Pretul este acelasi, 80 lei.
Cine doreste ma poate contacta la nr.tel.0722257676. Multumesc pt i teres.
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cartea lui Mihai BurcescuModerator: mialxx Re: Cartea lui Mihai BurcescuPretul este acelasi, 80 lei.
Cine doreste ma poate contacta la nr.tel.0722257676. Multumesc pt i teres.
Re: Cartea lui Mihai Burcescu
Nuuuuștiu' d'astea!
Mulțumesc pentru răspuns! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Cartea lui Mihai BurcescuBună seara, aș dori să cumpăr și eu cartea domnului dr. Burcescu.
Îmi poate spune cineva dacă aceasta este?: https://cadourivanatori.ro/carte-dresaj ... vanatoare- Mulțumesc. 12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: Cartea lui Mihai BurcescuDa Liviu. Aia este.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cartea lui Mihai BurcescuMulțumesc Mugurel. Am hotărât să îmi iau o Vizsla maghiară și aș vrea să o învăț ce trebuie pentru vânătoare, adică să învățăm împreună
12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: Cartea lui Mihai Burcescu
Probabil are dreptate initiatorul acestui topic. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Cartea lui Mihai BurcescuAtentie Liviu! Unele chestii din carte sunt aplicabile doar pe braci. Din astia caposi. Este experienta unuia care face din dresaj o competitie. Daca vrei doar vanatoare, pune accent pe relatia ta cu cainele. Nu il fa soldat!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cartea lui Mihai Burcescucâini de vânătoare. Partea mai proastă este că o să îl țin în Austria momentan și stau la bloc... Dar o să îl scot sigur în pădure( câmp) zilnic. Noi sperăm ca in vara viitoare să ne acorde împrumut banca să ne mutăm la casă. Vânătoare deocamdată nu pot să fac aici, pentru că nu am permis de vânător în Austria, dar am întrebat dacă este valabil cel de România și mi-au zis că trebuie să îl traduc să verifice valabilitatea, deci sper când mă întorc din România în octombrie, traduc permisul și dacă îl acceptă, plătesc taxa aici și mă înscriu la vreo asociație ( trebuie să mă interesez mai bine cum stau lucrurile că nu cunosc vânători aici). Acum, să vedem ce-o fi ! Aștept cu răbdare. 12, 16, 9mm, .223, .30-06
Înapoi la Caini de vanatoare - genetica , concursuri , canise , etc Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori |
Publicitate
|