Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 01 Mai 2026, 18:43

Federatia Cinegetica Independenta din Romania

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B

Federatia Cinegetica Independenta din Romania

Mesajde Gheorghe.Rectrice pe 20 Oct 2015, 18:50

Mare minunatie am descoperit in timp ce mai citeam ce posteaza ortacii vanatori din tara pe feisbuc!
Se pare ca din framantarile, chinurile, caricaturile, dezbaterile si sforile trase pe marginea discutiilor referitoare la SIGAV s-a infiintat o structura noua ce se doreste a fi o alternativa la AGVPS (din cate am inteles)
http://www.fcir.ro/

Bun asa! Era si timpul!
Acum eu zic ca nu e cazul sa se imbete lumea cu apa rece pentru ca se nasc tare multe semne de intrebare. Eu am cateva:
1) Unde se gaseste statutul? Banuiesc ca acesta este tare democratic (puterea celor multi :twisted: )
2) Cine e in spate? Daca asta nu se poate afla, atunci macar cine este in fata... :idea:
La vremuri noi, oameni noi! Sper insa sa fie din aia drepti si fara pete (braconaje, hotii) ca nu cred sa incalzeasca pe vreun vanator inlocuirea lui Iliescu cu Ponta (sa nu fugim de dracu si sa dam de :ymdevil: ) :lol: :lol:

3) De ce "Independenta"? Ce doreste sa transmita cu asta?
E un termen cam fara rost pentru ca federatia se supune doar organelor sale de conducere. Ma rog, banuiesc ca e mai mult chestie de marketing...

4) Cum de s-a ales sigla aceasta?
Imagine
Ma bucura in mod deosebit interesul pentru aceasta pasare (insuficient apreciata la noi) Parca mai era undeva un topic deschis de un baiat inimos in care cerea donatii in contul asociatiei sale pentru a revigora specia pe fondurile sale si sa poata organiza vanatoari frumoase la potarniche (!). O fi si el implicat in acest nou proiect?

Banuiesc ca altii au si alte intrebari si nelamuriri dar sunt convins ca vom afla destul de repede ce si cum pentru ca nu va avea sanse ca alternativa AGVPS daca nu va excela la capitolul transparenta!
Gheorghe.Rectrice
Nou membru

Re: Federatia Cinegetica Independenta din Romania

Mesajde laurul pe 20 Oct 2015, 22:11

Ce poate face Federatia pentru vanator?
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran

Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Mesajde biriuck pe 21 Oct 2015, 09:02

Daca vorbim de federatie inseamna ca este vorba tot de o forma de coagulare a asociatiilor ==> aceasta federatie va reprezenta in primul rand interesele asociatiilor si nu pe cele ale simplilor vanatori (e adevarat ca unele din acestea converg) ==> nimic nou care sa fie dedicat oamenilor.

Poate va fi buna, poate nu, cert este insa ca nu va reprezenta oameni ci alte entitati.
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde chuck norris pe 21 Oct 2015, 10:56

daca nu e facuta pentru a ajuta vanatorii ci pentru asociatii ce motiv sa ai sa te inscrii???
Cine e presedinte tot bancherul?
chuck norris
Nou membru

Mesajde Krieghoff pe 21 Oct 2015, 11:26

chuck norris scrie:daca nu e facuta pentru a ajuta vanatorii ci pentru asociatii ce motiv sa ai sa te inscrii???

Nu cred. Trebuie sa fie unul care sa lucreze numai pe text.
"Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor"
Friedrich Nietzsche
Krieghoff
Membru important

Locaţie: Bucuresti

Mesajde the_mav pe 21 Oct 2015, 12:58

Krieghoff scrie:
chuck norris scrie:daca nu e facuta pentru a ajuta vanatorii ci pentru asociatii ce motiv sa ai sa te inscrii???

Nu cred. Trebuie sa fie unul care sa lucreze numai pe text.

