Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 03 Iun 2026, 17:48

Cumpar Blaser R8 Luxus si optica

Anunturi de Vanzari-cumparari pentru orice tip de arma

Moderator: the_mav

Cumpar Blaser R8 Luxus si optica

Mesajde Lod pe 24 Dec 2017, 12:42

Buna ziua,sunt interesat in cumpararea unui Blaser R8 Luxus in urmatoarea configuratie:
- 9,3x62 sau
- 243 sau
-300 winmag

De asemeni mai caut si optica:
- ptr 243 as vrea Swarovski Z8i 2,3-18x56 sau echivalent de la Zeiss
- ptr 300winMag un Swarovski dS5-25x52
- ptr 9,3x62 un dispozitiv de ochire cu punct......astept oferte

Eu voi cumpara aceasta configuratie in urmatoarea perioada,am postat si aici in ideea in care cineva are ceva de vanzare din cele de mai sus si sa il scap de respectivele produse :D

Fiind in ajunul craciunului,va urez tuturor sa fiti fericiti si sa petreceti cat mai bine in sanul familiei sau unde doriti dumneavoastra (oamenii trebuie sa fie fericiti....nu sarbatorile) :P
Lod
Nou membru

Re: Cumpar Blaser R8 Luxus si optica

Mesajde liviur pe 26 Dec 2017, 22:25

La ce vrei tu nu prea gasesti "pomeni" asa ca mai bine ia-le noi.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
liviur
Veteran

Locaţie: Buc-Branesti

Mesajde Lod pe 27 Dec 2017, 00:20

Cu tot respectul,nu am postat in speranta sa primesc sfaturi si nici nu am trecut undeva in anunt ca astept pomeni asa ca va rog frumos daca nu aveti de vanzare din produsele mentionate.....sa va abtineti.Multumesc ptr intelegere!
Lod
Nou membru

Mesajde liviur pe 27 Dec 2017, 21:29

Nu m-am referit ca ai astepta pomeni, dar decat sa platesti 99% din pretul unei arme blaser noi pentru un sh, mai bine o iei noua ! Si eu am luxus r8 cu 3 tevi si totul am luat nou.
Succes !
liviur
Veteran

Mesajde Lod pe 28 Dec 2017, 00:19

Multumesc frumos!Nu astept sa gasesc aici,este vorbit deja in afara tarii ptr ca le iau pe firma si nu platesc TVA,dar am zis ca in acest timp e posibil sa fie persoane care vor sa vanda unele din aceste produse.
Lod
Nou membru

Mesajde UlissePro pe 28 Dec 2017, 04:10

La Arrow pe site este un R8 luxus semi weight la un preț foarte bun in cal 30-06 Spr. 16023 RON
Numai bine.
R93 .243W & .300WM
F3 20/76
UlissePro
Veteran

Locaţie: Constanta

Mesajde Lod pe 28 Dec 2017, 11:48

Multumesc ,din pacate nu sunt deloc interesat de 30.06
Lod
Nou membru

Mesajde liviur pe 28 Dec 2017, 13:57

Lod scrie:Multumesc frumos!Nu astept sa gasesc aici,este vorbit deja in afara tarii ptr ca le iau pe firma si nu platesc TVA,dar am zis ca in acest timp e posibil sa fie persoane care vor sa vanda unele din aceste produse.

:lol:
Sa ne anunti si pe noi cand termini. Sunt tare curios cat va dura...
liviur
Veteran

Mesajde Lod pe 28 Dec 2017, 17:12

Vei ramane cu aceasta curiozitate nesatisfacuta!

P.S. Chiar te simti dator sa intervii in orice postare indiferent daca te priveste sau nu,chiar daca ai ceva constructiv de spus sau nu?!
Nu e nevoie sa raspunzi,intrebarea este retorica!
Lod
Nou membru

Mesajde liviur pe 28 Dec 2017, 17:31

Nici nu e nevoie sa ne anunti ...cunoastem cu totii raspunsul si mai ales cunoastem genul tau de persoana. Au fost multi ca tine si din fericire ( pentru noi) au disparut repede !
liviur
Veteran

Mesajde Lod pe 29 Dec 2017, 12:02

Noroc ca esti tu detinatorul adevarului absolut,ce s-ar face restul muritorilor fara tine?Vad ca vorbesti la plural cand de fapt sunt convins ca vorbesti doar in numele tau.....dar si regii tot asa vorbeau....deci e ok (ori te crezi rege,ori suferi si de grandomanie).

Am vazut ca nu stii ce inseamna "intrebare retorica",iti place sa ai ultimul cuvant asa ca acesta va fi cel din urma mesaj al meu in acest dialog "constructiv",asa ca esti liber sa te certi singur de acum incolo!

