Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 03 Mai 2026, 10:02

Campanie PRO vanatoare

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B

Re: Campanie PRO vanatoare

Mesajde jon2004 pe 07 Dec 2015, 20:21

bogus scrie:
Cine este Neculai Șelaru, omul care conduce vânătorii din 1990?

Este omul ales in functie de reprezentanti alesi de vanatori . Ce este asa greu de inteles ? Nu ne convine ? Hai sa schimbam conducerea ajvps si sa alegem alti reprezentanti care la randul lor sa aleaga alt reprezentant .
Asa este si in politica : nu este bun psd-ul dar a fost votat de 75% din participantii la vot .
20
16
12
22LR
222RemMag
6,5x57
6,5x65
8x57
9,3x62
jon2004
Veteran

Locaţie: BARLAD,VASLUI

Mesajde Alin3006 pe 07 Dec 2015, 21:12

Bogus, nu trebuie sa te temi nici un moment sa-ti exprimi parerea. Acum e clar ce ai vrut sa spui. Si dupa cum vezi nu te musca nimeni de nas. :lol:
Ca articolul e o facatura ordinara e clar.
Si la fel de clar e ca e un articol comandat de verzi, sa loveasca in cei care sustineau legea vantorii.
Vezi insa ca si paragraful ala e parte din el si nu e pus degeaba acolo.
Ai tu date clare ça ce spun e adevarat? Pe ce te bazezi, pe marturiile unor indivizi ca Ilie Marian, care a fost jurist la AGVPS si acum tipa sus si tare ca s-a furat si s-a facut? Pai cum putea fura cineva o institutie la modul ala, fara ca juristul sa afle? Nu semneaza si juristul documentele? La momentul ala de ce nu a facut taraboi, daca avea coloana vertebrala? Inseamna ca juristul ori minte, ori a avut parte, dar a fost cam mica…
Numai ca in cazul al doilea ma tem ca e cel putin inconstient, daca a bagat mana si face si scandal.
As crede deci ca primul scenariu e cel adevarat.

In tot cazul in acel articol se da cu rahat cu motiv. Citeste si raspunsul meu catre Remus Cernea- e in home page - si vezi si de ce l-am scris. Ca in context, Selaru a avut mare dreptate, ,numai ca a formulat raspunsul putin cam abrupt. In nici un caz ¨halucinant¨ reporterul ala o freaca la rece. Sau poate crezi ca Remus Cernea e mai in masura sa se ocupe de legea vanatorii?

Acel om numit Neculai Selaru e la conducerea AGVPS din 1990 pentru ca a tot fost ales de cei care pot alege: congresul AGVPS.
Daca ei il aleg reprezentant o fac pentru un motiv al lor.
Nu putem nici sa-l alegem nici sa-l respingem noi, vanatorii. Si e si greu de multe ori sa motivam de ce.
Insa o fac cei alesi de noi. Daca nu ne convine situatia actuala singura rezolvare e cum a spus John.
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde Alin3006 pe 17 Dec 2015, 01:18

Remo scrie:
Daca nu sunt on topic sau daca vi se pare interesanta o dezbatere pe tema asta, mutati postarea intr-un nou topic. Poate e o idee buna...

Mie mi se pare ca stirea insasi e off topic. Adica, cum se potriveste sub titul "campanie PRO vanatoare" vestea ca undeva a fost interzisa vanatoarea? Mi sa pare ca e vorba, mai curand, de un nou capitol din campania ANTI vanatoare pe care o suportam de ceva vreme.