:D
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
the_mav
Veteran

Locaţie: Oltenia, Muntenia si partial Moldova

Mesajde laurul pe 21 Oct 2015, 13:10

:)) :)) :))
Chiar asa sa fie???
laurul
Veteran

Mesajde ionutz_b pe 21 Oct 2015, 15:06

03.09.2015
Ora estimata: 10:00
Complet: Fond Civil FC 8
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune înscrierea Federaţiei Cinegetice Independente din România în Registrul Federaţiilor aflat la grefa Tribunalului Vrancea. Se va face aplicarea art. 11 al.2 din OG 26/2000. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Vrancea.
Document: Hotarâre 334/2015 03.09.2015
ionutz_b
Membru activ

Mesajde scirocco pe 21 Oct 2015, 21:44

Vrancea....Ete pozna....Sa-si fi bagat ciocu' vreo...vrabie? 8) :lol: :violin:
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
scirocco
Veteran

Mesajde Scout pe 21 Oct 2015, 22:03

Gheorghe.Rectrice scrie:Mare minunatie am descoperit in timp ce mai citeam ce posteaza ortacii vanatori din tara pe feisbuc!
Se pare ca din framantarile, chinurile, caricaturile, dezbaterile si sforile trase pe marginea discutiilor referitoare la SIGAV s-a infiintat o structura noua ce se doreste a fi o alternativa la AGVPS (din cate am inteles)
http://www.fcir.ro/

Bun asa! Era si timpul!!

Hm, suna bine chestia asta la o prima vedere. Ar fi un prim pas spre normalitate. Un echilibru si spargerea monopolului AGVPS.
Ma tem insa sa nu fie legata de ultima mea discutie pe un anumit grup cu gangster-ul ala din Ialomita, Marius Dumitrescu. Daca e infiintata de el sau de cel ca el, o sa fie doar un mod de a delapida si prosti oamenii.
Eu unul am o mare problema cu modul in care s-a nascut. Tot bullshitul strans ala cu Von Snitel sau cum dracu il chema, Nea Culita si alte porcarii, caricaturi, minciuni, manipulare, atac la persoana si alte rahaturi.
Asa vor ei sa cladeasca un nou inceput? Si ia sa vezi, minune, cine va fi in federatie?
Va spun eu: Catalin Vrabie, Flutur, Penalul de la ialomita, Papa Strumpf cel rosu etc. Ce mesaj transmit baietii astia? Ca ei aduc schimbarea. Grozav, as spune! Dar o fi in bine schimbarea asta? Pe ce se bazeaza ea?
Pe ura si dezinformare? Ore sa fie asa prost cum cred ei vanatorul roman, ca sa nu-si dea seama ca ceva cladit asa se duce rapid de rapa? Ca imediat ce vor avea ce imparti se vor manca intre ei ca lupii?
Ca fraierul ¨independent¨ care nu cotizeaza gras, va fi bun doar sa care ruxacul?

Sorry folks, dar situatia e sumbra indeed. Aveti de ales intre bolsevicii cu care v-ati obisnuit deja, cu bubele lor rosii si o alternativa care pleaca de la minciuna, atac la persoana si dezinformare. Aleluia! Puneti cruce la vanatoarea din Romania. :ymsick:
Scout
Nou membru

Mesajde Krieghoff pe 22 Oct 2015, 07:21

"MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de Ordin de Ministru pentru modificarea si completarea Ordinului nr. 862/2010 pentru aprobarea infiintarii Consiliului National de Vanatoare
Federatia Cinegetica Independenta din Romania prin eforturile celor peste 70 de asociatii care ne-au sustinut are un reprezentant in Consiliului National de Vanatoare prin persoana domnului Catalin Vrabie .
Reprezentantul este gata să treacă la treabă si așteaptă sugestiile voastre pentru a încerca să aducem vânătoarea românească in realitatea anului 2015".

Ultima fraza este geniala. Vorbind pe text. Atata manipulare si atata prostime n-am vazut in viata mea. Incredibil!
Friedrich Nietzsche
Krieghoff
Membru important

Mesajde Ghinda pe 22 Oct 2015, 07:40

De unde ai scos propozitiile astea? =))
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Mesajde NicuNicuta pe 22 Oct 2015, 08:20

Krieghoff scrie:"Federatia Cinegetica Independenta din Romania prin eforturile celor peste 70 de asociatii care ne-au sustinut are un reprezentant in Consiliului National de Vanatoare prin persoana domnului Catalin Vrabie .
Reprezentantul este gata să treacă la treabă si așteaptă sugestiile voastre pentru a încerca să aducem vânătoarea românească in realitatea anului 2015".
!

