| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Semiautomata luigi franchi 500 specialModerator: liviur
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Semiautomata luigi franchi 500 specialBuna ziua,de ceva vreme ma bate gandul sa imi cumpar o astfel de arma dar cum pe google nu prea gasesc nimic cert in legatura cu calitatea si pretul acestei arme sper ca cineva binevoitor ma lamureste si pe mine
Re: Semiautomata luigi franchi 500 specialEste un model mai vechi al firmei care nu se mai fabrica de ani buni. E din epoca in care faceau semi cu functionare cu recuperare de gaz. In epoca aia putine arme "pe gaz" aveau valve auto-regulatoare cum au cele de azi, cele mai multe foloseau un piston care trebuia montat diferit functie de munitia folosita .... incarcaturi usoare versus grele. "Special-ul" din coada era un nivel de finisare mai rasarit.
Ca nivel de pret? Mai mult de 2000 lei nu merita nu pentru ca n-ar fi fost arme OK ci pentru ca la putin mai multi bani gasesti s-h semi moderne la care nu-ti mai bati capul daca ai aranjat cum trebe pistonul.
Re: Semiautomata luigi franchi 500 specialMultumesc frumos pentru raspuns,am gasit una aproape noua(max 10 focuri) la un pret un pic mai mic decat ați precizat,deci cred ca merita.
Re: Semiautomata luigi franchi 500 special
1. Gramatica bat-o vina! 2. O astfel de arma doar 10 cartuse? Pe numarate?. Ma scuzi dar.... eu unul nu cred!
Re: Semiautomata luigi franchi 500 special1. Tastatura e setata pe mod automat si nu ma uit la fiecare cuvant
2. Tind sa cred ca am dreptate deoarece arma e a unei cunostiinte foarte bune care pe deasupra mai e si preot
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 63 vizitatori |
Publicitate
|