Dincolo de marea suferinta a familiei,comunitatea vanatorilor a ramas mai saraca prin trecerea in nefiinta a lui Don.Mare pacat,uriasa pierdere.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

O veste cumplita...Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
46 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: O veste cumplita...Astazi am aflat si eu trista veste.
Dincolo de marea suferinta a familiei,comunitatea vanatorilor a ramas mai saraca prin trecerea in nefiinta a lui Don.Mare pacat,uriasa pierdere. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! ![]() Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: O veste cumplita...Dumnezeu sa-l ierte!
Re: O veste cumplita...Intradevar cumplita vestea
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Re: O veste cumplita...
Vorbisem cu el ultima data la inceputul lui August, planuind ca iesim la o prepelita la final de sezon. Se cam plangea ca l-a suparat inima…Ca nu se simte tocmai grozav…Dar de aici pa la un infarct, nici nu m-am gandit. Nici un moment... Apoi am sunat si nu a mai raspuns…Speram ca e in Germania la copiii lui. Avea in plan si un drum acolo. Dumnezeu sa-l odihneasca. A fost un adevarat domn si consider ca a fost un privilegiu grozav ca l-am cunoscut personal si am vanat impreuna. Macar am vanat cu el si am apucat sa-l cunosc. Nu mai amanati nimic cand e vorba de prieteni, ca timpul nu iarta si nu-l poti intoarce.
Re: O veste cumplita...Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca !
Si pentru mine a avut numai cuvinte bune, si sfaturi intelepte ... rare si cu adevarat miez ... Suntem mai saraci fara el .
Re: O veste cumplita...dumnezeu sa-l ierte.
l-am cunoscut, respecta pe toata lumea si toata lumea il respecta. pacat. .45/5.56/12
Re: O veste cumplita...Sa-i fie tarana usoara!
Nici nu stiu ce sa spun mai mult. Cuvintele sunt parca goale acum si orice ai spune pare fad.
Re: O veste cumplita...Dumnezeu sa-l ierte ! Îmi pare foarte rău, un om deosebit !
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: O veste cumplita...Nu ne-am cunoscut si nu imi amintesc sa fi schimbat multe postari pe forum.....din pacate. Odihneasca-se in pace si sa ii fie tarina usoara.
CristianC
Re: O veste cumplita...Nu l-am cunoscut, dar din ce spuneti, cu siguranta era un om deosebit!
Dumnezeu sa-l ierte! Poate punem si noi, cei de pe forum o coroana, ceva, orice sa vada si familia lui, poate chiar si el ca a insemnat ceva pentru noi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar pe cei rămasi sa-i mangaie. Incearca si tu http://www.smart-hosting.ro
Re: O veste cumplita...Ar fi din pacate cam tarziu. Don a incetat din viata in August, conform articolului din ziar. Sa trimiti o coroana in octombrie, nu vad ce rost are.
Re: O veste cumplita...O sa ne lipseasca foarte mult pe acest forum, nu la-m cunoscut personal dar am primit multe sfaturi de folos de la acest om cu experenta mare,Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
Re: O veste cumplita...N-am mai intrat de mult si gasesc vesti proaste. Nu am apucat sa-l cunosc nici macar virtual, insa parea un tip de isprava. Si aud ca era de la mine din Tulcea. RIP, Don si vanatoare frumoasa acolo unde esti!
Re: O veste cumplita...Cu mare intarziere si cu mare parere de rau: Dumnezeu sa te ierte, Don!
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
46 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori |
Publicitate
|