Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruModerator: popaliviu
29 mesaje • Pagina 1 din 1
Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruAcest Danila Bogdan din Piatra Neamt(Danila Prepeleac al nostru al Forumului)acest ultim poet in viata al Romaniei moderne a reusit sa ma uimeasca prin fapta sa marsava si anume Furtul!
Cu 1 an inainte sa ii nasca sotia(o minciuna si asta copilul are 3 anisori in loc de 5cat ar trebui dupa spusele tatalui) lui Scorpion i-am trimis o geanta enorma de voiaj plina cu dvd(17.000 ron ) si 2 hdd externe(nu mai stiu pretul)ca sa aranjeze si sa copieze pe hdd cd-le ca sa nu le pierd in timp.Foarte multe dvd originale de la hunters video si alte firme Dupa un an de liniste l-am sunat si l-am intrebat in ce stadiu se afla cu ele dar sotia lui nascuse si avea mai putin timp pentru asa ceva dar promisiunea certa ca rezolva problema Intelegerea noastra era in felul urmator: sa aranjeze dvd pe hdd (de la prepelita - vanatoare pe alte continente) imi trimite mie hdd iar lui ii raman dvd sa le vanda sa le multiplice ca sa mai faca un banut ca nu era pe roze cu banii Dupa care "s-a angajat la submarine" si nu a mai raspuns la telefoane si la revedere Si uite asa au trecut anii unde eu am incercat cu diversi cunoscuti de pe acest forum(oameni cu obrazul alb dar care il acopera pe Scorpion) sa dau de nenoricit Marele lui noroc este ca sunt om linistit si nu imi place violenta si nici sa fac rau cuiva dar el merita sa-i rup picioarele un pic nu mult (o dubla fractura), acest lucru este foarte usor de realizat. De aceea apelez la prietenii lui si la comunitatea noastra sa-l indrume pe calea cea dreapta, sa ma sune 0753.098.098 si sa stabilim cum recuperam prejudiciul avand in vedere ca eu am strans aceste dvd in decursul multor ani iar pentru fapta lui marsava sa isi ceara scuze pe Forum(voi deschide topic pe acest forum cat si pe altele) Acesta este teapa mea cu Scorpion al nostru.
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruNu cred ca Scorpion a activat vreodata pe acest forum...
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruAdrian Matei eu te sustin 100 % . Eu as incerca si prin politie. Oamenii de genul asta trebuie sa plateasca intr-un fel sau altul.
12/70 - 12/76 - 20/76 - 308w
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruPai n-avea cum sa iti copieze tie DVD-urile trimise pe hard, Adi. Timpul i-a fost prea ocupat de caricaturile de 2 lei cu Alin30.06, teharau, laurul, eu si altii
![]() Minciuna si impostura ies in timp ca uleiul la suprafata si lumea ajunge sa vada fata specimenelor de acest gen ![]() Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruPfff. Nu ai reusit nici acum sa iei legatura cu el?
Nici mie nu-mi mai raspunde la mesaje. L-am intrebat despre DVD-uri... Tace malc. Stiu ca mai multi forumisti au incercat sa discute problema asta cu el. A discutat cu ei pana au ajuns la subiectul DVD-uri. Apoi nu le-a mai raspuns nici lor. Probabil o sa trebuiasca sa faci o plangere la Parchet pentru inselaciune. Prejudiciul este foarte mare... Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruPasii corecti ar fi fost plangere la politie (abuz de incredere art. 238 Cod penal) si apoi subiect pe forum..
Politia iti poate rezolva problema. Noi putem fi cel mult empatici. 4, 5mm
9mm 16 12 .270win
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila Alexandru@Adrian Matei
Teoretic am rezolvat problema. Mai inainte am reusit sa vorbesc ”oficial” cu Bogdan. I-am dat adresa ta si a zis ca iti trimite coletul cu toate DVD-urile. Ah, si zicea ca o sa ai si un punct de vedere postat pe forum....cel putin pe unul dintre ele. Sper sa se tina de cuvant. Respecte! ![]() www.dronaoradea.ro
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila Alexandru
Dupa cat timp?! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Dupa vreo 2 ani de incercari de a vorbi omeneste cu el...azi nu si-a mai adus aminte cand am discutat cu el pe fb in urma cu aprox 1 an. (la telefon era imposibil de prins deoarece avea numerele noastre de telefon si nu raspundea). Important este ca l-am prins lucid (era la serviciu si eu il sunasem prin centrala) si sper sa se tina de cuvant si sa trimita inapoi intreaga colectie de DVD-uri, inclusiv HDD urile externe. Ca si informatii suplimentare, omul "nu mai intrase pe forumurile de vanatoare de vreo 4 ani si o schimbat vreo 3-4 numere de telefon, deci nu mai avea numarul de telefon al dlui Adrian Matei" ...inchei citatul. Desi are prieteni comuni cu Dl Adrian Matei, omul "bine intentionat" nu a reusit sa ia legatura cu dansul deci valiza cam sta degeaba in beciul lui...de cativa ani buni. ![]() In fine....sa ii dea Dumnezeu sanatate si putere sa isi revina si sa isi spele rusinea. Respecte domnilor! ![]() www.dronaoradea.ro
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruCica demult tare de tot, pe un deal numit Golgota erau 2 talhari condamnati la moarte. Unul s-a cait in ultima clipa si, intr-un moment de slabiciune a "instantei", i s-au sters cu buretele toate, altul nu.
