reprezentativitate si se face coada la usa sa primesca membri cotizanti. Dar asta se va face???

@pipabh, parca ziceai ca deschizi niste topicuri. Spor, ca-s binevenite!

@Alin § co, vedeti ca l-am rugat pe @Biriuk (bun coleg si priceput, dar a inceput sa nu mai aibe nici el timp, care va mai pricepeti la IT, mai bagati-va la inaintare ca v-om omeni si noi), sa dea share la postarea aia a mea cu ursul pe site-urile alea de eco, sa vada ca nu suntem numai cu puscatul. Tot era postarea gata, mai contracaram si noi cu exemple. Poate avezi timp sa va mai temperati cu eventualii comentatori.

@SlyFox. La cate talpi am luat eu zilele astea, ar trebui sa joc tabinet pe terasa cu copii, nu sa scriu chior de oboseala, la ora asta pe forum. Avem noi ceva si la scufita de ne dam pe aici si nu plecam sa facem hranitori, cum ne indemna N.Sorescu acu doi ani. M-as duce, da sa faca ce am scris mai sus si promit ca nu mai postez decat impresii de calatorie. Pana atunci, mai cu tine, mai cu ceilalti, mai veseli, mai suparati, continuam. Multumesc de colaborare si ideile scrise aici sau in privat sunt binevenite! 8) :wink:
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Mesajde tehărău pe 14 Mai 2015, 22:34

Zilele astea am vorbit la telefon cu multe persoane. Pe unii i-am sunat eu, dar am fost placut surprins sa fiu sunat de colegi de forum necunoscuti mie. Unii au zis ca-i bine ce fac, altii ca nu. Dreptate au toti. Problema e ca structura asta vanatoreasca de la noi a creat niste patimi asa de mari incat razboiul stelelor deja a inceput. Si au inceput sa se arunce in ring si ceva jedi. Cum nu am de aparat decat vanatoarea, nu prea ma intereseaza cine castiga. Treaba e ca o sa iasa terfelita si ea. Cand or iesi la lumina zoaiele de si le arunca unii altora, ne stropim cu totii. Aia-i prost. Si Yoda nu s-a bagat pana acum. Daca nu o face, e bine ca se alege dreptatea singura. Da' se vede campul de lupta cu ramasitele lui. Daca se baga, poate opri pierderile inutile dar lasa gunoiul sub pres. De urmarit episodul V . Sau IV direct? Sa revedem tot, de la primul episod? :wink:
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Mesajde von BRAUN pe 16 Mai 2015, 18:56

De mai bune de o ora citesc topicul si, nu va fie cu suparare, inca nu-mi este clar ce se vrea. Promovarea vanatorii? Spalarea obrazului nostru, al celor multi, care nu aparem la tv ranga de beti pe un urs mort? Hai sa fim seriosi ! Adica daca aparem intr-un clip video cativa vanatori, cu pusca in spate, mângâind tapul intre coarne, o sa ne creada cineva ca nu o sa-l impuscam când ii vine timpul? Nu asta este problema dupa cum nici ”agresiunile” ONG-urilor unde cativa frustrati incearca sa induca ideea ca vanatorii sunt criminalii padurilor si campiilor patriei.
Problema este cum suntem fiecare din noi, cum ne vedem si ce parere avem in primul rand noi despre noi pentru a intelege cum suntem vazuti, ca vanatori, de catre ceilalti. Ce-o sa creada oamenii despre vanatori cand il aud pe ghiolbanul care se lauda ca impuscat intr-o zi 50 de rate, de i s-au stricat in frigider? Pai sa nu mai pupe autorizatie de grup restrins macar trei sezoane, sa vada marletele cum e sa stea acasa cu pusca in cui ! Asta este problema si abia dupa putem discuta de o strategie PR, orientata in primul rand spre critica agriculturii intensive, a tractoarelor si combinelor care ucid mai mult vanat decat un regiment de braconieri, si cate si mai cate alte problem care ne privesc, si nu numai ca vanatori.

E de apreciat întâlnirea initata de veteranii forumisti cu presedintele AGVPS si daca la un moment dat va exista si un plan de bataie, personal pun umarul fara nicio rezerva, dar trebuie mai intai sa inteleg ce se vrea. Nu sunt nihilist asa cum nici GICA-CONTRA nu sunt, dar sincer mi-ar parea rau ca acest topic sa nu fie altceva decat o reactie de moment la vreo stire cu vanatori aparuta la PRO TV sau la dracu' stie care alta televiziune.

von Braun

Ps - Ani buni mi-am castigat painea ca ziarist si daca se crede ca pot ajuta cu ceva, rog mesaj pe privat.
Pps - Oare ce impact ar avea difuzare vreunui clip cu cei care vaneaza noapte, la far cu ogarii ori peizanii care sulitesc mistretul prins in lat ? Din pacate, cred ca le-ar da asemenea idei si altora!
Decat sarac si in puscarie, mai bine liber si bogat !
von BRAUN
Membru important