Felicitari si sa fie intr-un ceas bun. Speram sa auzim de bine.
Cu Stimă,
Nicolae
NicuNicuta
Membru important

Mesajde the_mav pe 22 Oct 2015, 08:24

NicuNicuta scrie:
Krieghoff scrie:"Federatia Cinegetica Independenta din Romania prin eforturile celor peste 70 de asociatii care ne-au sustinut are un reprezentant in Consiliului National de Vanatoare prin persoana domnului Catalin Vrabie .
!

Felicitari si sa fie intr-un ceas bun. Speram sa auzim de bine.

Nicule - speri degeaba!!!
:!: :idea: :!:
the_mav
Veteran

Mesajde NicuNicuta pe 22 Oct 2015, 08:38

the_mav scrie:
NicuNicuta scrie:Felicitari si sa fie intr-un ceas bun. Speram sa auzim de bine.

Speranta moare ultima. :D
Omu' a vrut, probabil s-a zbatut, si a obtinut.
Daca tot ne plangem si nu reusim sa ne adunam ideile si sa le centralizam, cred ca n-ar trebui sa ne mia plangem. pare ca altii pot.
Cu Stimă,
Nicolae
NicuNicuta
Membru important

Mesajde the_mav pe 22 Oct 2015, 08:44

NicuNicuta scrie:
the_mav scrie:
NicuNicuta scrie:Felicitari si sa fie intr-un ceas bun. Speram sa auzim de bine.

Speranta moare ultima. :D
Omu' a vrut, probabil s-a zbatut, si a obtinut.
Daca tot ne plangem si nu reusim sa ne adunam ideile si sa le centralizam, cred ca n-ar trebui sa ne mia plangem. pare ca altii pot.

nu stiu daca plangerile (la care faci referire) vizeaza neputinta de coalizare ori SCOPUL acestei coalizari.
e diferenta... cam de la cer la pamant intre ele. Evident ca poti, depinde care-i scopul!

ps: vezi ca ideile au fost adunate si centralizate si anterior. nu era nevoie ca cineva sa le ia (absolut RUSINOS) cu copy-paste, sa le puna intr-un document pe care sa si-l atribuie!
the_mav
Veteran

Mesajde NicuNicuta pe 22 Oct 2015, 08:57

Sincer, sunt adeptul pragmatismului. Personal nici nu am auzit de un nume peopus care sa faca cinste bransei.
Nu va cunosc nici pe dumneavoastra, nici pe domnul Vrabie, la fel ca pe 99.9% dintre forumisti; nu am nici un interes niciunde, dar cert e ca 'Black Valley Hunting' e o asociatie pe care o admir, atat cat o cunosc eu.
Cu Stimă,
Nicolae
NicuNicuta
Membru important

Mesajde the_mav pe 22 Oct 2015, 09:01

NicuNicuta scrie:Sincer, sunt adeptul pragmatismului. Personal nici nu am auzit de un nume peopus care sa faca cinste bransei.
Nu va cunosc nici pe dumneavoastra, nici pe domnul Vrabie, la fel ca pe 99.9% dintre forumisti; nu am nici un interes niciunde, dar cert e ca 'Black Valley Hunting' e o asociatie pe care o admir, atat cat o cunosc eu.

In regula. Doar ca aici NU discutam despre asociatia dumnealui, ci despre o Federatie Cinegetica Independenta.
Sau... e acelasi lucru?!?
:idea: :!:
the_mav
Veteran

Mesajde biriuck pe 22 Oct 2015, 09:03

:lol: :lol: :lol:
Soriciul e gros tare ...
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde NicuNicuta pe 22 Oct 2015, 09:06

the_mav scrie:In regula. Doar ca aici NU discutam despre asociatia dumnealui, ci despre o Federatie Cinegetica Independenta.
Sau... e acelasi lucru?!?
:idea: :!:

:lol:
Nici pe departe de aceiasi chestie, dar experienta in domeniu, dorinta de a investi sume importante si, probabil, pasiunea cu care o face, imi da sperante. :D
Cred ca cel mia important atu' pe care cineva il poate avea, e vointa.
Cu Stimă,
Nicolae
NicuNicuta
Membru important

Mesajde chuck norris pe 22 Oct 2015, 09:25

NicuNicuta scrie:Sincer, sunt adeptul pragmatismului. Personal nici nu am auzit de un nume peopus care sa faca cinste bransei.

