Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 10 Mai 2025, 00:04

Hotul de Scorpion - Bogdan Danila Alexandru

Tot ce nu are legatura directa cu vanatoarea dar are legatura directa cu vanatorii : sport, bancuri, discutii " fierbinti, alte pasiuni.

Moderator: popaliviu

Hotul de Scorpion - Bogdan Danila Alexandru

Mesajde adrian matei pe 03 Ian 2018, 12:11

Acest Danila Bogdan din Piatra Neamt(Danila Prepeleac al nostru al Forumului)acest ultim poet in viata al Romaniei moderne a reusit sa ma uimeasca prin fapta sa marsava si anume Furtul!
Cu 1 an inainte sa ii nasca sotia(o minciuna si asta copilul are 3 anisori in loc de 5cat ar trebui dupa spusele tatalui) lui Scorpion i-am trimis o geanta enorma de voiaj plina cu dvd(17.000 ron ) si 2 hdd externe(nu mai stiu pretul)ca sa aranjeze si sa copieze pe hdd cd-le ca sa nu le pierd in timp.Foarte multe dvd originale de la hunters video si alte firme
Dupa un an de liniste l-am sunat si l-am intrebat in ce stadiu se afla cu ele dar sotia lui nascuse si avea mai putin timp pentru asa ceva dar promisiunea certa ca rezolva problema
Intelegerea noastra era in felul urmator: sa aranjeze dvd pe hdd (de la prepelita - vanatoare pe alte continente) imi trimite mie hdd iar lui ii raman dvd sa le vanda sa le multiplice
ca sa mai faca un banut ca nu era pe roze cu banii
Dupa care "s-a angajat la submarine" si nu a mai raspuns la telefoane si la revedere
Si uite asa au trecut anii unde eu am incercat cu diversi cunoscuti de pe acest forum(oameni cu obrazul alb dar care il acopera pe Scorpion) sa dau de nenoricit
Marele lui noroc este ca sunt om linistit si nu imi place violenta si nici sa fac rau cuiva dar el merita sa-i rup picioarele un pic nu mult (o dubla fractura), acest lucru este foarte usor de realizat.
De aceea apelez la prietenii lui si la comunitatea noastra sa-l indrume pe calea cea dreapta, sa ma sune 0753.098.098 si sa stabilim cum recuperam prejudiciul avand in vedere ca eu am strans aceste dvd
in decursul multor ani iar pentru fapta lui marsava sa isi ceara scuze pe Forum(voi deschide topic pe acest forum cat si pe altele)
Acesta este teapa mea cu Scorpion al nostru.
adrian matei
Nou membru

Re: Hotul de Scorpion - Bogdan Danila Alexandru

Mesajde laurul pe 03 Ian 2018, 13:45

Nu cred ca Scorpion a activat vreodata pe acest forum...
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran

Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Mesajde ravenstein pe 03 Ian 2018, 14:00

Adrian Matei eu te sustin 100 % . Eu as incerca si prin politie. Oamenii de genul asta trebuie sa plateasca intr-un fel sau altul.
12/70 - 12/76 - 20/76 - 308w
ravenstein
Veteran

Locaţie: Cluj Napoca

Mesajde biriuck pe 03 Ian 2018, 14:55

Pai n-avea cum sa iti copieze tie DVD-urile trimise pe hard, Adi. Timpul i-a fost prea ocupat de caricaturile de 2 lei cu Alin30.06, teharau, laurul, eu si altii :mrgreen:
Minciuna si impostura ies in timp ca uleiul la suprafata si lumea ajunge sa vada fata specimenelor de acest gen :evil: ...
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde ventura pe 03 Ian 2018, 14:58

Pfff. Nu ai reusit nici acum sa iei legatura cu el?
Nici mie nu-mi mai raspunde la mesaje.
L-am intrebat despre DVD-uri... Tace malc.
Stiu ca mai multi forumisti au incercat sa discute problema asta cu el.
A discutat cu ei pana au ajuns la subiectul DVD-uri. Apoi nu le-a mai raspuns nici lor.
Probabil o sa trebuiasca sa faci o plangere la Parchet pentru inselaciune. Prejudiciul este foarte mare...
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
ventura
Veteran

Locaţie: Focsani

Mesajde kama3 pe 03 Ian 2018, 15:14

Pasii corecti ar fi fost plangere la politie (abuz de incredere art. 238 Cod penal) si apoi subiect pe forum..
Politia iti poate rezolva problema. Noi putem fi cel mult empatici.
4, 5mm
9mm
16
12
.270win
kama3
Veteran

Mesajde mexx20_ro pe 03 Ian 2018, 15:41

@Adrian Matei
Teoretic am rezolvat problema.
Mai inainte am reusit sa vorbesc ”oficial” cu Bogdan.
I-am dat adresa ta si a zis ca iti trimite coletul cu toate DVD-urile.
Ah, si zicea ca o sa ai si un punct de vedere postat pe forum....cel putin pe unul dintre ele.
Sper sa se tina de cuvant.
Respecte! ;)
www.dronaoradea.ro
mexx20_ro
Veteran

Locaţie: Oradea / Stei

Mesajde laurul pe 03 Ian 2018, 17:06

mexx20_ro scrie:@Adrian Matei

Dupa cat timp?!
laurul
Veteran

Mesajde mexx20_ro pe 03 Ian 2018, 21:06

laurul scrie:
mexx20_ro scrie:@Adrian Matei

Dupa cat timp?!

