ventura scrie:Si de pe la Ialomita se aud urlete de jale si din partea fostului consilier juridic al AGVPS la fel...
Si ne temeam ca nr. lupilor sunt in trend descendent
E vorba de dl ilie marian?1
Alegeri in AGVPS - 20 August 2016Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
104 mesaje • Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Alegeri in AGVPS - 20 August 2016
E vorba de dl ilie marian?1 cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Alegeri in AGVPS - 20 August 2016Da, la el ma refeream.
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Alegeri in AGVPS - 20 August 2016Trist personaj......asa isi plange singur de mila.....
A uitat probabil ca a avut pixul si stampila o buna perioada. Iar acum, daca in Maroc tuseste o camila chioara, sare in sus doi metri si zbiara ca Selaru e de vina! Cum se face omul de kkt singur, nu-l face nimeni..... Si latra pe Dambovita nu pe Ialomita. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
biriuick, zice :
Nu am avut de gand sa fac afirmatii tendentioase la adresa Dumneavoastra. Va apreciez munca si tenacitatea, ambitia si dorinta de ajutor. Sigur ca stiu care va e aportul in economia forumului, dar si el sustine o parte a sistemului. Vrem, nu vrem de la Ploiesti, de la Prefectura Prahova, sau din fata monitorului toti suntem judecati ca particele ale sistemului. A se intelege corect ce vreau sa spun, adica nu neg si nu voi nega niciodata sistemul AGVPS, ci doar oameni, care vremelnic, zile sau decenii il conduc. Daca toti am striga in cor Traiasca !!!, ce rost a mai avut schimbarea din 1989. Macar de aceasta bucurie, a spusului, sa profitam. Ce spunem, cum spunem si cui spunem e si o chestiune de sapte ani de acasa. Dar galeria fluiera sau aplauda, ca d'aia e galerie. In rest numai de bine. Si, sincer, va simteam lipsa ! PS Scuze pentru citatul redat intre ghilimele si nu in formatul forumului. Cred ca am apasat pe ceva si nu trebuia.
Cand urla lupii, potaile se pitesc, pentru ca dulaii adevarati stiu ce au de facut !
Spune si tu mai multe cu Ialomita daca tot ai amintit, chiar sunt curios ce se mai intampla pe acolo. Nu am mai fost pe la sediul asociatiei de ceva timp, asa ca nu mai sunt la curent cu zvonurile. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Nu-i nimic, v-am corectat eu mesajul Va cam contrazic cu afirmatia legata de particele ale sistemului si argumentul este ca e o mare diferenta intre voluntariat (adica ce fac eu in prezent pentru acel forum si pentru acesta) si remunerare pe o functie din AGVPS sau din cadrul unei asociatii afiliate (cum e cazul domnului Selaru si cum e si cazul dumneavoastra). Cu alte cuvinte, daca vorbim de "particele" ale sistemului, eu as fi un neutron pe acolo. Corruptissima re publica plurimae leges
Dar si neutronul este ceva si inca foarte important. Mic, dar fara de care materia, deci si sistemul nu pot exista. Sunt esenta sistemului. Si cu leul cum stam ? Comparativ cu atatia bani din sistem, leul e chiar un neutron ! Dar este ! Asa ca vreti sau nu, suntem captivi sistemului, unii mai mult, altii mai putin. Revin la ce am mai spus. Sistemului am sa-i reprosez putine lucruri. El e format si condus de oameni, iar oamenii nu sunt perfecti. Unii accepta asta, altii nu. De aici dezbaterile, unele contradictorii, altele conflictuale, din pacate. Si inevitabil galeria, care plateste...
Re: Alegeri in AGVPS - 20 August 2016Este clar ca in aceasta discutie avem cele doua tabere rivale si cativa singuratici ca mine, însă toti avem un interes.
Interesul meu si al celor ca mine este să vedem dracului o schimbare, sa terminam cu atitudinea sfidatoare, cu interesele meschine, cu lipsa de implicare, cu fatarnicia si lipsa de adaptabilitate la vremurile actuale. Celelalte doua tabere, fiind cele mai importante in ecuatia aceasta, au urmatoarele interese. Cei pro îsi doresc ,,sa se modifice ce si ce în partile esentiale dar sa ramana la fel,, este mai comod, odata ce te-ai obisnuit asa, este ca un tic, il faci fara sa realizezi, insa orice tic ascunde o problema la mansarda si nu este normal sa stai linistit. Cei contra, au facut parte din sistem sau inca fac dar pentru ca s-au trezit injurand in biserica, sistemul ii vrea excomunicati, batuti cu pietre, aratati cu degetul si apoi uitati de toata lumea. Este o problema a societatii romanesti, nimeni nu isi asuma ceva, se evita problemele esentiale si nu se spune lucrurilor pe nume, pentru a nu deranja. Din toate aste, de pierdut avem toti, nimeni nu este mai destept ca altul si toti avem ceva de invatat. Dca nu sti ceva dar intrebi, esti prost 5 minute pana afli, dar daca nu sti si nu intrebi, esti prost toata viata!
