| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Armele din reportajul SKY NewsModerator: liviur
62 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Armele din reportajul SKY NewsBuna ziua,
Dupa cum probabil ati vazut la stiri, in Romania se face trafic de arme... (vezi linkul cu reportajul mai jos) Arme care (evident) ajung la ISIS.... Deci...ce arme apar in acest reportaj? Eu am recunoscut o semiautomata WUM1... Celelalte ce arme sunt? Suzuki-ul samurai il recunoaste cineva? Presimt ca cei ce "s-au vandut" pe cateva sute de lire sterline sunt vanatori .... http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua ... uturor+cel . focu' si cartusu'!
MP 153 12/76 Axis II SR 30-06 IJ54 12/70
Re: Armele din reportajul SKY NewsThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Armele din reportajul SKY NewsFaimosul AK47 era un AKM Sadu varianta de vanatoare care care se gaseste la noi la preturi derizorii
https://www.okazii.ro/vand-akm-sadu-si-carabina-cugir-cal-22wmr-a129384776 si cred ca am mai recunoscut un Steyr Mannlicher pro hunter care avea o luneta asemanatoare un un Swaro Z6, cel putin sistemul de control al luminii era asemanator... iar langa tot "arsenalul" asta aveau si un scaun de masina pt copii cativa braconieri platiti sa-si etaleze armele si care probabil fara sa stie exact au intrat in beleau vietii lor, asta dupa ce se vor intalnii cu baietii de la DIICOTBlaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Armele din reportajul SKY NewsLuneta de pe steyr mannlicher este un zeiss duralyt cu iluminare, daca va uitati atent se vede si sigla albastra de la zeiss. Un reportaj la fel de ieftin ca si "traficantii de arme" din el...
Re: Armele din reportajul SKY Newssunt armele personale.nu ati vazut cu ce grija le aseaza.sa nu se zgarie, si culege o ""scama"" de pe prohunter. Incarcatorul de 30 la wum(are orice traficant care se respecta )nu exista . mai bine fara ca se faceau de ras cu ala de 10 de pe colectie.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Armele din reportajul SKY NewsParca are numa 5 boabe cel de la WUM. Arma avea din fabrica montate niste nituri pe lateralele carcasei ca sa nu poata intra magazii standard de 30 .... da' se scot usor
Cu legea de acum, numa pentru c-a scos-o din casa e penal. In alta ordine de idei daca si nenea militianul purtator de cuvant a zis ca WUM-ul e arma de vanatoare hai sa mergem cu inregistrarea si sa cerem incadrarea .... mai ales ca articolul care interzice wum la vanatoare e la fel de abrogat ca si cel cu munitia minima.
Re: Armele din reportajul SKY NewsCarabina aia cu pat de lemn avea curea "neopren cerb" de la Tapel
http://tapel-sibiu.ro/vanatoare/curele-arme/curea-arma-md-5c Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Re: Armele din reportajul SKY News
Ma pierdusi;oltean ratacit,ce sa-i faci.Daca articolul care interzice wum-ul la vanatoare se abroga cum de e penal doar ca a iesit cu ea pe dealuri?Extrapoland si fara referire la cazul de fata,articolul abrogat, wum-ul legal la vanatoare este in noi
Re: Armele din reportajul SKY NewsSi mie mi-ar place un wum...
focu' si cartusu'!
Re: Armele din reportajul SKY NewsArticolul nnu mai e dar wum_ul tau este inca ...in permis tip A.
