| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Norme de aplicare L 295Re: Norme de aplicare L 295Nu-i stress.
Re: Norme de aplicare L 295
Concluzie. La noi e ca la americani si suntem atat de prosti ca nici nu stim. 1-Pentru un om normal la cap daca vrea sa vaneze cel mai simplu raspuns este NO HUNTING. 2-Daca chiar insista musai sa se faca bastinas(afiliat,membru,etc) 3-Dupa ce constati ca te-ai facut bastinas o sa descoperi ''superioritatea'' culturii europene-la noi nu te lasa cu vajj-vajj,la noi e voie numai cu poc sau cu boom. 4-Acordul consiliului tribal ramane valabil numai ca ii zice autorizatie de vanatoare. 5-Bastinasul insotitor se pastreaza si se transforma in paznic de vanatoare. 6-Plantele aromate s-au transformat la noi in licori tamaduitoare insotite de portretele pe plastic ale unor oameni in general decedati iar numarul acestora stabileste de multe ori si lighioana ce urmeaza a fi doborata de vasnicul puscas. E ca la americani sau nu?Sa nu va mai aud cu carcoteli.Traiasca... este in noi
Re: Norme de aplicare L 295De mult n-am mai ras asa de bine la prima ora a diminetii.
Felicitari @OVI762
Ai ales gresit teritoriu' , aia din Hawaii sunt chititi pe pescuit nu pe vanatoare. In Hawaii nu te duci pentru vanatoare, te duci pentru a admira crucisatoare, distrugatoare , portavionae si fregate. Alea desfasoara alt fel de vanatoare. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Norme de aplicare L 295Si havaneze care danseaza in ciuda ta hula-hula. Am spus in ciuda pt ca pe ele scrie "not touch" si au si flori la gat
![]() Razvan
Re: Norme de aplicare L 295Havanezele sunt in Havana, capitala Cubei. Intre Cuba si Hawaii este ceva distanta.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Admiri pe dracu'.E frumos,pesti la greu pentru cui ii place ca mie decat fripti,nu te duci pentru vanatoare te duci invitat este in noi
Re: Norme de aplicare L 295Ce se intampla pe aici?Cum pun un mesaj se face ecranul negru cu ceva reclame...Alin,still here?Long time no...something...
Se lucreaza domnilor, rabdare si tutun. Ms este in noi
Re: Norme de aplicare L 295Ce se mai aude despre norme? Au ramas asa, sunt schimbari, termene ceva?
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Norme de aplicare L 295The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Norme de aplicare L 295Multumesc.
Oare din partea vanatorilor participa cineva? In mod normal si reprezentantii vanatorilor ar trebui invitati la consultari. AGVPS-ul a primit invitatie, stie careva? Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Probabil, Selaru ca tot iese la pensie
Re: Norme de aplicare L 295Dacă a primit si nu se duce, sau dacă a primit, se duce si nu zice nimic...iar nu e bine. Ar trebui sa ajungă acolo si vinatori simpli.
Deja au făcut normele si legile de nu mai putem sa respiram. Esti inteligent daca crezi doar jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care e jumatatea.
Sincer nu inleg de ce va luati mereu de bietul om ? In definitiv el chiar nu a facut nimic toata viata. Adica a fost permanent la pensie iar acum daca s-a hotarat sa iasa la pensie tot nu este bine ? Radu esti carcotas ! Razvan
Re: Norme de aplicare L 295Chiar nu are rost sa incepem niste discutii sterile, ce nu duc la nimic constructiv. Sa ne rezumam la subiectul ,,norme metodologice", mai bine spus la cine ne reprezinta si cum suntem reprezentati in cadrul dazbaterilor publice pe subiect.
Despre ce a facut si ce nu a facut domnul Selaru ar trebui sa vorbeasca cei cu foarte multi ani de vanatoare la activ, implicati real in acest domeniu de activitate, care au vazut si au trait direct timpurile in care presedintele AGVPS a reprezentat asociatiile afiliate.Chiar nu esti in pozitia de a face analiza de activitate desfasurata de catre acest om. Afirmatia ,nu a facut nimic toata viata" este clar deplasata si nerealista si pare o manevra tipica unor reglari de conturi prin metoda improscarii cu noroi. Mie nu imi plac asemenea exagerari grosolane si de proasta inspiratie. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Norme de aplicare L 295Sly_fox partial ai dreptate in sensul ca nu am habar ce a facut unul sau altul din conducatorii AGVPS din pdv al vanatorii in aceasta lunga perioada.