Perfect de acord cu tine .Foarte bine punctat
Sa va dea Dumnezeu sanatate ! Citesc cu mare bucurie mesajul dumneavoastra si ma bucur ca, in sfarsit, apar si comentarii serioase si de bun simt. Nu va cunosc si cred ca acest fapt ne permite sa fim mai deschisi, in ceeace va priveste, mesajul de mai sus fiind o mostra. Eu ma straduiesc sa o dovedesc prin tot ceeace am scris pana acum. Deci. Sistemul exista si il simtim cu totii. Cuvantul "sistem" a devenit de o buna perioada de timp din ceva bine conturat, ceva nedefinit si invizibil, pe care toata lumea il simte, il critica si de multe ori il injura impersonal. Despre "sistemul nostru", fiindca nu am negat niciodata apartenenta la el, eu nu am prejudecati si nici resentimente. Lucrez in el de mult timp, il cunosc destul de bine il aspectele lui vizibile si/sau gri, am evitat sa pasesc in zona intunecata. Am incercat si pe acest forum, in acest sens sunt cateva exemple, sa dau cu batul in gardul care separa intunericul de rest. Dupa cum bine se vede "dulaii" din interiorul intunecat hamaie fioros, gata sa-ti taie "beregatile". Intentionat nu am vrut sa promovez discutii, inainte de Congresul AGVPS, pentru a nu fi acuzat de aceeasi "haita" de destabilizare, bla, bla, bla... . Acest subiect nu mai poate fi tinut, insa, ascuns la nesfarsit. Realitatea din teren este din ce in ce mai departata de realitatea perceputa de vanatori si numai. Am incercat pe un alt forum si am deschis un subiect cu tema "Vanatoarea din Romania...incotro ? Atat cat s-a putut au fost cateva idei noi, am avut si contestari din partea conducerii executive a AGVPS, dar si comentarii obiective si civilizate. Nu vreau sa se inteleaga de aici ca sunt un dizident. Am apreciat si incurajat, atunci cand mi-a stat in putinta, dialogul si schimbul de opinii. Am s-o fac atata cat voi putea si cat voi simti ca am argumente. Asta pe unii ii enerveaza. Dar e treaba lor .
Re: Alegeri in AGVPS - 20 August 2016Corect ,,valeriub,, NU NE CUNOASTEM!!
Iar daca unii interpreteaza ca iti cant in struna, se inseala! Apreciez doar oamenii care au ceva serios de spus! Daca ai fi batut campii pe aici, as fi fost la fel de sincer si cu tine. Problema noastra ca natie, este ca luam lucrurile foarte personal cand cineva ne critica activitate, iar asta este o atitudine sinucigasa pe termen lung dar si mai grav este ca genul asta de atitudine produce victime colaterale pana la sinucidere. Este clar ca trebuie sa existe un moment zero si in randul vanatorilor, un moment cand sa recunoasca toata lumea ca drumul o fi el cel bun dar directia este gresita. Vanatoarea este pasiune nu patima, iar cand cineva are o parere diferita el trebuie ascultat, poate are dreptate... Unii dintre noi, in viata de zi cu zi, avem cu totul alta ocupatie decât vanatoarea, intram aici pe forum pentru ca avem o pasiune, discutam despre diverse subiecte si din ce in ce mai multe probleme organizatorice. Asta arata nemultumire!!! Nemultumirea asta a confratilor nostrii si chiar a noastra o vedem din ce in ce mai des si atunci cand mergem in teren, acolo unde ar trebui sa fie doar bucurie pentru ca vorbim de pasiune. Rautate, ura,nepasare, las ca il fac eu pe el, asta este atmosfera pe care cu regret o spun, ca o gasesc din ce in ce mai mult in randurile noastre. ASTA NU ESTE VANATOAREA CU CARE AM CRESCUT SI PE CARE AM PRACTICATO PÎNA IN URMA CU CATIVA ANI.
Re: Alegeri in AGVPS - 20 August 2016Da... Multe tabere... Cel putin 2.