De asta e interzis. -incarcator de 5 era in perioada ...aia.Acum pe colectie poate fi si de 50. -aia din filmulet Nu aveau de 30 ..in schimb avea un walther PP pe bile (ultimul model de arma al traficantilor) Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Si eu sunt de acord cu @ yoghy ... aia nu sunt taficanti de arme .... trebuie sa fi prost gramada sa faci asea ceva si sa iti mai faci reclama la televizor ... Astea erau probabil doi cetateni Romani pe care iau prostit aia e la stiri... probabil le-au promis bani .. si asta arunca o imagine negativa asupra Romaniei .. ( parerea mea ca in tara regimul armelor si a munitie este mult prea rigid , ca sa poti face asea ceva ) .... Am auzit de o piata unde se invirt arme ( aici in America ) cu seria stearsa de pe ele .. Eu asea ceva numesc trafic de arme ... nu pe doi baieti speriati
Cine naiba sa se duca la vanatoare cu nenorocirea asta de fieratanie? Cu atatea arme excelente pentru vanatoare prezente in ofertele comerciantilor romani, cine sa se mai uite la facaletele astea? Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Armele din reportajul SKY NewsCe am zis ca o sa fie beleaua vietii lor
http://www.stiripesurse.ro/perchezi-ii-trafican-ii-de-arme-din-reportajul-sky-news-salta-i-de-diicot_1146516.html Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Re: Armele din reportajul SKY News5 perchezitii DIICOT, cu cateva persoane ridicate pt interogatorii... in zona Tg Mures, nu ar fi f greu de stiut cam cati au WUM.
Incadrarea e interesanta: nerespectarea etc etc etc, contrabanda cu arme si munitii -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Armele din reportajul SKY NewsAu facut o mare greseala se vede seria la CUM, Asa o sai prinda
![]()
Stii ce rau e al dracului Walther?Rupe gardul,la propriu.Sa vezi cu ce grija s-a uitat nenea militianu' pe teava la ala pe care mi l-ai dat tu,sa aiba cacaturile ale alea de opritori bine sanatoase.De Rohm l-a durut in cur.Cand l-am intrebat ca de ce beleste ochii asa,ce,nu a mai vazut teava dreapta mi-a zis ca stie el ce se poate face cu Walther-ul este in noi
Re: Armele din reportajul SKY NewsThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Armele din reportajul SKY News1000 de euro "creierul" si cate 500 traficantii mai micuti
![]() eu ma distrez de pe acum de reactile presei internationale si de caterinca care se va face de Sky News los traficantes sunt din Mariselu, o comuna intre Bistrita si Reghin ![]() Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Re: Armele din reportajul SKY NewsDobitocii de "reporteri" nu-si imaginau ca la noi sunt asa de puține arme în mana civililor încât polițiștii de la birourile arme de prin tara cunosc majoritatea armelor deținute de cetățenii pe care ii supraveghează. Și wum ul și steyrul pro hunter cu pat maro sunt destul de rare ca sa-si amintească polițiștii de ele, fără sa aibă nevoie sa sape în arhiva. Oricum, escrocheria pusa la cale de britanici ar trebui văzută ca parte din campania care vizează restricționarea dreptului la arme la nivel european. Poate colegii care au relația cu organizațiile europene care militează împotriva restricțiilor ar trebui sa informeze aceste organizații. Cred ca nu ar strica putina popularizare a acestei situații la nivl european.
Re: Armele din reportajul SKY Newsfacem pariu ca Sky News la nivel international e perceputa mult peste imaginea unei tzari foste bolsevice, cu probleme serioase de coruptie si legislatie, care (conform reportajului) nu poate reglementa armele de asalt
noi stim ca e wum, aia care vad afara reportajul NU STIU asta...pt ei e un kalasnikov brief: Sky News pentru consumatorii vestici / internationali e mult peste ratingul unei tari precum Romania. ps: nu tot baietii de la sky news au facut parca si semi-flagrantul cu eurodeputatul nostru care primea bani pt a influenta initiative legislative la nivel European? sau parca era Sunday Times... nu mai tin minte, dar 99% erau (tot) britanici -------------------------------------
Re: Armele din reportajul SKY NewsS-a dovedit ca 2 dintre "traficantii" sunt de origine maghiara, si armele sunt detinute legal:
http://adevarul.ro/locale/bistrita/traf ... index.html Inca sunt curios daca toti 4 sunt romani de etnie maghiara..... focu' si cartusu'!