Pragmatism zici? daca imi dai un singur exemplu de institutie, de la tara la sezatoare ,condusa de un trepadus numit politic de astia rosii si care merge bine maine ma inscriu in federatia minune .
Vanatoarea. peasta mai aveau s-o ia si s-o puna pe butuci ca pe imeghebeu dupa ce au jefuit-o.
pragmatism o lae.
Esti naiv ca sa nu zic de-a dreptul prost daca iti inchipui ca a coborat mesia pe pamant ca sa se ia de guler cu directorul de asociatie pentru drepturile tale.
o sa ii platim si pe astia pentru muia pe care o sa ne-o luam.
nu de alta, dar oamenii au nevoie de ceva cash ca sa participe la niscai licitatii trucate prin care sa mai ia niste fonduri
saraca tara bogata.
chuck norris
Nou membru

Mesajde Krieghoff pe 22 Oct 2015, 09:31

Ghinda scrie:De unde ai scos propozitiile astea? =))

Am uitat sa mentionez sursa: facebook (nu mai stiu daca e pagina vestitului grup sau pagina federatiei).
Friedrich Nietzsche
Krieghoff
Membru important

Mesajde NicuNicuta pe 22 Oct 2015, 09:55

chuck norris scrie:

Pragmatism zici? daca imi dai un singur exemplu de institutie, de la tara la sezatoare ,condusa de un trepadus numit politic de astia rosii si care merge bine maine ma inscriu in federatia minune .
Vanatoarea. peasta mai aveau s-o ia si s-o puna pe butuci ca pe imeghebeu dupa ce au jefuit-o.
pragmatism o lae.
Esti naiv ca sa nu zic de-a dreptul prost daca iti inchipui ca a coborat mesia pe pamant ca sa se ia de guler cu directorul de asociatie pentru drepturile tale.
o sa ii platim si pe astia pentru muia pe care o sa ne-o luam.
nu de alta, dar oamenii au nevoie de ceva cash ca sa participe la niscai licitatii trucate prin care sa mai ia niste fonduri
saraca tara bogata.

In primul rand tin sa va multumesc pentru aprecieri; naiv sunt si o recunosc. Prost, poate si asta, da' urlu de fericire cand ma uit in jur.
Lansasem o intrebare mai sus la care asptep raspuns, daca are careva. Un nume, o persoana pe care o stimati si credeti ca ar fi demna sa conduca destinele vanatorilor romani, cunoasteti ?
Cu Stimă,
Nicolae
NicuNicuta
Membru important

Mesajde vinatorul iscusit pe 22 Oct 2015, 10:17

Scout scrie:

Sorry folks, dar situatia e sumbra indeed. Aveti de ales intre bolsevicii cu care v-ati obisnuit deja, cu bubele lor rosii si o alternativa care pleaca de la minciuna, atac la persoana si dezinformare. Aleluia! Puneti cruce la vanatoarea din Romania. :ymsick:

Dramatizezi prea mult !
un lucru este clar,lucrurile nu merg bine in vanatoarea din Ro,alternativa asta aparuta acum,se vorbea de ea de ceva timp chiar si aici pe forum,poate ne va trezi la realitate sa ne dam seama cu implicarea mai serioasa a AGVPS,sustinuta de afiliati, care are traditia,are baza si infrastructura necesara,cu afiliatii cu cei mai multi membri vanatori,au ajuns sa fie reprezentati in Consiliul National de Vanatoare doar de 2 membri !din 12 sau 13 ?nu va puneti niste semne de intrebare?cum s a ajuns aici?cum pasivitatea anilor trecuti fara sa se ia atitudine atunci cand trebuia,sa protestam,sa fim consultati cand se iau decizii ce privesc vanatorii,sa fim noi promotorii initiativelor legislative pentru noi si nu impotriva noastra asa cum se intampla acum !problema voastra este de ce este Vrabie in Consiliul asta ?,credeti ca se va schimba ceva?oamenilor,acolo voteaza si alti 9-10 membri care nu au treaba cu vanatoare,dar decid soarta lor !