Cu "dulai" ce latra gata sa rupa gaturi, cu "magari" ce rag poate-poate ii baga careva in seama... Interesul unora este sa pastreze stabilitatea (buna, rea, cum considera fiecare ), iar al celorlalti sa ia locul (mult ravnit) al primilor. Acum ramane sa vedem care-ce-cum.... Distractia e in toi! ![]() Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Alegeri in AGVPS - 20 August 2016Din pacate, se vizeaza doar inlocuirea "sefului" si nu alte schimbari...
Unii vaneaza pozitia, altii salariul, altii gagicile... Ceva de genul: "Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele... esenţiale... Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!" ![]() Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Dar aceste alegeri au scop de binefacere sau sa aleaga o noua conducere ? Ca e aceeasi,ca e noua, sau mixta, ce-o vrea Domnul. Dulaii, magarii si catelusii vor fi si inainte si acum si pe viitor. Important e in ce pozitie se aseaza fiecare categorie de " vietuitoare ". Sau ati uitat de Grigore Alexandrescu cu faimoasele sale fabule ?
Exact la el ma gandeam... ![]() Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Pe 20 august AGVPS are ALEGERI ! Dvs stiati altceva ? Care e rostul alegerilor? Sa confirme sau sa inlocuiasca ceva, cu continuitate sau cu schimbare. Ca unii tin cu dintii, ca altii trag cu dintii, e chestiune de pozitie.... Pana atunci astept sa-mi spuneti cum votez, conform Statutului AGVPS.
Re: Alegeri in AGVPS - 20 August 2016"Noi cand ne intalnim la un congres,reuniune sau port vizit....ne intalnim ca sa ne intalnim "
http://agvps.ro/congres/hotararea-nr-6- ... n-romania/ ![]()
Re: Alegeri in AGVPS - 20 August 2016Pai daca nu avura timp sa imparta galetile si puii electorali acu ..asta e .
2016....2017 tot un drac. Acum serios vorbind : cotizatiile de la restantieri erau trecute in cheltuelile curente ale alesilor actuali si..... asa trebuie sa ramana.! si La toate AJV sau AVP presedintele este neplatit iar la peste jumatate din asociatii presedintele este sponsor.Vad ca la AGV e functie platita? asa? cred ca stiu: e faza aia din statut cu ..""merite deosebite "". Cinste alesilor !! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Cum in orice decizie exista aspecte vizibile si invizibile, eu ma rezum la a concluziona ca amanarea este salutara. Tensiunile , reale sau nu, " sforile" trase sau nu au picat si totul se reseteaza. Toti "jucatorii" au timp sa se prezinte si perspectiva unei campanii electorale in care toti cei interesati sa iasa si sa se " expuna", sa se dezbata si sa se intoarca pe fata si pe dos toate problemele, este foarte realista. Trecutul este istorie, prezentul si viitorul stau la dispozitia tuturor. Sa ne bucuram ca avem aceasta sansa !
Re: Alegeri in AGVPS - 20 August 2016Poate ne spuneți cum ați lămurit problemele cu N. Selaru...
Ați arătat tuturor cum arata de fapt "seful" lor, așa cum ați spus ca o sa faceți? L-ați făcut în fel și chip în mediul on-line. Ne-ați spus ca statutul e naspa, ca servește doar anumitor găști... Ați contestat statutul sau v-ați lămurit problemele pe care le-ați tot ridicat pe forum? Pozați intr-un om onest, care nu are nimic de ascuns ori de pierdut, dar când e momentul sa demonstrați ca nu e doar o mască și sunteți omul vertical... băgați capul intre umeri și va pierdeți glasul.... Cred ca lumea a înțeles ce hram purtați și ca, cu greu ajungeți la genunchiul celui pe care-l blamați. Acum probabil o sa va revină glasul și o sa-mi dați o replică "dureroasa". Nu-I bai. Știu ca doar la atât va rezumați. Vorbe goale. PS: totuși cum rămâne cu cei care au crezut în dvs. Și în revoluția promisă? Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Noapte buna ! Revedeti toate mesajele scrise de mine, raspunsurile date si argumentele pro si/sau contra si aveti raspunsurile. Toate sunt scrise, au ramas la vedere si pot fi citite. Si nu ma dezic de ele. In alta ordine de idei, nu-mi puneti in spate subiecte si atitudini pe care nu le-am avut. Tot ce am scris e si semnat si asta conteaza, nu comentariile dvs subiective. Probabil ca profitati de moment pentru a va declara propriile sentimente fata de unii si de altii, pe care-i aparati cu atata inversunare. In final, daca mai aveti rabdare si nu dati buzna, sperand ca sa obtineti " nu stiu ce ", veti avea mai multe raspunsuri decat sperati acum, facand atata zgomot. Urmariti cu atentie evenimentele si nu veti fi dezamagit ! Somn usor !
