| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Munitie Hornady 9,3x62 sp interlockModerator: liviur
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Munitie Hornady 9,3x62 sp interlockBuna ziua! Ce parere aveti despre acest cartus? A folosit cineva dintre dumneavoastra aceasta munitie?
![]()
Re: Munitie Hornady 9,3x62 sp interlockIn urma cu ceva ani am folosit proiectilul acesta in 30-06, cu 14,3 g. Foarte bun. Cel putin la fel de bun ca vestitul hammerhead de la Sako.
Nu cred ca in 9,3 va fi prost. Ramane de vazut.
Re: Munitie Hornady 9,3x62 sp interlockPoti sa le cumperi cu incredere!
Recenziile dupa forumurile de afara sunt bune,pretul oferit de distribuitorul -Radu Bichis, este si mai bun. Ieri am intrat si eu in posesia lor,si astept cu nerabdare sa pun vreo scula optica pe teava de 9,3 si sa incep la bagat SP-uri in carcase vii ![]()
Re: Munitie Hornady 9,3x62 sp interlockAm luat si eu o cutie la 9 lei /buc! Arma e reglata la 100m cu geco, astea le-am luat pentru distante scurte max 50-60m (la goane unde trebuie sa tragi de aproape); dar si din dorinta de a incerca ceva nou
Re: Munitie Hornady 9,3x62 sp interlock
Cu luneta reglata la +4 cm la 100 m la 150 m ai punct ochit punct lovit ,iar energia glontului este suficienta sa dai pe spate cel mai mare vier de pe plaiurile mioritice https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=2016+hornady+metric
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Discutii despre munitii, caracteristicile lor, performante Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori |
Publicitate
|