Dupa vreo 2 ani de incercari de a vorbi omeneste cu el...azi nu si-a mai adus aminte cand am discutat cu el pe fb in urma cu aprox 1 an. (la telefon era imposibil de prins deoarece avea numerele noastre de telefon si nu raspundea).
Important este ca l-am prins lucid (era la serviciu si eu il sunasem prin centrala) si sper sa se tina de cuvant si sa trimita inapoi intreaga colectie de DVD-uri, inclusiv HDD urile externe.
Ca si informatii suplimentare, omul "nu mai intrase pe forumurile de vanatoare de vreo 4 ani si o schimbat vreo 3-4 numere de telefon, deci nu mai avea numarul de telefon al dlui Adrian Matei" ...inchei citatul.
Desi are prieteni comuni cu Dl Adrian Matei, omul "bine intentionat" nu a reusit sa ia legatura cu dansul deci valiza cam sta degeaba in beciul lui...de cativa ani buni. :mrgreen:
In fine....sa ii dea Dumnezeu sanatate si putere sa isi revina si sa isi spele rusinea.
Respecte domnilor! :)
www.dronaoradea.ro
mexx20_ro
Veteran

Mesajde biriuck pe 04 Ian 2018, 11:49

Cica demult tare de tot, pe un deal numit Golgota erau 2 talhari condamnati la moarte. Unul s-a cait in ultima clipa si, intr-un moment de slabiciune a "instantei", i s-au sters cu buretele toate, altul nu.
biriuck
Veteran

Mesajde adrian matei pe 04 Ian 2018, 14:37

Acum am discutat cu el si maine imi trimite geanta cu dvd
I-am dat adresa sa vedem pana Luni daca se tine de cuvant
Oricum se vede clar ca anuntul de pe cele doua Forumuri au avut un impact pozitiv
Astept ziua de Luni
Numai bine dragilor
adrian matei
Nou membru

Mesajde adrian matei pe 09 Ian 2018, 12:38

Luni nu a venit curierul !!
Cica vine astazi conform sms - lor
Asteptam
adrian matei
Nou membru

Mesajde adrian matei pe 11 Ian 2018, 12:34

Dragilor astazi a venit curierul cu o cutie plina de dvd de la Dl Bogdan/Scorpion
Nu stiu daca sunt toate si nici nu mai conteaza tot este ceva decat nimic si gaura in buzunar
Ce pot sa spun este ca le Multumesc Frumos tuturor celor care m-au sustinut si ajutat in aceasta problema care dureaza de min 5 ani
Imi pare rau ca am stat ca un prost atata timp si nu am actionat din primul an sa deschid acest topic si sa rezolv problema
Tuturor sustinatorilor si prietenilor lui Danila Bogdan Alexandru le doresc multa multa multa sanatate si succes in urmatoarele 5 sezoane de vanatoare
Inca astept numarul de telefon al dl Murgoci ca sa il sun eu avand in vedere ca nu are credit sau nu este destul de barbat ca sa isi spuna numele complet si telefonul ca sa vad ce problema are domnia sa cu mine
Numai bine si un nou sezon de vanatoare plin de trofee minunate pentru Forumistii adevarati
adrian matei
Nou membru

Mesajde tehărău pe 11 Ian 2018, 17:18

Bineeee!

In acelasi registru, astept sa isi ceara scuze pentru toate cacaturile neadevarate pe care le-a aruncat in spatiul public!
Sau macar sa-si vada de treaba lui. Aia care este...
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Mesajde the_mav pe 11 Ian 2018, 17:40

va rog sa imi scuzati necunostinta, dar cine este personajul? :? :?
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
the_mav
Veteran

Locaţie: Oltenia, Muntenia si partial Moldova

Mesajde laurul pe 11 Ian 2018, 18:33

the_mav scrie:va rog sa imi scuzati necunostinta, dar cine este personajul? :? :?

Un baiat cumsecade priceput la caricaturi pe FB.... ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
laurul
Veteran

Mesajde tehărău pe 12 Ian 2018, 07:32

Nimeni, cu diplomă și pretenții.

Dar, cum ziceam:

Opriți transformarea nulităților in vedete!
tehărău
Veteran

Mesajde mexx20_ro pe 12 Ian 2018, 07:56

tehărău scrie:Nimeni, cu diplomă și pretenții.

Dar, cum ziceam:

Opriți transformarea nulităților in vedete!

