cumpar Monocular cu termoviziune
Astept ofertele dvs. 0745328183
nou sau sh la un pret accesibil.
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
cumpar Monocular cu termoviziuneModerator: the_mav
15 mesaje • Pagina 1 din 1
cumpar Monocular cu termoviziunecumpar Monocular cu termoviziune
Astept ofertele dvs. 0745328183 nou sau sh la un pret accesibil.
Re: cumpar Monocular cu termoviziuneUn Pulsar XD 50 S,folosit 1,5 ani la 2500 euro.
Re: cumpar Monocular cu termoviziuneE scump la 2500 tinand cont cat e unul nou cu factura si garantie. lasati un nr de tel poate ne intelegem.
Re: cumpar Monocular cu termoviziunePai mai puneti putin peste 1000 euro si cumparati nou.
![]()
Re: cumpar Monocular cu termoviziuneia un telefon mobil CAT s60
Re: cumpar Monocular cu termoviziuneVA OFER 2000 EUR SI VA DAU ADRESA DE LIVRARE, LASATI UN NR DE TEL VA ROG.
Re: cumpar Monocular cu termoviziune
E bun, am eu unul. In termeni de performanta a termoviziunii nu se poate compara cu o scula specializata. Pe distante mici face treaba ... Corruptissima re publica plurimae leges
La așa suma ,mai bine îl las sa se invecheasca prind dulap....chiar dacă pierd toți banii ce i-am dat pe el.
lasati un nr de tel sau nu?
Re: cumpar Monocular cu termoviziunePulsar Helion HP 38
Modelul asta: http://www.opticshop.ro/termoviziune/ca ... -xp38.html la 3000 de euro,nou nout Distanta de detectie 1800 de metri Vanatoarea,Pescuitul,Off Road-ul,navigatia si plimbarile in aer liber sunt pasiunea mea!
Da... si eu am unul. Face treba foarte buna pana pe la 50m maxim ...
Re: cumpar Monocular cu termoviziuneIdentifica si mai departe animale mai maricele
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: cumpar Monocular cu termoviziuneChiar daca modelul asta functioneaza doar pana la 50m si pare mai mult o jucarie este totusi o veste buna ca au inceput sa apara astfel de gadgeturi la preturi accesibile, iar la ce concurenta si dezvoltare rapida este pe piata telefoanelor putem astepta in scurta vreme modele mai performante la preturi chiar mai mici.
![]() Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: cumpar Monocular cu termoviziune0744626684
15 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari-cumparari optica si monturi Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: ricbert şi 21 vizitatori |
Publicitate
|