In schimb stiu in ce situatie a ajuns pescuitul sportiv pentru ca acest lucru m-a interesat. Nu am conturi personale de reglat cu nimeni din AGVPS pentru ca eu am fost si sunt un simplu pescar, nu am dorit si nu doresc posturile sau functiile nimanui. Dar asi vrea sa mai am si eu 1 lac sau o balta in Bucuresti sau in jurul lui in care sa ma pot duce avand la mine simplul carnet de membru al AGVPS asa cum am facut prima data in urma cu aproape 60 ani . Afirmatia ca nu a facut nimic ii apartine dlui Selaru pe care cand l-am intrebat pe forumul AGVPS cum a fost posibil sa se volatilizeze acele fonduri de pescuit s-a spalat pe maini precum Pilat chiar daca a recunoscut ca raspunderea pt actiunile si deciziile AGVPS erau in sarcina a 3 persoane din AGVPS : Presedintele, Juristul si daca imi aduc minte bine Vicepresedintele. Dar vad ca a ajuns ca din ce in ce mai multe persoane de pe acest forum sa-i ia apararea lui Selaru asa ca ma gandesc ca poate eu sunt defect si Selaru este Dumnezeul AGVPS-ului asa ca, am sa ma autobanez eu pe forum. Va doresc sa nu ajungeti sa suferiti asa cum sufera pescarii sportivi atunci cand vor sa se duca la pescuit si nu au unde. Sa fiti sanatosi ! Razvan
Lucrurile nu mai sunt ca acum 60 de ani niciunde in lume, poate doar prin varfurile Himalaeyei. Si eu as vrea ca vanatoarea sa fie ca in urma cu 20 de ani, dar nu se mai poate, aceasta a evoluat negativ, de la vanatori la legislatie in domeniu, ecologie, vanat si ce mai vrei tu. Asta nu datorita unui om sau unui grup restrans de oameni, ci a trecerii timpului ce a dus la schimbari majore pe toate planurile, uman, economic, industrial, politic etc
De volatizat nu s-au volatizat, ci s-au transformat, ajungand pe ,, alte maini" asa cum a ajuns toata aceasta tara. Crezi ca 3 persoane puteau tine in loc avalansa schimbarilor intervenite dupa 1990? Au fost luati de valul ,,democratiei" cu totii, asa cum ne-a luat valul si pe noi, rostogolindu-ne si invartindu-ne pana la ameteala. Perioada postdecembrista a fost precum marea invazie mongola din anii 1200, chiar daca armatele crestine au avut vointa sa stea in fata hoardelor mongole, au fost luate si facute tandari de marea umbra din rasarit.[/quote]
Eu nu prea am vazut ca cineva sa ii i-a aprarea lui Selaru, chiar nu stiu de ce ar face-o odata ce nu au interese comune directe. Dar nu este OK sa facem afirmatii extreme, ci sa vedem care sunt partile bune si care sunt partile proaste. Nu uita ca si eu am avut ceva de spus si am luat atitudine atunci cand a fost cazul, poate iti mai amintesti despre celebrul articol intitular ,,forumistii" si unele masuri propuse de catre AGVPS ce nu erau tocmai avantajoase pentru vanatori. Alin a pus atunci pe prima pagina acele nemultumiri pe care le-am formulat sub forma de intrebari publice catre presedintele AGVPS. Pana la a vedea totul negru este insa cale lunga, si sunt absolut convins ca AGVPS a avut rolul ei, iar conducerea acestei asociatii a avut si interventii bune si uneori salvatoare pentru bunul mers al cinegeticii romanesti. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Norme de aplicare L 295Domnilor, e drept ca e ceasul al dois'pelea dar din randurile dvs, reprezentanti ai vanatorilor, participa cineva la consultarile de maine?
Iata doar doua din modificarile ce ii privesc in mod direct pe vanatori: "(3) Sunt interzise portul şi folosirea de către persoanele fizice sau juridice a armelor de foc lungi, letale, a căror ţeavă este prevăzută cu dispozitive concepute sau adaptate pentru a reduce reculul provocat de tragerea unui foc de armă şi a căror energie cinetică la gura tevii depăşeşte 10000 Jouli, inclusiv." Asadar, vine cineva sa va reprezinte?
Re: Norme de aplicare L 295Invitatia de mai jos a fost publica, multi posesori legali de arme au primit-o, m-as mira ca ea sa nu fi ajuns si la vanatori.
INVITAȚIE din 01.07.2016 În conformitate cu prevederile art.7, alin. (9) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Afacerilor Interne organizează joi, 7 iulie a.c., ora 10.00, o ședință publică pe a cărei ordine de zi figurează dezbaterea publică a proiectului Hotărârii Guvernului pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, întâlnire la care vor participa atât reprezentaţi ai M.A.I., cât şi ai societăţii civile care şi-au exprimat interesul faţă de acest proiect. În acest sens, toţi cei interesaţi pot lua parte la această activitate, care va fi organizată la sediul sediul Centrului Cultural al M.A.I. din str. Mihai Vodă nr. 17, Sector 5, București. Întrucât participarea persoanelor interesate la dezbaterea publică se va face în limita locurilor disponibile în sala de şedinţe, vă rugăm să confirmaţi până miercuri, 6 iulie a.c., ora 14.00, participarea dumneavoastră, precum şi numărul de participanţi, la telefon: 021/264.86.17 sau e-mail: comunicare@mai.gov.ro. Responsabil informare publică Comisar de poliție Ileana Lupu
Nu a venit nici un reprezentat al vreunei asociatii vanatoresti, din ce am putut sa observ. The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Cum asa ? Nici de la "reprezentativa suprema" ?
Inseamna ca vanatorii sunt multumiti cu forma propusa. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Nu vanatorii. Doar "reprezentantii" lor.
Re: Norme de aplicare L 295Si vanatorii, altfel ii trageau de manica.
Inseamna ca si tie iti convine daca nu i-ai tras de maneca.
Re: Norme de aplicare L 295Intradevar, logica sugereaza acest lucru.
Re: Norme de aplicare L 295Nu e chiar asa.
AJVPS urile, prin AGVPS , au trimis anterior dezbaterii puncte de vedere. Ca nu au participat la dezbatere si de ce....e alt subiect.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Inseamna ca nu sunt interesati de problema .Si organizatorii dezbaterii si Agvps sut intrtrsati ca vinatorii sa stea cit mai mult cu arma in dulap .Pentru ei este mai comod asa
Atat timp cat incaseaza birul !
Înapoi la Unde-i lege nu-i tocmeala! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 34 vizitatori |
Publicitate
|