vanatorii inainte de toate povestile astea vor sa iasa la vanatoare si sa impuste !sa impuste ce?uitati va la cotele de recolta ptr asociatiile afiliate la AGVPS si veti vedea ridicolul...ex 2 capriori ptr 8-9000ha la sute de membri,unii chiar peste mie/asociatie?
cei care s au organizat si s au desprins la constaterea mea au fost singurii care au progresat si au evoluat !cum sa fie multumiti ei de ce vad la restul?e clar ,ei nu pot fi reprezentati de pasivitate,nemunca,neimplicare,neinvestind nimic !cine sa ne faca binele ??intrebatii pe sefii afiliatilor ce fac cu tariful de gestionare de 81% pe care nu l platesc la proprietarii de terenuri ?,de ce nu l investesc?;trebuie sa bagam mana n buzunar,sa cotizam cat trebuie ptr ce trebuie,sa cheltuim responsabil,sa nu deturnam banii,sa urmarim cum trebuie, daca dorim vanat,;
cred ca toti dorim o schimbare,dar asa...."sa nu se schimbe nimic"?
sarind peste orgolii si ambitii personale din confruntarea de idei,Federatii,se vor naste lucruri bune ,vom deveni mai responsabili,mai intelepti ?iar cand se vor uni ideile astea,si baricada va disparea, inseamna ca am invins !cu totii am castigat,si putem trece la treaba !e mult de lucru....
vinatorul iscusit
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde the_mav pe 22 Oct 2015, 10:43

Pentru ca tu vanatorule iscusit, vezi vanatoarea doar raportandu-te la un segment al intregului lant: si anume asociatiile de vanatoare (cu rolul si atributiilor acestora). e de inteles, este domeniul tau de actiune/interes direct.
Dar el (legiuitorul) cand face acel consiliu, aduna la un loc tot toti reprezentnatii care se ocupa de acest domeniu. de la minister (3 reprezentanti!!!) , pana la voi - asociatii, arme (cozgarea) mediu, invatamant specific, sanitare, etc, etc, etc.

Eu inteleg cand spui ca e multa treaba de facut, dar nu te raporta doar la segmentul asociatiilor (acolo clar e mult si vizibil de facut...de descentralizat, de reorganizat, de curatat piata prin concurenta corecta, etc, etc) - raporteaza-te si la ceilalti actori din consiliu care trebuie sa isi faca treaba pe segmentele lor.
Ori daca tu (sau orice altcineva) sustineti ca Ministerul (spre ex, ca tot au 3 reprezentanti in Consiliu) isi face treaba pe domeniul lui cand scoate LEGI DEFECTE (vezi sigav), atunci nu stiu daca mai are rost sa discutam pe acest subiect.
the_mav
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 22 Oct 2015, 17:34

Vorbim de mult de Federatia asta si am asteptat-o ca pe Sfintele moaste!

In orice domeniu de pe lumea asta, cel mai rau lucru posibil e monopolul.
Cand exista un monopol e imposibil sa existe progres, pentru simplu motiv ca nu exista un echilibru intre cerere si oferta. Deci in teorie e un lucru tare bun, cum spune si @scout.

Imi e insa teama ca nu dramatizeaza prea mult. Si va spun imediat de ce.

Modul in care s-a nascut aceasta Federatie este departe de a fi ok, e si parerea mea!
Cum poti spune ca aduci schimbarea, cand aceasta schimbare e cladita pe minciuni, atacuri la persoana, caricaturi de doi bani si calomnie, ascunse cu grija in dosul unor conturi facute la bascalie, gen Schnitzel, Gamulescu, Sadoveanu etc??? Ca a inceput cu trolling-ul unei initiative ok a acestui forum, de a face ceva pentru imaginea vanatorilor romani? Poate ca vor face ei, Federatia. 8-} :o)

Ce fel de schimbare aduce aceasta Federatie? Minte diferit?