Si asta e tot off-topic???

http://www.sor.ro/ro/noutati/Cainii-de- ... itate.html
Alin3006
Veteran

Mesajde Remo pe 17 Dec 2015, 08:38

Ma bucur sa vad ca m-am inselat cand am presupus ca relatia AGVPS-SOR va functiona unilateral. Fara indoiala, luarea de pozitie a SOR este benefica pentru biodiversitate si, implict, pentru vanatori. Mi-ar fi placut ca SOR sa nu se delimiteze, prin primele fraze, de pozitia vanatorilor, dar sunt constient ca nu poti sa speri la prea mult asa de repede. Este, deci , un inceput promitator si foarte necesar. Sincer, dupa cat m-am enervat ieri, astazi am inceput intr-o nota pozitiva. Acum ar trebui cu totii sa popularizam pozitia SOR pe toate canalele la care avem acces.
Remo
Veteran

Mesajde biriuck pe 17 Dec 2015, 10:20

Remo scrie:Ma bucur sa vad ca m-am inselat cand am presupus ca relatia AGVPS-SOR va functiona unilateral. Fara indoiala, luarea de pozitie a SOR este benefica pentru biodiversitate si, implict, pentru vanatori. Mi-ar fi placut ca SOR sa nu se delimiteze, prin primele fraze, de pozitia vanatorilor, dar sunt constient ca nu poti sa speri la prea mult asa de repede. Este, deci , un inceput promitator si foarte necesar. Sincer, dupa cat m-am enervat ieri, astazi am inceput intr-o nota pozitiva. Acum ar trebui cu totii sa popularizam pozitia SOR pe toate canalele la care avem acces.

++++
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde Alin3006 pe 17 Dec 2015, 10:59

Asa este, insa trebuie sa nu uitam totusi ca SOR are propria abordare, propriile interese si ca mai pot fi cazuri in care vom avea interese diferite. Insa intre oameni civoilizati se gaseste o cale intotdeauna. Faptul ca SOR s-a delimitat de pozitia vanatorilor are si un motiv practic, deloc de neglijat: cu cat se aude celasi lucrudin mai multe directii, cu atat efectul este mai puternic. Faptul ca si SOR si vanatorii vad la felacelasi lucru, ei avand interese diferite de faptnu face decat sa arate clar ca acel lucru e in neregula. ;)
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 17 Dec 2015, 11:03

PS: Gasiti aici comunicatul SOR si pozitia vinatorul.ro https://www.facebook.com/vinatorul.ro

Va rog pe cei care aveti poze cu caini de stana si victimele lor sa le postati aici, vom lansa o actiune in acest sens, pentru ca lupta nu s-a terminat.
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 17 Dec 2015, 18:03

Alin3006
Veteran

Mesajde radubichis pe 18 Dec 2015, 22:14

Am postat acest punct de vedere pe Facebook pe pertele Digi 24 in urma comentariului CTV privind vanatorii.Nu a aparut postarea
Transmiteti domnului Cristian Tudor Popescu ca asomarea este impuscare cu glont captiv
http://www.mediafax.ro/main-story/focus ... ui-2306235
si exemplificare
https://www.youtube.com/watch?v=Q36zhkqkHZg
Daca exista vreo diferenta intre asomarea porcilor din crescatori si un glont bine plasat la o vanatoare de mistreti il rog pe domnul CTV sa ne faca diferenta
Rog cu aceasta ocazie persoana CTV sa nu mai denigreze si sa ridiculizeze vanatorii ,pina nu este bine documentat .Parerea dumnelui despre vanatori sa si-o pastreze fiind una personala
radubichis
Veteran

Locaţie: Hunedoara

Mesajde Jack.Sparrow pe 25 Apr 2016, 10:12

ma indoiesc de asa ceva. Ei sunt deasupra legii...
Jack.Sparrow
Membru important

Locaţie: Focsani/Bucuresti

Mesajde Sly_Fox pe 27 Apr 2016, 01:53

tehărău scrie: Noi, vanatorii, suntem iubitori de caini si prietenii ciobanilor.

