| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Parere luneta delta opticalModerator: liviur
9 mesaje • Pagina 1 din 1
Parere luneta delta opticalBuna ziua va rog sa imi spuneti si mie o parere despre luneta delta optical 3-9x40 vorbind de calitate si rezistenta cam pana la ce calibru ar rezista.(va rog fara alte propuneri)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Parere luneta delta opticalSalut,
pai o varianta ar fi sa citesti prezentarea lunetelor Delta Optical aici : viewtopic.php?f=74&t=12228 O alta varianta ar fi sa intri pe site-ul lui Savagearm. ro adica aici : http://www.savagearms.ro/category/optica/lunete/ si sa culegi informatii de la importator. Daca nici una din variante nu raspunde dorintelor tale un telefon la Radu Bichis ( nr. de telefon il gasesti tot pe site-ul Savage ) v-a rezolva toate nelamuririle tale. Radu este o persoana faina si raspunde fara probleme la intrebari Razvan
Re: Parere luneta delta opticalMultumesc frumos pentru raspuns
Re: Parere luneta delta optical@Denis26, uita de ea, arunci banii degeaba.
Re: Parere luneta delta opticalSeria Clasic este facuta in China.
Mai pune ceva si ia Titanum. Sunt facute in Japonia. Am un 1,5x9x42 de trei sezoane pe un 30.06 si sunt foarte multumit. Desi am reusit sa rup patul carabinei, luneta nu are nimic. Vezi ca mai sunt articole despre Delta pe site.
Re: Parere luneta delta opticalSalut,
am doua Delta , una 2.5-10x56 pe un 30.06 si 2.5-16x50 pe 243 win, de cca. 3 ani , super multumit, la raportul calitate /pret inbatabile.
Re: Parere luneta delta optical@marc12/76 ce uiti tu sa-i spui este ca folosesti Delta Titanium si e o diferenta uriasa fata de ce vrea el adica Delta Clasic
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Parere luneta delta optical@bogus, corect colegu, Delta Clasic sunt bune doar la air soft, dar sa nu te trantesti prea tare
pana si greutatea data de producator (416 g) rezistenta 3000J, 400lei -reflecta calitatea, deci nu rezista pe 30.06, pe cand Titanium ajunge la aprox. 650 g si rezistenta la soc. 6500J-2700 lei, deci e o mica mare diferenta, nemaivorbind de tubul de 30 , sticla, mecanica , punctul rosu, reglaj paralaxa si azotul din ele.
Re: Parere luneta delta opticalSingurul repros la 2.5-16x50 este reticulul prea gros, idem ca la 3-9x40/2.5x10-56, cu toate ca este oarecum o luneta destinata long range, se putea mai tactical, eu o folosesc pe un Savage Axis II-243win cu geco express-4.9gr.
9 mesaje • Pagina 1 din 1