Cum poti spune ca esti mai bun, ca vei aduce o imbunatatire in vanatoare, cand te comporti mult sub nivelul adversarului tau?
De ce te-ar urma oamenii, care ar fi motivul pentru care eu ca vanator as crede ca aceasta Federatie nu e un lup in blana de oaie, cu atat mai periculos cu cat vine cu mijloace moderne si instrument modern de propaganda?
Pai prin comparatie, AGVPS si VPR sunt pistol cu apa. Mai exact aceleasi metode, dar cu tehnologie moderna si limbaj suburban.Si fara nici un dram de etica sau de eleganta.

Cum poti sa pretinzi ca ai ca scop educatie cinegetica, cand pe grupul unde s-a nascut Federatia se incurajeaza calaretii de porci, analfabetismul, atacurile vulgare si caricaturile de doi bani?
Despre ce FEL de educatie vorbim?

@Nicu nicuta, cine ti-a spus ca esti naiv a avut dreptate. Prost e clar ca nu esti, dar sa crezi ca doar vointa e suficienta ca sa faci ceva bun din asa ceva, e dovada clara de naivitate.
Pentru ca vointa, daca e insotita de onestitate, bune intentii si altruism poate muta muntii si din combinatia asta poate iesi ceva tare bun.
Insa insotita de viclenie, dorinta de a fi tu la putere si de a avea avantaje multiple duce la dezastru …Si ma tem ca asta e speta.

Chiar asa, care o fi scopul acestei coalizari? Nu cumva se doreste ca ciolanul ala mult disputat sa treaca de la stanga la dreapta? Ca mie tare mi se pare ca despre asta e vorba. Sau macar hai sa-l rupem in doua daca nu putem sa-l luam noi...

Toata vrajeala aia cu regulamentul,SIGAV, cu facem si dregem chestii, a fost pe de o parte praf in ochii fraierilor - si naivilor ;;) - si pe de alta parte, asa cum spunea si MAV, un mod inspirat si gratuit de a alcatui o platforma la care au muscat - se pare- 70 de asociatii private. Ce convenabil!

Asta in timp ce asupra oricui a intuit chestia asta au fost asmutite maimutele cu atacuri si tot felul de mizerii, incepand cu Selaru de la care vroiau sa ia bucata de cascaval si terminand cu toti moderatorii acestui forum, care nu au muscat gogoasa si nu au asternut covorul rosu calaretului pe cal alb!

Asa ca va intreb pe voi vanatorii: chiar doriti o schimbare in felul asta?
Chiar e ok sa facem lucrurile sa mearga alt fel pisandu-ne pe morminte si calcand in picioare orice urma de fair play, de conduita, de coloana dreapta - ca mi-am adus aminte o discutie mai veche- si de etica?

Eu unul nu cred ca scopul scuza mijloacele. Si nu cred ca o organizatie care s-a cladit astfel poate aduce o schimbare in bine. Desi in infiintarea ei au fost si sunt implicati si oameni ok. Sau care cel putin mareau ok.
Si desi statutul suna bine. In aparenta.

Vrei sa acuzi pe cineva de ceva? Fa-o deschis, barbateste si asuma-ti ce ai de spus. In dosul lui Von Spritz, iti auto anulezi tot ce ai de spus. Te vor crede doar cei care sunt deja orbiti de ura si care doresc sa auda ca Selaru si AGVPS au furat, au facut, au dres.

Dar ma intreb daca ¨ctitorii¨ federatiei cand se uita in oglinda sunt ok cu ce vad... :oops:
Oare nu e cam mare pretul de a schimba ceva asa?
Oare chiar va veni o schimbare si daca da, va fi oare in bine sau in rau?

Cand esti complice la un lucru in neregula, nu esti departe de faptasi. Ma intreb oare daca cei care au pus umarul la toata conspiratia asta, care au aruncat cu cacat in toate directiile se simt ok. Cred ca da.

Dar nu pot sa nu ma gandesc daca cei care au stat deoparte de gainariile directe, gen atacuri, caricaturi si alte porcarii (vezi unii dintre administratorii grupului respectiv, dintre care unii vin si aici pe forum, au avut sau au de castigat din relatia cu el) dar nici nu au reactionat cumva, in vreun fel, ei bine ma intreb astia cum dracu fac sa se poata uita in oglinda. Mie mi-ar crapa soriciul. Azi sa-ti zambesc in fata si maine sa-ti bag cutitul intre omoplati.