Ei bine eu ies din tiparul amintit de catre tine, cel putin pe jumatate. Adica imi plac cainii, insa cei ingrijiti, cu stapan responsabil. Cat priveste ciobabii, puteti sa ma acuzati de ce vreti, nu ii sufar de nicio culoare, nu am fost , nu sunt si nici nu o sa fiu vreodata prieten cu ciobanii.
***Moderat : Aceste obiceiuri sadice (ce inca se mai practica pe la tara) pot fi folosite de altii in campania lor impotriva vanatorii prin etichetarea gresita a intregii tagme.
Moderatorul de serviciu***

Deci cu ciobanii am un conflict vechi, de pe vremea cand nu puteam ,,explora,, teritoriile necunoscute. Apoi a urmat ciocnirea cu ei ca vanator, cand isi lasau aceiasi caini in teren fara hrana, fara jujeu, aproape salbaticiti.
Au cazut pe capete, multi, de toate rasele, unde il vedeam hoinar sau departe de stane, turme de oi, il dadeam jos.
Acum nu mai merge, toata lumea recomanda sa nu se mai ocupe vanatorii de ei, ci doar personalul imputernicit al asociatiilor, personal care bineinteles nu se baga la asa ceva.
Pana la urma este vorba de vointa si de mana forte, asta este legea trebuie aplicata. Ai prins cainele cu iepurele in gura, pac si jos cu el, nu are jujeu, amenda, se repeta situatia, taiate subventiile, pe motiv de distrugere a mediului inconjurator. Ai venit ciobanule la Bucuresti sa protestezi, foarte bine, protesteaza civilizat in conformitate cu normele in vigoare. Se incing spiritele si sari gardul Parlamentului, jap fortele de ordine si pusi la punct, plus niscaiva dosare penale finalizate cum se cuvine.
Daca nu se face ordine cu vorba buna, nicio problema, se poate face si cu bata, asta ca tot au amenintat ei ca vin cu batele. Stiti cum se spune, cel ce scoate bata, de bata va avea parte.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde Sly_Fox pe 28 Apr 2016, 10:02

Sly_Fox scrie:***Moderat : Aceste obiceiuri sadice (ce inca se mai practica pe la tara) pot fi folosite de altii in campania lor impotriva vanatorii prin etichetarea gresita a intregii tagme.
Moderatorul de serviciu***

Aceste ,,obiceiuri sadice,, erau savarsite de niste copii de 9-10 ani care refuzau sa fie hartaniti si facuti praf de cainii ciobanilor, caini lasati nesupravegheati, fara control veterinar si rai pana la os. Acum nu mai este ,,sadismul de odinioara,, acum se lasa cu familii sfarsite de suferinta din cauza copiilor omorati de caini. Omul nu mai reprezinta nicio valoare, jivinele trebuiesc protejate, acum toti tampitii si scapatii de la Balaceanca sunt activisti pentru protectia animalelor, dar ce asteptari sa ai de la niste animale.
Tara de .... cu oameni de .....
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde cybelle pe 28 Apr 2016, 10:43

Subscriu.
Vand carti de gramatica. E ieftine...
cybelle
Veteran

Locaţie: Magurele

Mesajde biriuck pe 29 Sep 2016, 20:55

E oficial, Rares Bogdan este cea mai mare rusine a presei de rahat din Romania!
A uitat sa isi sune sponsorii ciobani pe subiectul cu ursii, important pentru el e sa manance un ca*( cat e cald si s-a cocotat pe valul de gospodine isterizate de soarta celor 10-11 pisici salbatice/judet. Mi-e greata de acest om!
biriuck
Veteran

Mesajde bogus pe 29 Sep 2016, 21:44

Nu au subiecte care sa nu fie despre politica si DNA asa ca orice cacat de genul asta il fac senzational
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76
Nissan Terrano R20 ZD30
bogus
Veteran

Locaţie: Cluj Napoca

Mesajde tehărău pe 29 Sep 2016, 22:14

Nu am văzut decât parțial.
Domnul Ionescu bun, felicitări.
Domnul Turcanu (dacă am reținut bine), bun, felicitări!
Domnul Selaru, bun, felicitări!
Promisiune pentru emisiune comună, e bine.
Să nu uit, ministrul Palmer, bun, a gafat că nu a văzut rasul nu e pe propunere.
PS cine e dl Turcanu?
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Mesajde yoghi pe 29 Sep 2016, 23:35

consilier personal(fost) al lui Basescu.
E vanator de vreo 4 ani.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi
Veteran

