| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vand N.V.Moderator: the_mav
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Vand N.V.Vand night vision ATN-PS 22, generatia 2+, complet cu toate accesoriile in cutia originala, cu prinderi ptr lunete cu deschidere de la 40 si pana la 56. Se monteaza pe luneta in 5 secunde cu o prindere stil baioneta. Cadou o luneta yukon infrarosu cu tot cu prindere weaver ptr el. Pret 1600 euro. Relatii la 0721246746
baiat necajit de la tara
Re: Vand N.V.De ce iti faci singur probleme? Ai idee cata lume citeste forumul asta?
""Art. 5. .......... (2) Este interzisă procurarea, deținerea, portul, utilizarea, importul, exportul și comercializarea de către persoane fizice sau juridice, cu excepția instituțiilor publice cu atribuții în domeniul apărării, ordinii publice și siguranței naționale, a următoarelor sisteme și dispozitive destinate armelor: Modificări (1) a) sisteme de ochire care funcționează pe principiul laser; b) sisteme de ochire pe timp de noapte; c) dispozitive destinate sau adaptate diminuării zgomotului cauzat prin arderea unei încărcături."" Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Vand N.V.daca nu se folosesc acele prinderi, nu mai poate fi spus ca este "destinat armelor".
E un instrument foarte bun pentru paza, eu as zice chiar ca ar trebui permis pentru combatere (cu toate controversele starnite) Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Vand N.V.Nu cred ca "jucaria" de mai sus nu se incadreaza la "sisteme de ochire pe timp de noapte", fiind ca nu este un sistem de ochire, este doar un sistem de vedere nocturna, folosit pentru descoperirea, observarea si identificarea vanatului, ..., este tot atat de legala-ilegala ca o lanterna, ..., care atat timp cat nu este montata pe arma si nu o folosesti sa ajuti la vizualizarea tintei, in scop de ochire, ..., este legala.
22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: Vand N.V.Nu am facut observatia cu rea intentie ci chiar din dorinta de a scutii in coleg de neplaceri, deoarece stiu 100% ca forumul nu este citit doar de vanatori.
Dar probabil m-am inselat si ATN-ul cu pricina nu intra la categoria respectiva, oricum scula e faina si pretul bun Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Vand N.V.
Suntem convinsi Bogdane, cei care te cunostem macar de pe forum, ca ai facut observatia cu buna intentie. Toate cele bune. 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: Vand N.V.Va multumesc ptr observatii dar nu cred ca este un dispozitiv care se incadreaza in interdictiile legislative. Depinde cum este folosit. O corectura la anunt: cadou o lanterna yukon nu o luneta.
![]() Autorul isi asuma legalitatea vanzarii acestui articol. baiat necajit de la tara
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari-cumparari optica si monturi Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori |
Publicitate
|