Dupa cum se stie, deja, delegatii Ajvps Prahova au votat impotriva acestei propuneri si au avut si punct distinct de vedere, exprimat de dnul Mihailescu Mircea, presedinte al asociatiei, respingand scutirea de datorii, ca un posibil precedent pentru alte asociatii si alti ani. Noi am propus o amanare si reesalonare a cotizatiilor restante.
Revin cu o nedumerire. Cum se numeste un scriitor pe forumuri care raspunde tuturor interlocutorilor adaugand mesajelor fraza pe care o folositi obsesiv " Ataci o parere a unui prost si te trezesti cu prostul intreg in discutie " ? Cata superioritate si lipsa de respect ! Scuipati pe oameni si asta e "respectul" pe care-l aratati acelora cu care dialogati de atatia ani ! Linistea mea e ca asa va adresati tuturor.
Aceea nu este o adaugare la mesaj ci o "semnatura". Si dumneavoastra va puteti seta una din panoul de utilizator. Cand schimbati semnatura, se schimba automat acea bucatica din partea de jos a tuturor mesajelor scrise pe un forum. Eu mi-am trecut un citat din Tacitus "Corruptissima republica, plurimae leges". Mi se pare ca se potriveste in prea multe locuri in viata noastra. Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Alegeri in AGVPS - 20 August 2016Tot nu ați răspuns domnule Bolgiu. La cât circ, deranj și țipete, acuzații la adresa lui N. Selaru au fost din partea dvs., la care evident ne-ați făcut martori și pe noi, mă așteptam ca, cu prima ocazie sa faceți revoluție. Sa arătați în Congres cine conduce AGVPS (hoț, mincinos, manipulator, traficant de influenta).
Sa luați poziție împotriva articolelor abuzive și neconstituționale din Statut... Ați făcut ceva din toate astea? Este singurul răspuns pe care-l asteptam toți. În rest... limbute date unuia sau altuia pe forum pentru puțin capital de imagine și injurii la adresa altora... nu ne interesează. Va rog sa răspundeți la singura întrebare din acest mesaj ori sa o lăsați baltă și .... înțelegem noi ce și cum.... PS: vorba ăsta mare din semnătura mea a spus-o un om și mai mare ( nu N. Selaru Înțeleg ca va simțiți vizat de fiecare data când mă citiți. ... Nu-I cazul. Nu v-am vizat pe dvs. Coincidenta poate Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Daca nu am fost explicit va mai spun odata ca tot ce am avut de spus am spus si am scris, documentat, cu dovezi scrise si postate, existente pe ambele forumuri. Cine vrea clarificari, citeste si se lamureste. In privinta intrebarii pe care o puneti obsesiv, crezand dvs, insiva, ca semnatura pe care o folositi se potriveste tuturor scriitorilor si cititorilor, nu incercati sa asmutiti dulaii, cum o faceti de fiecare data cand enervarile va coplesesc. Fiti calm si priviti viitorul cu incredere. In situatii de criza desteptii reusesc, nu aceia pe care ii caracterizati, sau ii vizati, sub forma de "semnatura". PS. Limbajul indecent pe care il tot folositi poate starneste oarece atitudini intre moderatorii acestui forum.
Re: Alegeri in AGVPS - 20 August 2016Aha.
Deci ati scris doar pe forumuri. Un fel de barfa. Nu sunteti singurul care a facut asta. Nu ati putut sa-i spuneti in fata ori celor in masura sa ia atitudine (Delegatii la Congres) ce ganditi despre el, despre viitorul vanatorii, despre problemele din Statut. Ori acuzatiile au fost nefondate, ori s-a inmuiat coloana in prezenta audientei.... Daca sunteti agasat de limbajul meu (desi nu este indecent) promit ca o sa-l cenzurez si mai mult decat o fac. Sensibilitatea dumneavoastra (datorata probabil orelor mici la care scrieti in general) va fac putin irascibil si resimtiti orice metafora din text ca si cum v-ar fi adresata. O sa incerc sa termin postarile cu urmatorul text: "Orice asemanare cu persoane sau intamplari reale este pur si simplu ... adevarata ... intamplare" Si cu asta... basta... Am inteles cu cine discut, sunt lamurit complet. Va multumesc pentru efortul de a interactiona, raspunde, lamuri etc... Zi buna sa aveti! Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Alegeri in AGVPS - 20 August 2016@ventura si @valeriub, ati devenit obositori. Ati acaparat intregul topic aproape doar voi cu rafuiala voastra. Plus alte topicuri. Daca aveti ceva de impartit, va rog sa o faceti in alta parte
Membru ANDA
...parca mai aveau un warn..... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
104 mesaje • Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori |
Publicitate
|