Locaţie: Romania

Mesajde yoghi pe 29 Sep 2016, 23:57

Eu nu am inteles de ce niciunul dintre ""ai nostri"" nu au specificat ca e vorba de 2_3 ursi pe judet. Lumea gandeste ca se impusca 50 la Sinaia 70 la Sibiu ...si atunci e normal sa fi suparat;
iar domn Selaru.."""eu nu am stiut de emisiune am vazut doar cateva minute acum ca am fost sunat"". Putea sa dea ceva date ...atatea pagube materiale ,atatea oi mincate , atatea persoane panicate...pt intretinerea a sapte famili de ursi se vinde unul...ceva de genul asta.
Sigur e nevoie un purtator de cuvant al AGV cu mai multa patima .
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi
Veteran

Locaţie: Romania

Mesajde tehărău pe 30 Sep 2016, 06:14

yoghi scrie:Eu nu am inteles de ce niciunul dintre ""ai nostri"" nu au specificat ca e vorba de 2_3 ursi pe judet. Lumea gandeste ca se impusca 50 la Sinaia 70 la Sibiu ...si atunci e normal sa fi suparat;
iar domn Selaru.."""eu nu am stiut de emisiune am vazut doar cateva minute acum ca am fost sunat"". Putea sa dea ceva date ...atatea pagube materiale ,atatea oi mincate , atatea persoane panicate...pt intretinerea a sapte famili de ursi se vinde unul...ceva de genul asta.
Sigur e nevoie un purtator de cuvant al AGV cu mai multa patima .

Argumntele notate. De mine. Am inceput si eu o lista, le adaug si pe astea si le trimit la AGVPS. Cine are idei, sa le structureze in propozitii scurte si sa le posteze sau sa mi le trimita.
Faptul ca dl. Selaru a smuls promisiunea ca la urmatoarea emisiune sa fie invitati si vanatorii, e un mare castig.
Ai dreptate si cu reprezentantul "cu vorba". In contextul imaginii ce o avem in momentul de fata, nici un reprezentant politic sau cu scaun ce poate fi tres de sub cur, nu va putea sa sara calul si sa raspunda cu tupeu unei Topesti ce se observa clar ca vede orgasmele tot atat de des cum vede ursii. Sa fie, si cu tupeu, si pregatit, si cu charisma, si disponibil si, si, si, era deja politician... :)
Cu "nu am stiut de emisiune", e adevarat. Ma uitam la meci, m-a sunat Daniel, l-am sunat pe dl Selaru. Se afla pe autostrada, mai fusese sunat. Am facut pe translatorul si am rezumat ce vazusem si eu. Eu zic ca e fost foarte bine ca a reusit sa intre in direct si ca a avut un discurs echilibrat, tinand cont ca a fost luat pe nepregatite. Lasati vrajeala si puneti pe hartie idei si trimiteti-le. Deja vu-ul ce l-am avut la crearea acestui topic ar fi trebuit sa faca aici o lista deja plina. Ne place mai mult sa acuzam decat sa fim constructivi. Reprezentantul nostru trebuie sa sustina ideile ce vin dinspre noi. La noi e invers: il lasam la inaintare si apoi in criticam ca nu a facut bine si destul...
tehărău
Veteran

Mesajde biriuck pe 30 Sep 2016, 09:47

tehărău scrie:In contextul imaginii ce o avem in momentul de fata, nici un reprezentant politic sau cu scaun ce poate fi tres de sub cur, nu va putea sa sara calul si sa raspunda cu tupeu unei Topesti ce se observa clar ca vede orgasmele tot atat de des cum vede ursii. Sa fie, si cu tupeu, si pregatit, si cu charisma, si disponibil si, si, si, era deja politician... :)

Un "obraznic" cu masura, documentat si, foarte important, care sa nu se sfiasca sa rosteasca clar "Da, sunt vanator si sunt mandru de asta pentru ca apar natura!"

