Cumpar pat arma ij27 nou.
Tel 0749038337
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpar pat arma IJ27Moderator: the_mav
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpar pat arma IJ27Cumpar pat arma ij27 nou.
Tel 0749038337
Re: Cumpar pat arma IJ27Nimic. Nici macar unul sh nu gasim?
Re: Cumpar pat arma IJ27Este mai ieftin sa-l faci la vreun mester de pe langa tine decat sa il cumperi pe-al rusilor.Gasesti un mester care se pricepe,cauti un lemn de nuc bun si faci patul si pana,sa arate la fel.Eu asa am facut si sunt foarte multumit.Il faci pe dimensiunile tale,cum iti place,tot dichisul.In ce zona stai?
este in noi
Re: Cumpar pat arma IJ27Jud Galati.
Nu cunosc pe cineva sa faca asa ceva.
Re: Cumpar pat arma IJ27in Galati nici eu nu stiu.Cel mai simplu este sa mergi pe la magazinele de flinte si sa intrebi daca nu cunosc pe cineva care face paturi de pusca in zona,imposibil sa nu stie pe careva.
este in noi
Re: Cumpar pat arma IJ27Daca legea permite sa folosesti piese de pe alta arma:
La magazinul din curtea AJVPS Calarasi gasesti cateva rusesti la preturi de 200-500ron, poate rezolvi asa, schimbi paturile intre ele si ramai cu niste tevi de 'rezerva' 0242 315 131 nr. de la filiala. Nu am nr de la magazin, darvte ajuta dna Flori.
Re: Cumpar pat arma IJ27patul unei arme nu este o piesa inseriata(in 99% din cazuri)si se poate schimba cu usurinta.iti recomand sa ti faci un pat nou,deoarece ai sansa sa ti l croiasca dupa masurile tale.iar un pat custom este net superior oricarui pat de serie.costurile in acest caz(nu cred ca vrei vreo calitate extra a lemnului..)nu depasesc 700-800 ron.
desi este departe de tine,ti l recomand pe adrian gheta din giurgiu-0721215050.nu o sa ti para rau! citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar pat arma IJ27700-800ron pt un pat de IJ?
Mai pui si transportul si cumperi alta daca 'ranita' nu are valoare sentimentala. Un batran coleg are un IJ de 16 si vrea sa.i schimbe patul(se vad mațele prin el), nu o sa se bucure cand o sa.i spun cat ul costa.
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari echipamente, haine, accesorii Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|