| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
carabina steyrModerator: liviur
37 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: carabina steyr
Simplu. Se numeste accelerator, in Germana ( stecher). Tragaciul e reglat la o anumita greutate, asa ca tragind de primul tragaci il sensibilizezi pe al-doilea, si nu mai e nevoie de forta sa declanseze. Exsista si ( französische stecher) aici impingi tragaciul in fata sa-l sensibilizezi.
Re: carabina steyr"Simplu. Se numeste accelerator, in Germana ( stecher)"
Nu te contrazic ,dar pe la noi se numeste schneller ,nu stecher
Re: carabina steyrMulțumesc pentru lămurire! Oder Dankeschön!
Eu mă gândeam că o avea de-a face cu lungimea patului. Adică dacă ai mâna mai scurtă, apeși pe trăgaciul mai apropiat, dacă o ai mai lungă, tragi de celălalt. ![]() 12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: carabina steyrDraga 223rem,daca ati gasit monturile ?
Si acum, ma prezint:locuiesc in jud.Arges,sint pe 70 ani si am email :camp.2000@yahoo.com. O zi buna tuturor Forumistilor ! Cu stima,
Re: carabina steyr@223rem
Pina trimiti colegului suportii,trimite te rog mie niste fotografii (cu suportii) Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: carabina steyr
Nici eu nu te contrazic. Dar in Germania si cel putin in Austria si Elvetia sigur se numeste Stecher, mai exact Stecherabzug sau Stechschloß. Cind il folosesti, muss eingestochen werden. Weidmannsheil
37 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori |
Publicitate
|