the_mav scrie:Bun asa. Bine si bravo Ghindare, sa traiesti Jon ca nu renunti, chapeau bas @vanatorul iscusit (stie el pt ce). Hai sa vedem ce iese.
Zic sa avem spor cu totii.
??explică!
Senzational! @Ghinda candidat!Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
82 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Senzational! @Ghinda candidat!
??explică!
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Nu mai sunt foarte multe persoane, mai ales din sistem, care sa intinda o mana de ajutor - atunci si asa cum ai nevoie de respectiva mana de ajutor.
Atat deocamdata. Spor. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Jon dar tu vii de seara acolo, nu-i asa? Ca presupun ca vii, chiar daca ai lasat pe mine.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Ghinda, mult succes !
![]() Nu te lasa intimidat !
Cum le stii pe toate, Mavule ... Succes, Ghinda! ![]() Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Vrei sa mi ( să ne)transmiți ceva? Fă o simplu și explicit dacă vrei să facem treabă!
Vin sa sa-ti fac campanie 20
16 12 22LR 222RemMag 6,5x57 6,5x65 8x57 9,3x62
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Aha! Pai sa vad cum fac sa raman si eu pe zona.
AJVPS Arges, unde am dat examen de vanatoar in 1990 si la care am fost membru pana in 2002 sau cam asa ceva, refuza sa imi elibereze o adeverinta in acest sens, pentru aia 10 ani, pe motiv ca nu au evidenta decat pentru membrii aflati in evidenta. Se pare ca acolo: 1. Nu au auzit de arhiva; 2. Sustin alt candidat si au o atitudine normala, dar nu mi se pare normal sa nu raspunzi; O sa rog pe careva sa posteze raspunsul. ![]() Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Moderat.
Aici sustinem candidatura lui Ghinda , nu denigram alti candidati !!! Forumul nu este loc de vendete.
Re: Senzational! @Ghinda candidat!atasat raspunsul
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Intrebarea este daca nu vor sau chiar nu pot?
Sincer, imi este greu sa cred ca nu au aceste evidente. Vizele de pe permis si chitantele care atesta plata cotizatiei (in cazul in care le mai ai) nu pot fi considerate dovezi in acest sens? 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Este un raspuns si il respect ca atare. Poate nu mai au chiar, registrele, nu cred ca au regim special si parca imi aduc aminte ca se pastreaza 5 ani. Asa ca asta este. Oricum din 1990 pana pana in prezent am fost membru la afiliati. Doar in perioada, aia normala cand legea apartenentei libere la o asociatie era respectata, nu am fost membru pe undeva.
Ghinion ca nu am gasit pe acasa, am cautat special, carnetele de membru pe unde am fost. Ori le-am predat ori nu le mai am pur si simplu. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Va rog sa va limitati in a discuta si ma sustine, cei ce doresc.
Ma puteti ajuta facand lobby pe langa asociatiile afiliate la care sunteti membrii si sunt indecisi sau hotarati sa schimbe mentalitate etc., pe langa alti vanatori care cunosc alti vanatori etc. Date despre mine gasiti pe candidatura. Rog moderator sa posteze lista cu asociatiile, cu delegatii si numarul de voturi alocate. Pentru lobby rog consultare, poate cunoasteti din numele de acolo. Multumesc! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Senzational! @Ghinda candidat!atasat
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. -------------------------------------
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Ai șanse mari pt. Președinte. Nu văd ingramadeala.
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Au mai aparut niste candidati
Corruptissima re publica plurimae leges
Formal vorbind, am vazut ca agv este atenta la aceste detalii birocratice, sunt acceptate si documentele nedatate si/sau nesemnate de candidati? Adica... sa fim diligenti, zic. -------------------------------------
Deh, unii joaca in alta liga.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Deh, STATUTUL E STATUT!!! Sau doar pentru catei?!?! Adica, chiar nu vreau sa continui pe topicul de sustinere a lui Ghinda, dar cand stii cine mai lipseste de pe lista aia? Zlate si Trandafir! Divide et impera - DAR MACAR FA_O CU CAP! Revenind: forza Ghinda! -------------------------------------
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Lasati ma topicul in pace! Cum lui Mugurel i s-a dat spre rezolvare o tema si o data limita, probabil asa s-a dat si altora.