Trebuie sa o spunem si pe aia dreapta. Asa rau intentionat cum e, Rares Bogdan a cerut un punct de vedere de la presedintele nostru. Un purtator de cuvant a raspuns sec ca dansul nu e vanator si e asa, doar onorific
http://agvps-forum.ro/viewtopic.php?f=314&t=443&p=3308&sid=322534149fab9cecebdfa6e8c9d9eba5#p3304

P.S. Mi-o si imaginez pe topeasca cum da fuga la Sinaia sa mai vada cate un urs asa :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :lol:
P.S2. Eu habar n-aveam de emisiune pentru ca nu am TV in casa. Muream prost daca nu imi zicea mav pe feisbuc :roll:
biriuck
Veteran

Mesajde laurul pe 30 Sep 2016, 10:54

- Rares spanac are o problema cu banii--- trebuie spus raspicat ca noi suntem nonprofit si ca acei bani se intorc catre vanat.
- Ministresa e un asset iar cand a adus vorba de girul academiei le-a cam inchis gura, deci e nevoie de un vanator membru al academiei
- oamenii au inteles ca e vorba de macel si nu de 5-8% din efective....asta trebuie combatut vehement.
- victime, pagubiti....?! ei de ce sa nu participe?!?! ....asta "cumpara" telespectatorul....
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran

Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Mesajde kleine pe 30 Sep 2016, 11:22

Imi cer scuze ca intreb (fara a dori sa lezez imagine cuiva):
- Ce este mai tare?
- O armata de magari condusa de un leu?
- Sau o armata de lei condusa de un magar ?

La ce bun un presedinte daca este "nul" din punct de vedere al reprezentativitatii ?
kleine
Nou membru

Mesajde ventura pe 30 Sep 2016, 13:20

Din punctul meu de vedere, Presedintele ONORIFIC Isarescu (asa cum s-a recomandat) nu ne este de niciun ajutor...
Si din pacate nici nu cred ca ne-a fost...
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
ventura
Veteran

Locaţie: Focsani

Mesajde tehărău pe 04 Oct 2016, 09:50

Aseara, la stirile PRO TV, domnul acadenician dr. Dan Munteanu, presedintele Comisiei pentru Ocrotirea Monumentelor Naturii, din cadrul Academiei Romane, membru marcant al istoriei SOR:
- "Da, sunt vanator!"
- "Situatia ursilor e cunoscuta cel mai bine de catre vanatori. Nu de catre un tanar ce sta in fata calculatorului!"
Citatele sunt din memorie, rog ca un priceput sa puna stirea.
Va multumesc Domnule Dan Munteanu pentru curajul de a spune adevaruri! Au ramas putini cei ce nu se feresc sa recunoasca ca apartin breslei.
Felicitari!
tehărău
Veteran

Mesajde laurul pe 04 Oct 2016, 10:16

Respectele mele!
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran

Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Mesajde OVI762 pe 06 Oct 2016, 02:55

Grea boala integritatea pe vremurile astea...chapeau,monsieur.
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde Liviu Mircea-tehărău pe 21 Apr 2017, 14:03