Re: Armele din reportajul SKY Newsdeclaratia jurnalistului britanic:
Stuart Ramsay spune că, iniţial, a luat legătura cu bande de traficanţi de arme din Albania, Serbia şi Bosnia, dar întâlnirile au căzut pentru că respectivii nu prezentau încredere. „Contactele noastre au dus spre un român care era membru al familiei unei bande de infractori. Nu am avut niciun motiv să cred că nu era cine pretindea că e. Am avut cu mine un fost militar, care era paznicul meu, care a fost soldat şi care a confirmat că armele erau arme militare”, spune jurnalistul britanic Adica ala a avut cu el un "militar", care I-a confirmat ca acele carabine de vanatoare sunt "arme militare".... cine minte aici? focu' si cartusu'!
Re: Armele din reportajul SKY NewsPovestea asta ne poate afecta pe noi! Cu siguranta se va trezi un ales al neamului, sa spuna ca regimul armelor de vanatoare trebuie sa fie mai restrictiv.
Asa este la noi..... nu prea se sinchiseste nimeni momentan să sanctioneze in vreun fel Sky News, să faca reclamatii, plangeri...... Pres (edintele) isi continua somnul, guvernul o arde cu alba neagra, iar noi stam capra! Eu zic ca asta era un motiv serios sa chemi ambasadorul englez la raport si sa ii lungesti putin urechile ca la iepuroi, apoi sa ceri oficial interventia guvernului britanic. Anglia are tot interesul sa denigreze orice tara membra UE si mai ales pe cele din est, in contextul in care isi negociaza iesirea din UE si pastrarea tuturor privilegiilor de care se bucura un membru UE. Englezii au fost si sunt niste sforari prieteni cu Rusia. Churchill ne-a vandut rusilor la o vodka si un trabuc.
Re: Armele din reportajul SKY NewsPacat ca forumul nu are optiunea "like" , ca salus primea un like mare de tot de la mine...
Asa este..sau asa va fi....se va gasi un cap luminat care va cere sa se restrictioneze accesul la arme de orice fel..... Principala problema este ca un reporter cunoscut in UK, a inscenat acest documentar cu scopul clar de a lovi in tara noastra. Si tara noastra inca nu a raspuns.... focu' si cartusu'!
Re: Armele din reportajul SKY Newscam atat de mult il intereseaza pe respectivul reporter parerea romanilor:
-------- "Stuart Ramsay Verified account @ramsaysky Honestly trolls I am genuinely belly laughing. The fools who just don't understand journalism just don't. Hehe Retweets 3 Likes 9 1:23 PM - 7 Aug 2016 " --------- -------------------------------------
nu e chiar asa, uite reactile britanicilor inca dinainte ca sa apara DIICOTul sa zica ca e facatura
http://stiri-zilnic.ro/2016/08/08/facatura-armele-din-investigatia-de-la-sky-news-nu-au-convins-nici-macar-publicul-televiziunii-britanice-englezii-au-taxat-postul-tv-sunt-de-vnatoare-clipul-este-fals-manipulare/ Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Re: Armele din reportajul SKY Newshttp://www.stiripesurse.ro/declara-iile-intermediarului-jurnali-tilor-de-la-sky-news-cum-l-au-pacalit-britanicii_1146592.html
Daca varianta "intermediarului" e reala si au un avocat bun, cel mai probabil nu vor patii nimic, au permis legal de port si folosire arma iar legea nu zice ca nu au voie sa se lase filmati... acum ceva probleme legate de lipsa blocatorului pe tragaciul de la semi si armele fara huse e clar ca vor fi dar cu mai mult de o suspendare a permisului nu vad dupa lege ca ar putea pati PS si daca ar fi fost fost destepti si convinsi ca era vorba de un documentar si-ar fi facut si o autorizatie in grup restrans la vulpe inainte sa iasa in teren ![]() Ultima oară modificat de bogus pe 10 Aug 2016, 17:55, modificat 1 dată în total.
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Sper sa nu fie maghiari,ce dracului noi sa nu avem prostii nostri?Cand sa plezneasca pipota in mine ca ''uite,domne,avem si noi traficanti de arme romani''si astia sunt maghiari?Dupa ce ca vreti sa ne luati Transilvania acum ne furati si traficantii?Huoooo este in noi
![]() Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
62 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Majestic-12 [Bot], yoghi şi 120 vizitatori |
Publicitate
|