Este un cutit facut cu pasiune si l-am denumit "primul cutit"
Lama grosime 3 mm - otel carbon laminat 100Cr6
Maner - lemn nuc

primul cutit conceput si realizat de mineModerator: the_mav
15 mesaje • Pagina 1 din 1
primul cutit conceput si realizat de mineDupa cum am precizat intr-un alt topic, am schitat un cutit si l-am trimis la un mester sa mi-l confectioneze. Acesta mi-a spus ca isi rezerva dreptul de a aduce ceva in plus sau in minus la creatia mea, nu mi-a convenit si de aceea m-am gandit sa mi-l confectionez singur. Nu a fost usor si dupa 12 ore de munca eu cred ca a iesit ceva.
Este un cutit facut cu pasiune si l-am denumit "primul cutit" Lama grosime 3 mm - otel carbon laminat 100Cr6 Maner - lemn nuc ![]() ![]() ![]()
Re: primul cutit conceput si realizat de mineFelicitari!
Este un cutit pentru dezosat, nu? Arata bine. Spor in continuare!
Re: primul cutit conceput si realizat de mineSalut,
Foarte frumos realizat, munca si timpul nu mai conteaza cand ai realizari frumoase.
Re: primul cutit conceput si realizat de mineMultumesc.
Da, ca si utilitate este un cutit care se aseaza bine in mana.
Re: primul cutit conceput si realizat de mineAtasez o poza in lumina naturala.
![]()
Re: primul cutit conceput si realizat de mineFrumos
Poate pui si ceva detali de executie si ce materiale ai folosit . Cu respect
Re: primul cutit conceput si realizat de mineLama este din otel carbon laminat 100Cr6, mai exact este un cutit de rindeluit transformat cu rabdare si multa munca, astfel incat sa nu se decaleasca.
Pentru gaurit am apelat la un profesionist pentru ca nu orice burghiu strapunge un otel de 60 HRC. Lemnul pentru maner este din nuc uscat, care dupa montare si finisare a stat 24 ore in ulei de in cu pauza la 12 ore pentru uscare. Pentru interesati il vand cu 300 lei. Multumesc,
Re: primul cutit conceput si realizat de mineAscult sfatul unui prieten care a analizat cutitul si reduc pretul la 250 lei datorita unor imperfectiuni la maner.
Cu stima !
Re: primul cutit conceput si realizat de minePret nou 200 lei. Am inceput sa lucrez la alt model.
Tel 0729199877
Re: primul cutit conceput si realizat de mineCel de al doilea este de inspiratie asiatica. Cu siguranta este un cutit de bucatarie destinat in primul rand filetarii produselor din carne si nu numai.
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: primul cutit conceput si realizat de mineCateva poze in lumina naturala.
![]() ![]() ![]()
Re: primul cutit conceput si realizat de mineAtasez si o prezentare de acest gen, daca imi este permisa:
http://dangoknives.blogspot.ro/ Multumesc.
Re: primul cutit conceput si realizat de mineReduc preturile la 150 lei / buc.
Am in lucru un cutit de inspiratie din perioada medievala. Am decalit o bucata de otel din arc de la o utilitara Dacia si sper ca in 2 saptamani sa fie gata.
Re: primul cutit conceput si realizat de minePrimul s-a vandut.
Re: primul cutit conceput si realizat de mineȘi al doilea s-a vandut.
Multumesc.
15 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari echipamente, haine, accesorii Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori |
Publicitate
|