Mesajde Alin3006 pe 18 Mai 2015, 12:46

Celor care nu au inteles inca de ce ne agitam si de ce am hotarat ca orice alianta e buna atata timp cat serveste scopului comun, le recomand sa studieze cu atentie acest site:

http://vaneaza.ro/#initiativa

Daca nu afcem ceva, o sa ajungem sa facem forumuri inchise, cu acces pe baza de recomandare. Si in 2-3 ani o sa iesim din casa in trening, cu arma ascunsa intr-o cutie de contrabas, ca sa nu ne linseze vecinii.
Treziti-va fratilor!
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 18 Mai 2015, 13:39

Si ca sa nu mai fie dubii, baietii care au facut acel site, unde indeamna ecologistii fanatici sa iasa la vanatoare de parlamentari, considerand - culmea!!!- tot ei, ca acei parlamentari nu ar trece un test psihologic, deja cer o lege care sa interzica vanatoarea in general! Asa ca hai sa dormim linistiti, sa facem misto, sa ii numim pe cei putini care se implica pupincuristi, ca in doi -trei ani o sa depunem toti armele... :oops:
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 18 Mai 2015, 14:09

Ca sa stiti cui transmiteti felicitari, e facut de Nostra Silva, federatia proprietarilor de pajisti si paduri, deranjati de aspectul legat dreptul de proprietate din Legea 407. Baietii astia omit un aspect, anume faptul ca vanatul de pe un teren nu apartine proprietarului ci statului…
Oricum, abordarea denota o problema la cap! Cred ca e material penru o ancheta frumoasa! Alo, Politia, Trandafire, Patraulea, ce faceti mai, dormiti?
Alin3006
Veteran

Mesajde Remo pe 18 Mai 2015, 14:20

In ultimul timp am observat o schimbare accelerata de perceptie a vanatorii printre nevanatori si schimbarea ne este absolut nefavorabila. Cred ca motivul este curentul de opinie prevalent in mediul online, mediu care nu mai poate fi subestimat, asa cum au dovedit-o si ultimele alegeri prezidentiale. Si tocmai pentru ca retelele de socializare pot "face si desface" mai abitir decat televiziunile de partid, politicienii se vor arata tot mai dispusi sa actioneze asa cum cere "social media".

In concluzie, cred ca avem nevoie de serviciile cuiva care se pricepe la PR sau vom avea o droaie de probleme in cel mai scurt termen.
Remo
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 18 Mai 2015, 14:27

Exact. Multi dintre voi cad in capcana de a crede ca daca discutam aici, sau pe un grup de Facebook facem ceva. NU facem nimic. Opinia publica nu vede ce postam noi. Pentru simplu motiv ca atat in grupurile de Facebook cat si pe Forum intra doar vanatorii. faptul ca unii dau share, conteaza, insa infim. Opinia publica vede ce fac altii, care apeleaza la profesionisti.
Alin3006
Veteran

Mesajde biriuck pe 19 Mai 2015, 08:36

Din seria "Nu ne vindem tara!" .
Un caprior in Romania este mai scump ca unul in Franta pentru un strain!!!

Imagine
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde maryo pe 19 Mai 2015, 22:24

Din pacate si noi ne luptam cu aceiasi problema!! Aici acum trei ani a fost nasol tare,au iesit in strada in jur de 300.000 de persoane si au zis STOP VANATORII!!! :shock: din cauza unui idiot care spune ca el este ecologist si protejeaza animalele si noi suntem niste criminali si le ucidem!! Acest individ este un personaj cunoscut mai ales ca lucreaza in guvern si bine-nteles ca atrage dupa el destui ca el si sau format un partid s-a zic asa si sau pornit impotriva noastra!
A trebuit s-a luam masuri serioase pt. ca acesti indivizi au inceput s-a iasa in strada si s-a ne faca in toate felurile de-ti venea s-a plangi nu asa!! :evil: :evil:
Am inceput o campanie pro vanatoare care se numeste:SI LA CAZA (da vanatorii) si ne-am unit toti vanatori din Spania care suntem peste doua milioane si alte trei milioane de familiari si prieteni,toti inpotriva acestor indivizi.
Sau deschis fuarte multe forumuri si s-a dezbatut subiectul din toate punctele de vedere,pe facebook nu se vorbea altceva decat SI LA CAZA!!! Ba mai mult s-a apelat la un post de televiziune si reprezentantul campaniei nuastre i-a infruntrat fata in fata pe acesti indivizi care pretind s-a opreasca vanatoare si incet incet au inceput s-a piarda teren si daca acum trei ani au iesit peste treisute de mii de persoane in strada care strigau stop vanatoarea,acum doi ani au iesit treizeci de mii,anul trecut cateva mii si anul acesta cateva sute si sper ca anul ce vine s-a nu mai iasa nici unul!!!
Acum suntem peste sase milioane de persoane care votam SI LA CAZA si speram ca in cativa ani s-a dispara tote aceste personaje care vor s-a ne interzica aceasta minunata pasiune pe care o mostenim din mosi-stramosi!!!!
maryo
Membru important

Locaţie: Spania (Madrid)

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vanatoare discutii generale