Realitatea ii ca limitele fondurilor nu sunt peste tot ca in vremea lui Ceausescu.
Spor la vazut!
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Rearondarea fondurilor de vanatoareModeratori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
125 mesaje • Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rearondarea fondurilor de vanatoareRealitatea ii ca limitele fondurilor nu sunt peste tot ca in vremea lui Ceausescu.
Spor la vazut!
Re: Rearondarea fondurilor de vanatoareMă bucur că la voi s-a schimbat, sper că în bine si s-a ținut cont de tipul de proprietate asupra terenului, de biotop, etc.
Re: Rearondarea fondurilor de vanatoareStie cineva cum si pe unde pot gasii fisa unui fond,38 Draghiceni,jud Olt mai exact?Am incercat pe mmediu dar nu merge,dracu' stie de ce ca acum 1 an mergea.
este in noi
Re: Rearondarea fondurilor de vanatoareIntradevar pe site-ul celor de la mediu erau afisate schitele fondurilor. Acum vad ca nu mai sunt afisate.
Cred ca de pe la asociatia care gestioneaza fondul respectiv ai putea face rost sau incerci tot la Mediu,printr-un mail. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Rearondarea fondurilor de vanatoareMultumesc,am rezolvat intre timp,gratie unui personaj important de pe aicilea,nu dau nume,doar multumiri sincere
este in noi
125 mesaje • Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori |
Publicitate
|