Al dracu de convenabil sa spui: eu sunt mic, aia mari decid. Asa, si? Asta te face mai bun?
Tot complice la gainariile alea esti si prin pasivitate. Cei cu adevarat ok au spus: ¨nu pot fi partas la asa ceva! Nu ma regasesc in asa ceva!¨

Federatia Cinegetica…wow! Sun al dracu de bine. Dar ma tem ca de fapt in spate sunt si calareti de porci, cum bine intuia si @scot. Cu siguranta, sunt si oameni ok care au pus umarul, dar ma tem ca doar s-a profitat de munca lor, pentru ca in cel mai bun caz vor fi dati la o parte la final. Sau vor iesi tare sifonati. Vom vedea...

Asa ca @nicu nicuta, cauta oamenii aia ok in alta parte. Ca federatia a fost cladita pe minciuni si dezinformare. :^o :@) :(|) Or fi oameni ok in ea, dar ori isi vad de treaba rapid, cand se vor prinde ce si cum, ori devin ca ceilalti, ca exemplul rau e cel mai molipsitor. Cat de naiv sa fii ca sa crezi ca ceva care a pornit asa are sanse sa fie ok?

Pai da, a pornit cu vointa si entuziasm. Numai ca ma tem ca nu e suficient. Sunt oameni ok. Multi.
Dar probabil ca au inteles deja - unii pe pielea lor- ca daca te bagi in troaca te mananca porcii.
Si se tin de o parte.
Alin3006
Veteran

Mesajde laurul pe 22 Oct 2015, 18:01

Eu unul, m-am cam lamurit...
Statutul nu apare pe nicaieri, nu se stie cine e dom prezident, nu tu cine e in staff, cine sunt afiliati, cum au votat membrii asociatilor afilierea..mai nimic...doar ca afost creeata ca cineva sa ajunga in consiliu...
Aceeasi Marie dar cu alta palarie....
laurul
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 22 Oct 2015, 18:07

Te inseli. Statutul apare, in grupul unde s-a nascut, in dureri, Federatia. ;) Cat despre cine-s aia, o sa vedem noi. /:)
Alin3006
Veteran

Mesajde laurul pe 22 Oct 2015, 18:10

Deh, nu toti avem feisbuc.....
Dar se pare ca acolo se face si desface lumea....
laurul
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 22 Oct 2015, 19:57

Pfuuu ce duhoare vine,cred ca din interiorul acestei ,,Federatii''. La cat s-a improscat cu rahat peste tot,nu cred ca mirosul sa dispara prea curand.
Federatia Mascaricilor Cinegetici Independenti din Romania,inregistrata intr-un loc foarte instabil din punct de vedere tectonic. Nu m-as mira daca in scurt timp sandramaua se va scutura serios din temelii.
Auzi la ei,70 de asociatii sustinatoare,moaaaaa. Oare cat timp va trece pana cei 70 isi vor da seama ca au primit in nas doar aburi,pardon abureala.
Cand se vorbea de strangerea randurilor,inclusiv pe forum,nimeni nu isi imagina ca despre asa ceva ar fi vorba,si mai ales cu asemenea primate aflate in motul piramidei tremuratoare. Noroc ca o mare parte din vanatorimea romana nu se mai lasa prostita de asemenea tentative de doi lei.
Am vazut cu totii despre ce fel de oameni este vorba,gata sa iti ia gatul daca spui ca vezi albastru in timp ce ei iti ordona sa vezi rosu.
Partea proasta este ca astia,in timp,devin din ce in ce mai agresivi si mai invazivi. Partea si mai proasta este ca in toate domeniile,nulitatile se infiltreaza,incep sa cloceasca si distrug tot in jurul lor.
Poate ca va veni si timpul fatidic cand sarpele se va incolacii definitiv asupra prazii,prea credule pentru a vedea pericolul,dar deocamdata cat timp mai exista o mana de oameni constienti,capabili sa tina sarpele la distanta,acesta nu va razbi.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Următorul

Înapoi la Vanatoare discutii generale