Stimati colegi vanatori,

Faptul ca site-ul AJVPS Prahova expune transparent activitatea membrilor asociatiei mi-a starnit curiozitatea. Citind situatia financiara raportata am observat ca stau foarte bine financiar. Adica se poate?!? Asa ca in am vrut sa vad "la cald" cum se desfasoara o sedinta a Adunarii Generale a Asociatiei. Mai ales ca am avut de-a lungul vremii o bogata corespondenta cu dl. Bolgiu, directorul asociatiei. De multe ori au sarit scantei din taste . Comform cutumei, l-am sunat pe dl. Mihailescu Mircea, presedintele asociatiei si i-am cerut ingaduinta de a participa la sedinta. Cu eleganta omului bine educat in alte vremuri, dumnealui mi-a dat acordul, asa ca m-am urcat in masina si m-am prezentat la locul adunarii.
Stiu ca textele lungi nu mai sunt citite. Cu scuze pentru gazdele mele, nu voi face o descriere amanuntita a sedintei ci voi cauta sa subliniez telegrafic ce socotesc de cuviinta ca trebuie sa stie si colegii vanatori din alte asociatii. Ideile le voi insirui in ordinea in care le-am notat, pentru a transmite impactul asupra unui auditoriu independent. Ma voi feri de cifre si detalii ce cu siguranta vor putea fi gasite pe site-ul sociatiei.

- sedinta s-a tinut intr-un local elegant, participantii au onorat-o printr-o tinuta adecvata si printr-o comportare deosebit de civilizata.

- in conditiile in care tot mai multi vanatori nu mai platesc cotizatie, au gasit solutii da a (re)aduce 101 noi membri.

- lunar se tine o sedinta de consiliu in care se discuta situatia bugetului. Trimestrial se face o situatie financiara a fiecarei grupe si se posteaza. Se urmareste capacitatea grupei de a se autofinanta.

- contabilitatea s-a incredintat prin contract unei firme private. Exista foarte multe avantaje ce decurg din asta, de la cost si pana la transparenta. Raportul cenzorului, fiind postat pe site premergator sedintei, a fost aprobat fara nici un comentariu.

- datorita salariului mic, 5 paznici au plecat din cadrul asociatiei, de la un salariu de 900 - 950 de lei, in alte asociatii, la unul de 2000 de lei. Costul formarii unui alt paznic este demn de luat in seama iar timpul in care se poate face o alta reangajare e de 5-6 luni. Se pune problema spor de vechime vs. spor de fidelitate.

- presedintele. Un adevarat lider. Conduce sedinta elegant, clar, fara a lasa lucruri neintelese. Insista ca fiecare participant sa poata intelege actiunile (trecute sau viitoare). Nu se grabeste sa supuna la vot nici un punct al ordinii de zi. Are o deosebita politete in exprimare, fapt ce induce interlocutorului aceeasi stare. Nu i-am simtit nici o intentie de a pacali, domina, impune. Are logica si extrage usor ce e important din comunicarile lungi. E primul care sesizeaza neregulile, asa ca il lasa pe "Gica? Contra!" fara obiectul muncii (situatie chiar amuzanta pentru cei ce vin din alt mediu). Vorbeste de sarcini pentru executiv si de trageri la raspundere pentru cei ce nu isi fac datoria (sau nu se incadreaza in buget).

- vorbitorii (sa ma scuze dl. director Bolgiu ca nu il pomenesc separat, dar l-am tot interpelat, in plus, se incadreaza in descrierea generala). Elevati, buni oratori, centrati pe discutiile punctuale. Participantii au stat asezati pe cluburi si au avut in general persoane desemnate sa ia cuvantul. Faptul ca ordinea de zi, situatia financiara, bugetul, propunerile de modificare, adaugire etc, au fost postate cu mult timp inainte de sedinta a facut posibil ca cei interesati sa discearna si sa vina cu comentarii pertinente. Sincer, discutia capata uneori aspecte ce depaseau puterea de intelegere a auditoriului ce nu studiase amanuntele. In aceasta asociatie oamenii chiar participa la conducerea ei, fie ca sunt in executiv sau nu. Nu am sesizat celebrele meciuri intre echipele executiv-cotizanti, club X-club Y, omul pus sa il sustina pe A-omul pus sa il sustina pe B. Laudabili, deopotriva, toti! Mi-a artas atentia o expresie/tema a domnului director Bolgiu, ce nu necesita comentarii: "Carne vs Satisfactie".