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruAcum am discutat cu el si maine imi trimite geanta cu dvd
I-am dat adresa sa vedem pana Luni daca se tine de cuvant Oricum se vede clar ca anuntul de pe cele doua Forumuri au avut un impact pozitiv Astept ziua de Luni Numai bine dragilor
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruLuni nu a venit curierul !!
Cica vine astazi conform sms - lor Asteptam
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruDragilor astazi a venit curierul cu o cutie plina de dvd de la Dl Bogdan/Scorpion
Nu stiu daca sunt toate si nici nu mai conteaza tot este ceva decat nimic si gaura in buzunar Ce pot sa spun este ca le Multumesc Frumos tuturor celor care m-au sustinut si ajutat in aceasta problema care dureaza de min 5 ani Imi pare rau ca am stat ca un prost atata timp si nu am actionat din primul an sa deschid acest topic si sa rezolv problema Tuturor sustinatorilor si prietenilor lui Danila Bogdan Alexandru le doresc multa multa multa sanatate si succes in urmatoarele 5 sezoane de vanatoare Inca astept numarul de telefon al dl Murgoci ca sa il sun eu avand in vedere ca nu are credit sau nu este destul de barbat ca sa isi spuna numele complet si telefonul ca sa vad ce problema are domnia sa cu mine Numai bine si un nou sezon de vanatoare plin de trofee minunate pentru Forumistii adevarati
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruBineeee!
In acelasi registru, astept sa isi ceara scuze pentru toate cacaturile neadevarate pe care le-a aruncat in spatiul public! Sau macar sa-si vada de treaba lui. Aia care este...
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila Alexandruva rog sa imi scuzati necunostinta, dar cine este personajul?
![]() ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Un baiat cumsecade priceput la caricaturi pe FB.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruNimeni, cu diplomă și pretenții.
Dar, cum ziceam: Opriți transformarea nulităților in vedete!
+1. E bine totusi ca oamenii normali sa se fereasca de astfel de personaje! Respecte domnilor! ![]() www.dronaoradea.ro
Bravos. Mai bine mai tarziu decat deloc...
![]() ![]() ![]() Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruPoate cineva sa ma ajute cu o persoana serioasa caruia sa ii dau toate aceste dvd sa ii cumpar un hdd extern si sa le aranjeze in ordinea speciilor ?
Plata pentru acest serviciul fiind o copie a lui care ii da accesul sa le vanda la bucata si sa faca un banut sau sa imi spuna cat m-ar costa aceasta operatiune ? Multumesc
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruAdi de ce nu contactezi tu un studio foto-video ca aia au aparatura gata pregatita si experienta sa faca asa ceva, mai mult decat ata la final primesti si factura si o anumita garantie pe munca facuta
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruAs putea sa te descurc (baiatul se ocupa cu editari,copieri si trucaje de film si foto) dar 1.cam cate sunt 150..250..aproximativ? si 2.daca sunt cele cu selectare de traduceri in mai multe limbi.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
. Cu Stimă,
Nicolae
Nu bag mâna în foc dar este foarte posibil să fie dobitocul numit utilizator @MihaiTimofte care se dădea vânător pe la Țăndărei și povestea cum făcea el braconaj și ciorbe de potroace din gheare de fazan, toate acestea doar pentru a discredita AVPS Ialomița. viewtopic.php?f=112&t=13994&start=210 Pe când se dezbătea pe topicul din link-ul de mai sus mi-a ajuns la urechi că personajul Mihai Timofte ar fi de fapt utilizatorul Scorpion de pe un forum de vânătore, bineînțeles transformat în trol. Oricum habar nu aveam de forumul respectiv și nici cine este utilizatorul Scorpion. Dacă este așa înseamnă că personajul este un dobitoc la care prostia și nesimțirea nu are limite. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila Alexandrubun asa... doar ca initiatorul topicului spunea ceva de Piatra Neamt la inceput. E ceva distanta intre Tzandarei si Piatra Neamt...
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila Alexandrudin tandarei sustinea ala ca e. Alte indicii spuneau insa cu totul altceva. Mai exact, era din Neamt
![]() Corruptissima re publica plurimae leges
Păi meșterul din Piatra Neamț se dădea drept băștinaș din Țăndărei spunând nasoale despre Ialomița și vânătorii de pe aici. De ce a făcut acest lucru nu știu, dar oricum ne putem da seamana despre moralitatea unui asemenea personaj. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila AlexandruUșor ușor se alege grâul de neghină. Nu merge treaba perfect, sunt de acord. Dar niște smintiți mai rău au stricat decât au făcut ceva bun. Să le fie după inimă!
As putea sa ajut. Ti-am trimis un pm. focu' si cartusu'!
MP 153 12/76 Axis II SR 30-06 IJ54 12/70
29 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 69 vizitatori |
Publicitate
|