N-am vazut inca raspunsul public al agv (asa cum a fost postat catre Mugurel si Zaheu) catre dnul Mugur Isarescu prin care sa i se ceara semnarea candidaturii. Inca ceva: se poate semna ceva retroactiv? Legal, evident... -------------------------------------
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Mav-ule , candidatura fara semnatura a fost depusa aseara .
Cand crezi tu ca ai fi putut vedea o adresa de completare a informatiilor ? Ghinda la cat timp de la depunerea cererii a primit adresa ? Ce termen de rezolvare a problemelor a primita ghinda ? Nu crezi ca ar fi mai util sa-ti consumi energia pentru sustinerea lui @ghinda , in loc sa cauti virgule ? 20
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Nu crezi ca fac asta deja de ceva vreme?!? O sa-ti confirme Ghinda cand va veti vedea.
Dar nu crezi ca ar fi frumos si fara jumatati de masura? -------------------------------------
Raspunsul la aceasta intrebare poti sa-l afli raspunzand la intrebarile din postarea mea de mai sus . 20
Re: Senzational! @Ghinda candidat!O dam de gard si nu inteleg de ce.
Nu este nimeni impotriva candidaturii lui Ghinda. Din contra. Nu este unul sa nu-l sustina. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Hai sa-ti explic mai direct, ca te faci ca NU intelegi: il sustin pe Ghinda pana in panzele albe, dar ce face agv e cum bate vantul. Stii de ce? Pt ca in hotararea agv nr 1 din 15 martie se spune ca termenul de depunere a candidaturii a fost 25 aprilie. Mugur Isarescu a depus o candidatura inregistrata de Agv pe 25 aprilie INSA NESEMNATA! Si DA, candidaturile tuturor celorlalti (acceptate sau nu) au legatura cu succesul (sau nu) al lui Ghinda! Pai nu pare a fi cum zice Laurul mai sus in functie de liga in care se joaca?!? Sau cum spunea altcineva in alta postare ( -------------------------------------
Mav, sa-i spui tu ceva lui Jon despre candidatura lui Ghinda e ca si cum ai vrea sa-i spui cate cartuse de 12 i-au ramas in dulap. Las-o asa ca stricam topicul. Nici nu stii cum a fost si nici nu cred ca vei afla. Mai stricam si topicul de dragul de a ne baga praf sub aripi. Nu s-a incalcat nici un statut si nici un regulament. Nu scrie nicaieri ca se transmit in direct reactiile AGVPS referitoare la candidaturi. Pur si simplu server-ul a fost atacat si pana la rezolvarea situatiei asteptam. Cine nu are rabdare, sa isi ia floricele. Poate aveti ceva de transmis referitor la masurile cu care vine ghinda in a-si sustine candidatura, daca tot aveti timp de umblat pe net. De asta chiar o sa aibe nevoie daca vrea sa atraga voturi.
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Hai mai. ..
Se încurcă Ghinda de unul ca Isarescu? Una peste alta, colegul nostru a beneficiat de sprijinul mai multor colegi. Cinste lor! AGVPS-ul, deasemenea, a dat termen de revizuire a dosarului. Nu prea se întâmplă ăsta în lumea în care trăim. Exista condiții publicate. Se depune dosarul și la Congres afli ca nu ești eligibil. Peste tot se întâmplă așa. Si la concursurile pe posturi în administrația publica, și la licitații. Ai caiet de sarcini, depui oferta și afli dacă ești luaT in calcul ori nu... În speță, cred ca s-a procedat super ok. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Senzational! @Ghinda candidat!Mav carcotas...
Ia spune , nene, cum il sustii tu pe @ghinda ?! Sa vada lumea si sa faca la fel! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Ii descalifica adversarii Membru ANDA
82 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori |
Publicitate
|