- procesul verbal al sedintei. Se completeaza in timp real de catre un grup la a carei masa, spre satisfactia mea, am fost invitat. Foarte important e ca e se foloseste un registru cu TOATE procesele verbale, cu pagini inseriate, semnate. Nu se mai lasa loc de adaugiri, de pagini schimbate si de alte trucuri uzitate pe la alte asociatii, in trecut. Un participant a cerut registrul si l-a putut consulta pentru niste detalii dintr-o sedinta anterioara fara nici un fel de problema.

- la sedinta a participat si domnul Selaru, presedinte executiv AGVPS, la invitatia gazdelor. Asta ma face sa inteleg ca exista un dialog normal, productiv si meritoriu, intre cei ce conduc cele doua entitati, respectiv asociatiile judeteana si nationala. A fost foarte bine primit iar discursul i-a fost aplaudat. Sper ca oamenii sa fi inteles eforturile facute in lupta cu entitatile ce vor ca vanatoarea sa le fie confiscata.

- ca sa nu scriu numai de bine, am si o mahnire. Nici in aceasta sedinta nu am scapat de vesnicul subiect al amenintarilor cu actiunile judecatoresti. Poate in timp sa va intelege ca o asemenea discutie este apreciata numai la final, cand se prezinta o hotarare definitiva si executorie a unei instante. Orice discutie premergatoare nu face decat sa dauneze imaginii ambelor parti.

Felicit toti vanatorii ce fac parte din AJVPS Prahova si sper ca exemplele bune din aceasta asociatie sa fie preluate si de alte asociatii.
Multe din problemele prezentate aici:
http://www.agvps-forum.ro/viewtopic.php ... 3948#p3948
isi pot gasi rezolvarea.

Va multumesc pentru timpul acordat,
Liviu Mircea-teharau.
Liviu Mircea-tehărău
Membru important

Mesajde Liviu Mircea-tehărău pe 25 Apr 2017, 09:54

Valeriu Bolgiu scrie:
Nu. Personalul asociației nu are drept de vot la niciun nivel de organizate sau reprezentare.

http://www.agvps-forum.ro/viewtopic.php ... 4103#p3963

DE BAGAT BINE LA CAP!

:ymhug: :-\ :ymalien: [-x :ymbringiton: \m/ :-bd ^#(^ si unul pat @mav: :mrgreen:
Liviu Mircea-tehărău
Membru important

Mesajde nghita pe 25 Apr 2017, 20:14

[quote="Liviu Mircea-tehărău"]Valeriu Bolgiu scrie:
Nu. Personalul asociației nu are drept de vot la niciun nivel de organizate sau reprezentare.

DE BAGAT BINE LA CAP!

:ymhug: :-\ :ymalien: [-x :ymbringiton: \m/ :-bd ^#(^ si unul pat @mav: :mrgreen:[/quote]

Deranj mare pe forumul AGVPS....
Scriu aici pentru ca pe forumul AGVPS nu sunt membru.

Bolgiu Valeriu = director
Bolgiu Stefan = delegat
Cred ca aici s-a facut confuzia...
nghita
Nou membru

Locaţie: PRAHOVA

Mesajde NightSirc pe 25 Apr 2017, 20:20

nghita scrie:
Liviu Mircea-tehărău scrie:Valeriu Bolgiu scrie:

DE BAGAT BINE LA CAP!

:ymhug: :-\ :ymalien: [-x :ymbringiton: \m/ :-bd ^#(^ si unul pat @mav: :mrgreen:

Deranj mare pe forumul AGVPS....
Scriu aici pentru ca pe forumul AGVPS nu sunt membru.

Bolgiu Valeriu = director
Bolgiu Stefan = delegat
Cred ca aici s-a facut confuzia...

Intreb si eu, dl. Varnceanu de la Bacau nu intra in aceeasi categorie?
NightSirc
Veteran

Locaţie: Furcitura nucului!

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vanatoare discutii generale