VA ROG SA INCETATI.
ADMINUL
Lod
Nou membru

Mesajde Zeres Ciprian pe 29 Dec 2017, 20:31

Colegu @Lod, ai pus o intrebare/ solicitare pe un forum public in care se discuta spete despre vanatoare si tot ce inseamna ea.
De ce te agiti cand colegii fac conversatie?
Iti intelegem cererea si tocmai de aceea/pentru asta suntem aici ne sfatuim unii cu altii/emitem pareri.
Nu fi imfatuat aici ca aproape toti am avut sau avem arme de la domnul Horst.
Cu drag mai putem comunica daca te incadrezi pe traiectoria noastra si cu drag iti vom vinde ceea ce tu cauti daca nu ne vor mai trebui.
Anul nou cu bine!
Zeres Ciprian
Veteran

Mesajde laurul pe 29 Dec 2017, 20:40

Zeres Ciprian scrie:Colegu @Lod, ai pus o intrebare/ solicitare pe un forum public in care se discuta spete despre vanatoare si tot ce inseamna ea.
Iti intelegem cererea si tocmai de aceea/pentru asta suntem aici ne sfatuim unii cu altii/emitem pareri.
Cu drag mai putem comunica daca te incadrezi pe traiectoria noastra si cu drag iti vom vinde ceea ce tu cauti daca nu ne vor mai trebui.
Anul nou cu bine!

+1 !
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran

Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Mesajde mexx20_ro pe 30 Dec 2017, 00:33

laurul scrie:
Zeres Ciprian scrie:Colegu @Lod, ai pus o intrebare/ solicitare pe un forum public in care se discuta spete despre vanatoare si tot ce inseamna ea.
Anul nou cu bine!

+1 !

+2 :mrgreen:
www.dronaoradea.ro
mexx20_ro
Veteran

Locaţie: Oradea / Stei

Mesajde Lod pe 30 Dec 2017, 12:49

Colegu @Lod, ai pus o intrebare/ solicitare pe un forum public in care se discuta spete despre vanatoare si tot ce inseamna ea.
Anul nou cu bine!

Domnule Ciprian,nu am pus o intrebare in zona unde se "discuta spete despre vanatoare si tot ce inseamna ea".Din cate am vazut si citit pe acest forum (il urmaresc de vreo 2,3 ani).exista sectiuni diferite pentru discutii.Eu urmaresc,citesc,imi fac o parere personala si nu o postez daca nu este solicitata dar din pacate noua romanilor ne sta in obisnuita sa dam sfaturi necerute si sa judecam oamenii fara sa ii cunoastem.

Tot respectul pentru cunostintele (in ale vanatorii) ale domnului de mai sus dar asta nu justifica postarile de genul acesta,am vazut ca este deja un obicei la dansul,orice are un anunt de cumparare a unei arme mai scumpe,primeste negresit raspunsul "mai bine iti cumperi noua,aici nu vei gasi pomeni".

Simplul fapt ca suntem toti vanatori nu cred ca substituie minimul de respect pe care trebuie sa il avem unul fata de altul,iar ironiile si "misto-urile" nu isi au locul aici.Cine stie,daca ne cunoasteam personal posibil sa fi ajuns prieteni.......dar pana atunci eu nu voi ironiza pe nimeni si nici nu voi accepta din partea altora,chiar daca sunt ei "veterani" pe forum.

Eu inchei aici,s-a ajuns prea departe si rog un admin sa inchida topicul,comanda a fost lansata si apropos.....s-a rezolvat tot prin intermediul acestui topic unde am fost contactat in privat de persoana prin care am lansat comanda.Produsele sunt comandate noi,dovada ca nu toata lumea care posteaza aici cauta "pomeni".Sarbatori fericite tuturor si vanat in catare va doresc!
Lod
Nou membru

Mesajde liviur pe 30 Dec 2017, 19:40

@lod isi doreste ultimul cuvant, dar am sa fiu succint si la obiect:
Nu te-am luat la misto daca ti-am zis ca nu gasesti pomeni, cu toate ca tu exact asta iti doresti ( ai spus ca tu oricum iti iei armele pe firma, fara tva, din asta ne dam cu totii seama ca exact pomeni iti doresti) marfa premium la pret mult mai mic fata de pretul pietei, asta cum se numeste ??
Nu te cunosc si dupa discutia asta nici nu imi doresc, iar faptul ca m-am deranjat sa iti dau acel raspuns a fost pentru a te ajuta sa nu astepti in zadar o anume oferta.
In fine, nu are rost !
liviur
Veteran

Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC