Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 02 Feb 2026, 21:29
|
|
|
Discutii despre armament cu glont , munitii , calibre , etc . Multiple compartii intre arme , munitii pentru arme , tipuri de vanat , balistica , samd .
Moderator: liviur
de SUHL pe 10 Mar 2016, 17:11
A fost cineva la IWA ? Ati vazut aceasta carabina ? Ce parere aveti de raportul pret calitate? Sistemul de siguranta este ca si la SHR 970?
-
SUHL
- Membru activ
-
- Locaţie: BIHOR
de EliteHunting pe 11 Mar 2016, 23:28
Cam ca un Zeiss Conquest adica nici cal nici magar, seria ieftina a unui brand de lux. Zeiss s-a coborat prea jos si a scos Terra, speram ca Sauer se va opri aici si nu va trebui in viitor sa-i cautam la China Mall.
-
EliteHunting
- Membru activ
-
de wolfy pe 27 Iul 2016, 23:30
Am vazut una saptamana trecuta la Brasov, 30.06 no sights, sintetic. Mi-a placut sa o tin in mana, plasticul nu arata rau si a ieftinitura, e echilibrata, inchizatorul lucreaza usor si placut. E una din optiunile mele viitoare pe langa Tikka T3/3x hunter/lite. Are cineva S100 cu catare si inaltator? Ma intereseaza daca exista posibilitatea ochirii pe sistemele mecanice atunci cand bazele Hexalock sunt montate. Am intrebat la distribuitor dar nu am primit inca raspuns. Pe armele mele am sistemul clasic de prindere cu sina, nu am experienta in folosirea baza + suporti. Mi s-au parut firave suruburile de la bazele Hexalock si subtiri in diametru (e doar parerea mea personala). Sunt robuste in general monturile de tipul asta (baza prinsa cu suruburi + inele/suport) ? Multumesc
-
wolfy
-
de Arrow Suport Tehnic pe 29 Iul 2016, 09:45
Salut.
Sauer 100 Classic / Classic XT se fabrica exclusiv fara catare si inaltator indiferent de materialul din care este fabricat patul. In consecinta ochirea "mecanica" nu este posibila. Suportii de luneta la care faci referire ( baze fixate cu suruburi pe culata armei plus inele ), in masura in care fabricantul este unul consacrat si sunt corect montati, isi fac treaba ireprosabil.
Zilele trecute am reglat o luneta Geco 1-6x24 IR pe un Sauer 100 XT, cal 30.06, folosind munitie Geco Express. Am fost foarte placut impresionat atat de arma cat mai ales de luneta. Un ansamblu corect si nu scump, foarte potrivit pentru vanatorul de pe la noi ( in optiunea mea ). Gasesti mai multe informatii pe acest site in Optica de vanatoare / Geco optics. Din pacate nu stiu de ce nu reusesc sa atasez link-ul. Daca te mai pot ajuta cu ceva, oricand cu placere.
Cu stima.
-
Arrow Suport Tehnic
-
de Arrow Suport Tehnic pe 01 Aug 2016, 08:55
Multumim pentru informatie.Vom face corectiile necesare in sistem .
O zi cat mai buna.
-
Arrow Suport Tehnic
-
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: giorgel şi 97 vizitatori