| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Va salut împătimiți ai vânătorii și nu numai!
11 mesaje • Pagina 1 din 1
Va salut împătimiți ai vânătorii și nu numai!Respectele mele domnilor și eventual doamnelor! Mă numesc Daniel Costisor si am 47 de ani. Sunt din Cluj și de ceva vreme cochetez cu ideea de a ma apuca de vanatoare. De circa zece ani pescuiesc. In ultimii 7 ani pescuiesc exclusiv cu naluci (baitcasting) și exclusiv C&R. Asta înseamnă că în cei zece ani de umblat prin tara la pescuit nu am dus niciodată un peste acasa. Daca o sa ma decid și asupra vânătorii sunt constient ca nu pot sa fac vânatului cate o gaură cu glontele, sa ii pun un pierching frumos, sa il pup, sa ii fac o poza și să ii dau drumul. O sa prefer să împușcă atâta cat pot consuma cu familia și restul sa las pentru alții. Încă nu sunt foarte sigur ca o sa fac pasul spre vânat mai ales după ce am citit 60-70٪ din forum. Am multe contradicții in acest sens și sper sa le lămuresc citind și intreband aici. Multumesc pentru primirea pe forum!
Re: Va salut împătimiți ai vânătorii și nu numai!bine ai venit printre noi
Re: Va salut împătimiți ai vânătorii și nu numai!Salutare,
Bine ai venit!
Re: Va salut împătimiți ai vânătorii și nu numai!Bine ai venit! Frumoasa introducere!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Va salut împătimiți ai vânătorii și nu numai!Bine ai venit si spor in cautari!
Un prim sfat (nesolicitat) numai bine, hunterb is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Va salut împătimiți ai vânătorii și nu numai!Bun venit! Pe unde pescuiesti pe langa Cluj?
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Va salut împătimiți ai vânătorii și nu numai!Pe langa Cluj mai greu cu pescuitul pe care il practic eu. De obicei pescuiesc la stiuca si la somn. Practic un pescuit destul de heavy si nu prea sunt ape care sa se preteze la asa ceva prin zona. De cand s-a distrus Sacalaia nu a mai rămas altceva. Ma duc pe Incintele din Delta și în Clisura Dunării de obicei. Nu am foarte mult timp pentru pescuit asa ca incerc sa o fac si cu rezultate și pentru asta caut locurile unde sa am sanse.
Re: Va salut împătimiți ai vânătorii și nu numai!Si eu mai fac cateva partide pe an la Sacalaia dar mai mult asa din nostalgie. Cu toate astea mai intra cateva marlite in fiecare partida si rar stiuca adevarata.
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Va salut împătimiți ai vânătorii și nu numai!In urma cu 4-5 ani erau și stiuci de 3-4 kg da prin grija AJVPS o dispărut și astea rapid. La fiecare iesire acolo agatam una. Asta este. Ne adaptăm.
Re: Va salut împătimiți ai vânătorii și nu numai!Salut,
Lacul de la Sacalaia este controlat de A.J.P.S. Cluj, fara V. Nu au treaba cu vanatoarea. De fapt nu prea au treaba nici cu pescuitul...
11 mesaje • Pagina 1 din 1