| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vand SAKO TRG 42 .338LMModerator: the_mav
9 mesaje • Pagina 1 din 1
Vand SAKO TRG 42 .338LMVand TRG 42 SAKO. .338LM. Nou. "0" cartuse trase. + case. neumblat. Pret: 3.000 Euro Non-negociabil.
Re: Vand SAKO TRG 42 .338LM
Fratilor este epidemie de orbul gainilor ! De politeturi ce sa mai vorbim ? Buna ziua Alexander Popa, sectiunea de vanzari arme o gasesti aici : viewforum.php?f=124 Si poate pentru ca ai intrat prima data intr-o casa te prezinti si tu in cateva cuvinte. Succesuri ! (ca sa citez din clasici) Razvan
Re: Vand SAKO TRG 42 .338LMCred ca cel mai potrivit ar fi, inainte sa fie postat pe site , orice anunt sa fie verificat de catre un moderator. Nici asa sa confundam forumul cu olx!!!!
Re: Vand SAKO TRG 42 .338LMSunt forumuri tot asa mai specializate cum e si al nostru, club4x4 de exemplu, care pana nu ai 20 de posturi adica un anumit rank nu-ti permit sa poti posta la sectiunea vanzari, tocmai pt a nu permite astfel de intruziuni,
cred ca e optiune in cpanel, acum nu stiu daca si phpBB permite dar oricum ar putea fi luata in seama varianta Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Vand SAKO TRG 42 .338LMStiti voi vorba lu' Marisica? Pi di-o parti aveti dreptate.
Pi di alta parti, cati dintre noi am citit "instructiunile" inainte de prima postare? Omul e la prima si singura abatere. Hai mai bine sa-i uram "bine ai venit printre noi!" Apoi sa-l invatam frumos, ca pe multi altii, ca exista loc dedicat vanzarilor in timp ce un moderator muta anuntul unde trebe.
Re: Vand SAKO TRG 42 .338LMAsadar:
@alexanderpopa Bine ai venit printre noi! Exista un loc pentru scurte prezentari la sosirea pe forum. E bine sa anunti si locatia - asa se mai leaga si cate un contact fizic nu numai virtual. Exista un loc dedicat comertului. Exista si niste reguli de postare si de vanzare. E bine sa le citesti ca sa nu mai fii apostrofat atat de iute. Cu speranta ca vei ramane printre noi si dupa vanzare, inca o data: bine ai venit! P.S. ca o dai e de inteles, niciodata nu mi-a placut intrebarea "de ce o vinzi?" Ce sint eu curios? Ce te-a facut s-o iei?
Nu e interesant Dar La.ce distanta ai impuscat ce ? Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
nimic
oricum frumoasa arma si fericit posesorul care poate sa o folosesasca la adevarata ei valoare Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
9 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 39 vizitatori |
Publicitate
|