| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prezentare Radu Popescu
13 mesaje • Pagina 1 din 1
Prezentare Radu PopescuBuna ziua ma numesc Radu Popescu am 40 de ani sant din Bucuresti ,vanator de 12 ani la AGVPS Buzau am mai consultat forumul dumneavoastra pentru diverse idei foarte constructiv de altfel .Am facut acest cont incercand sa vand o carabina Blaser cu diverse acesorii pe acest forum unde cred ca exista oameni de calitate.Va multumesc frumos!
Re: Prezentare Radu PopescuBine ai venit!
Re: Prezentare Radu PopescuSalut si bine ai venit!
Re: Prezentare Radu PopescuBine ai venit! Bafta la vanzare! Pacat de arma!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prezentare Radu PopescuVa multumesc frumos! Sper sa gasec un cumparator care sa se bucure de aceasta carabina deosebita cu tot cu optica ei.
Re: Prezentare Radu PopescuVa salut domnilor moderatori daca am si permisiunea dumneavoastra sa pot posta anuntul! Va multumesc!
Re: Prezentare Radu PopescuBine ai venit! Bafta la vanzare!
Re: Prezentare Radu Popescu
Bineinteles, deschide un nou topic unde ai incercat ultima data la arme si il sterg pe cel vechi!
Re: Prezentare Radu PopescuMultumesc frumos!
Re: Prezentare Radu PopescuBine ai venit!
is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Prezentare Radu PopescuBun venit!
La ce grupa la Buzău?
13 mesaje • Pagina 1 din 1