+1.
E bine totusi ca oamenii normali sa se fereasca de astfel de personaje!
Respecte domnilor! ;)
www.dronaoradea.ro
mexx20_ro
Veteran

Mesajde biriuck pe 12 Ian 2018, 10:51

adrian matei scrie:Dragilor astazi a venit curierul cu o cutie plina de dvd de la Dl Bogdan/Scorpion
Nu stiu daca sunt toate si nici nu mai conteaza tot este ceva decat nimic si gaura in buzunar
Ce pot sa spun este ca le Multumesc Frumos tuturor celor care m-au sustinut si ajutat in aceasta problema care dureaza de min 5 ani

Bravos. Mai bine mai tarziu decat deloc...

adrian matei scrie:Tuturor sustinatorilor si prietenilor lui Danila Bogdan Alexandru le doresc multa multa multa sanatate si succes in urmatoarele 5 sezoane de vanatoare

:lol: :lol: :lol:
biriuck
Veteran

Mesajde adrian matei pe 12 Ian 2018, 13:52

Poate cineva sa ma ajute cu o persoana serioasa caruia sa ii dau toate aceste dvd sa ii cumpar un hdd extern si sa le aranjeze in ordinea speciilor ?
Plata pentru acest serviciul fiind o copie a lui care ii da accesul sa le vanda la bucata si sa faca un banut sau sa imi spuna cat m-ar costa aceasta operatiune ?
Multumesc
adrian matei
Nou membru

Mesajde bogus pe 12 Ian 2018, 15:18

Adi de ce nu contactezi tu un studio foto-video ca aia au aparatura gata pregatita si experienta sa faca asa ceva, mai mult decat ata la final primesti si factura si o anumita garantie pe munca facuta
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76
Nissan Terrano R20 ZD30
bogus
Veteran

Locaţie: Cluj Napoca

Mesajde yoghi pe 13 Ian 2018, 02:15

As putea sa te descurc (baiatul se ocupa cu editari,copieri si trucaje de film si foto) dar 1.cam cate sunt 150..250..aproximativ? si 2.daca sunt cele cu selectare de traduceri in mai multe limbi.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi
Veteran

Locaţie: Romania

Mesajde NicuNicuta pe 15 Ian 2018, 00:03

adrian matei scrie:Poate cineva sa ma ajute cu o persoana serioasa caruia sa ii dau toate aceste dvd sa ii cumpar un hdd extern si sa le aranjeze in ordinea speciilor ?
Plata pentru acest serviciul fiind o copie a lui care ii da accesul sa le vanda la bucata si sa faca un banut sau sa imi spuna cat m-ar costa aceasta operatiune ?
Multumesc

.
Cu Stimă,
Nicolae
NicuNicuta
Membru important

Mesajde Sly_Fox pe 15 Ian 2018, 10:46

the_mav scrie:va rog sa imi scuzati necunostinta, dar cine este personajul? :? :?

Nu bag mâna în foc dar este foarte posibil să fie dobitocul numit utilizator @MihaiTimofte care se dădea vânător pe la Țăndărei și povestea cum făcea el braconaj și ciorbe de potroace din gheare de fazan, toate acestea doar pentru a discredita AVPS Ialomița.
viewtopic.php?f=112&t=13994&start=210

Pe când se dezbătea pe topicul din link-ul de mai sus mi-a ajuns la urechi că personajul Mihai Timofte ar fi de fapt utilizatorul Scorpion de pe un forum de vânătore, bineînțeles transformat în trol. Oricum habar nu aveam de forumul respectiv și nici cine este utilizatorul Scorpion. Dacă este așa înseamnă că personajul este un dobitoc la care prostia și nesimțirea nu are limite.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde the_mav pe 15 Ian 2018, 12:35

bun asa... doar ca initiatorul topicului spunea ceva de Piatra Neamt la inceput. E ceva distanta intre Tzandarei si Piatra Neamt...
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
the_mav
Veteran

Locaţie: Oltenia, Muntenia si partial Moldova

Mesajde biriuck pe 15 Ian 2018, 13:27

din tandarei sustinea ala ca e. Alte indicii spuneau insa cu totul altceva. Mai exact, era din Neamt ;)
biriuck
Veteran

Mesajde Sly_Fox pe 15 Ian 2018, 14:03

the_mav scrie:bun asa... doar ca initiatorul topicului spunea ceva de Piatra Neamt la inceput. E ceva distanta intre Tzandarei si Piatra Neamt...

Păi meșterul din Piatra Neamț se dădea drept băștinaș din Țăndărei spunând nasoale despre Ialomița și vânătorii de pe aici. De ce a făcut acest lucru nu știu, dar oricum ne putem da seamana despre moralitatea unui asemenea personaj.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde tehărău pe 21 Ian 2018, 17:09

Ușor ușor se alege grâul de neghină. Nu merge treaba perfect, sunt de acord. Dar niște smintiți mai rău au stricat decât au făcut ceva bun. Să le fie după inimă!
tehărău
Veteran

Mesajde Dacus_Malus pe 22 Ian 2018, 13:55

NicuNicuta scrie:
adrian matei scrie:Poate cineva sa ma ajute cu o persoana serioasa caruia sa ii dau toate aceste dvd sa ii cumpar un hdd extern si sa le aranjeze in ordinea speciilor ?
Multumesc

.

As putea sa ajut.
Ti-am trimis un pm.
focu' si cartusu'!
MP 153 12/76
Axis II SR 30-06
IJ54 12/70
Dacus_Malus
Membru important

Locaţie: BRASOV

Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can