Cu niste aparatori care pot fi transformati in jaloane ... nu stiu unde va ajunge Steaua ...
Hai Dinamo ! Desi nu sunt microbist ...

OFF-TOPICModerator: popaliviu sport sau nebunie?
Scorul nu imi place dar despre Goian numai cuvinte de lauda din partea mea. Am crescut pe acelasi teren de fotbal din Suceava. Si cu el si cu fratele sau. Eu stiu ca dinamovistii spun lucruri trasnite la beatitudine. Remember Dinamo-Foresta 4-5 ![]() Lasa Val ca nu devenim mai buni acceptind ca firesc stilul in care s-au comportat cele 2 galerii. Niste nenorociti ambele galerii ... asta nu mai este sport! Apropo, pt cei care atunci cind pronunta Steaua se gindesc doar la MM, Becali, manele, tigani etc vreau sa le spun ca personal tin cu Steaua de la 4 anisori, mi-am rupt picioarele pt fotbal si nu-mi voi schimba optiunea pt ca unul ca MM are gesturi de nebun iesit de la azil iar patronul echipei mai mereu transforma penibilul in stare de spirit constient acceptata. Dinamovistilor le urez mult succes in continuare si sa ajunga macar unde a fost Steaua in ultimul timp. Rednic e un tip cuminte si stie ce face. Numai sa fie lasat in pace. Toate bune.
Hai bai nu fiti suparati ca am fost pe aproape cu pronosticul .
OL nu e Gloria Bistrita si nici Standard Liege - asta intelegeti voi mai greu . Stai ca vine si Realul si va incalta si astia , ca vad ca ii luati la pret de matineu - adica ceva de genul ca pe OL sa ne straduim sa ii batem , ca pe Real oricum ii facem . ![]() ![]() Apropo - mare echipa Kievul asta ! ![]() ![]() ![]()
Pai ce sa intelegem noi . Noi nu ne laudam pe ste tot ca a inceput fotbalul si se termina cu noi si ca suntem STINDARDUL fotbalului romanesc . Noi ne vedem de UEFA noastra care sa nu uitati ca a fost si a voastra pina acum 1 an . Voi ati vrut la grupa mare sa va faceti de cacat ! ![]() ![]() ![]()
Pai il privesc mai Cristi si nu ma bucur cind ia bataie o echipa din Romania , dar o echipa normala lipsita de fitze si cu un mare dispretz fata de restul competitoarelor din tara . Va fac rau aceste declaratii si acuzatii pe care le tot faceti ca sa va justificati o neputinta de a duce un razboi pe 2 fronturi .
Ma bucur ca v-a batut Lyonul si ma voi bucura si daca va bate Realul - pentru ca va vor aduce cu picioarele pe pamint si ca roman , sunt sigur ca la anul in CL veti fii mult mai reticenti si precauti in declaratii si veti arata mai mult respect fata de restul echipelor . Deocamdata politica voastra nu este pe placul meu . In schimb ca microbist stiu sa apreciez un meci bun - indiferent ce echipa il face . Si sa nu crezi ca sunt obtuz vizavi de Dinamo - deocamdata jucam sub nivelul lui Steaua in meciurile importante si avem nevoie de experienta voastra . O sa o capatam anul asta in UEFA si la anul lupta se ascute . Si impreuna cu Rapid , poate si Poli sau Cluj - iesim dracu din cacatul asta de campionat si incepem si noi ( Romania ) sa jucam fotbal . Oricum campionatul este in progres - uite un meci bun a fost Rapid - Farul ! In schimb nu cred ca esti de acord cu politica asta a tiganului imparat ( imi cer scuze fata de etnia romma dar asa e proverbul )
De kkt nu ne-am facut.Lyon a batut si pe Real cea mai bogata echipa la scor,pe cand Xanthi "bate nucile" ca e sezon.Apropo de Xanthi,asta e ceva prajitura,ca nu a auzit nimeni de ea? ![]() ![]() ![]()
Nici un rapidist pe forum? Sa-i spunem condoleante!
Mai vrea cineva arbitri straini? Vad ca nu are nici un efect, daca brigada de arbitraj e de pe " afara". Tot un drac ! Trei puncte, sunt trei puncte. !!! ![]() ![]() ![]() P.S. Sanatate multa lui Balba de la Iasi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ei coane Ursule sa va vedem acu' valoarea
![]() Grupa B 1. Bayer Leverkusen 2. Club Brugge 3. Besiktas Istanbul 4. Dinamo Bucureşti 5. Tottenham Hotspur Sa vedem noi cat de valorosi mai santeti voi in compania celor de la Bayer si Besiktas,ca in campionat santeti "miezu' " ![]() ![]() ![]() ![]() Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
@scirocco
Ironii de astea cu masa bogatilor ................ Nu stiu programul , dar FC Bruges si Besiktas imi par accesibile si daca ciupesti si vreun punct de la restul echipelor hop te trezesti in primavara ! Asta daca te respecti ca echipa !
@ valpangica
Pai asta spun si eu ,sa vedem daca va respectati ca echipa.Sunt tare curios.Parerea mea ca Bruges nu sant tocmai de neglijat si nici Besiktas,dar sa nu anticipam.Eu va urez din tot sufletul mult succes! ![]() Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Pt Iepure nu-i bun? miine ma duc la prima mea vinatoare la iepure, abia astept. "Capitane sa faci o tara mindra ca soarele de pe cer"
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|