| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Moderator: the_mav
24 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Salutare,
Doresc o juxtapusa cal 20/76, UN SINGUR TRAGACI,pat pe stanga sau ambidextru .Ofer maxim 2000 euro,1000 ca avans si 1000 la finalizarea actelor! Ofer si cer seriozitate. iliealexandruionut20@yahoo.com 0766482123 PS:inainte de achizitie dores o proba in teren/poligon. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.O varianta
http://www.egun.de/market/item.php?id=6595942 sau mai negociati cu armurierul de mai jos si cred ca va veti incadra in bani http://www.egun.de/market/item.php?id=6337103 Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Multumesc de variante.
Daca la camera de 76 pot face cu siguranta rabat, la treaba cu 2 tragace nu.Pur si simplu nu mi plac neam armele in canfiguratia asta! Am avut un 16, o minune de arma, pat facut la comanda pe stanga de Adi Gheta,o minune..dupa 2 luni am maritat o. Pur si simplu nu. Spor si mult respect citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Maresc bugetul la 2500
Camera poa' sa fie si de 70.. ###fara arme cu 2 tragace va rog### citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Ms Ovidiu.
Nu au la banii astia juxtapuse din pacate .Bock- uri am gasit la 7000 ron dar cea mai ieftina juxta am gasit o la 18.000 ron. Nu i graba , mai cautam. Catare sa ai!! citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Cauta pe Armi usati si il tiro - am vazut 486 Paralello pana in 2000€.
R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Ms mult!! Diseara bag un ochi acolo.
Catare plina! citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.RIZZINI BR 550 CAL. 20
0769 68 66 65 Nu cunosc nici vanzatorul, nici arma, doar am vazut anuntul........... si poate va este de folos. Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Stiu si arma si vanzatorul.
Arma merita mai mult decat se cere, dar propietarul se grabeste sa cumpere ceva. asta e motivul pt care renunta la 1000euroi. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Am vazut arma.Mai caut..
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Vezi Franchi Esprit.
Poate nu sunt obiectiv.Sunt fan Franchi.Poti sa ceri si alte pareri.Sau youtub.
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.multumesc..acum bag un ochi..
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.se poate inchide ,multumesc.
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.pai ne lasi asa... in aer? la ce te-ai hotarat? ce-ai gasit? "I need closure"
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Pai..am ales o luneta 3-12X56 si un savage 10/110 BA STEALTH LH IN 223.
![]() Nu am gasit ce am vrut,la treaba cu 20 ul nu fac rabat la cateva chestii,deci si prin urmare alt proiect sa zic asa.. In MAXIM martie totul o sa fi egata de poligon.Gargauni mari!! csf,n-ai csf.. Ultima oară modificat de iliealexandruionut pe 24 Noi 2017, 11:19, modificat 1 dată în total.
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.
"Cumpar juxtapusa 20" bun asa... sanatate. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Mav..pai daca nu am gasit ce mi doream!!
a intrat la rand altceva ce era pe lista lui Mos Craciun.hahahaha Spor. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Buna alegere , spor la tras ! Carabina este f precisa si munitia ieftina .
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Domnule Radu,m am sucit ..m am rasucit,tot la dvs ajung pt minunea aia!
Imi placea mai mult 243 dar m-ati convins pana la urma. Ne auzim in privat curand. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Eu sunt convins că forumul a ajuns un bun loc pentru studierea psihologiei umane? Tu ce crezi? Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Vulpoiule, faceam asta demult doar ocazional, dar in prezent e material cat cuprinde Ce faci in schimb la camp cand incepi sa auzi suieraturi in apropiere? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Domnilor,baiatul asta ,Alexandru are gargauni mari cu armele,are la cap ceva (prea multa pasiune pentru arme,nu pentru un tip de arma)dar sa stiti ca la vanatoare este temperat si stie sa foloseasca bine armele,ar fi bine ca cel putin o parte din vanatori sa studieze despre arme si vanatoare jumatate din cat o face el.Nu cred ca se va opri din cautat,cumparat,vandut din nou cautat...etc, curand
Re: Cumpar Juxtapusa cal 20/76.Ms Adi.Na acuma fiecare cu ale lui...
Prietenii stiu de ce ..cum ,si in ce fel.. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
24 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori |
Publicitate
|