| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 remModerator: the_mav
22 mesaje • Pagina 1 din 1
Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 remVand arma MP 15 calibrul 223 rem
Se vinde impreuna cu doua incarcatoare de 30 si unu de 3 Are Muzzle Brake,maner fata,maner sus,pat extensibil,catare si inlatator pliabil Sina Wewaver pt accesorii stanga,dreapta si sus Pretul este de 2500 euro fix Bonul 100 cartuse Telefon 0722202336 Vanatoarea,Pescuitul,Off Road-ul,navigatia si plimbarile in aer liber sunt pasiunea mea!
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 remArma este pe colectie?
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 rem
Arma este pe vanatoare! Vanatoarea,Pescuitul,Off Road-ul,navigatia si plimbarile in aer liber sunt pasiunea mea!
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 remPoze va rog si judetul unde se poate vedea ... Multumesc!
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 remLa rugamintea lui, il ajut eu pe colegul @OMERTA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 remMultumesc frumos Bogdan Bogus!
Se poate vedea in Bucuresti! Vanatoarea,Pescuitul,Off Road-ul,navigatia si plimbarile in aer liber sunt pasiunea mea!
Atunci mare atentie la incarcatoarele alea de 30. Succes!
La vanatoare folosesti de 2+1,la poligon folosesti de care vrei!!! Vanatoarea,Pescuitul,Off Road-ul,navigatia si plimbarile in aer liber sunt pasiunea mea!
Aproximativ! Legea 295 Art. 9. - Dreptul de procurare, detinere, port si folosire a armelor, componentelor esentiale si a munitiei ... (3) Sunt interzise procurarea, detinerea, folosirea, precum si efectuarea oricarei operatiuni cu incarcatoare ce se pot monta pe arme de foc semiautomate cu percutie centrala sau cu repetitie, care: a) pot contine mai mult de 20 de cartuse, in cazul armelor de foc scurte; sau b) pot contine mai mult de 10 cartuse, in cazul armelor de foc cu teava lunga, prevazute la categoria A pct. 6 si 7 din anexa. (4) Sunt exceptate de la prevederile alin. (3) institutiile publice cu atributii in domeniul apararii, ordinii publice si securitatii nationale, persoanele juridice prevazute la art. 100 alin. (2), operatorii economici autorizati potrivit prevederilor Legii nr. 232/2016 privind industria nationala de aparare, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, cu modificarile si completarile ulterioare, muzeele si colectionarii de arme autorizati in conditiile legii. Noul Cod Penal Art. 342 Nerespectarea regimului armelor si al muniţiilor (1) Detinerea, portul, confectionarea, precum si orice operatiune privind circulatia armelor letale, a munitiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau functionarea atelierelor de reparare a armelor letale, fara drept, se pedepsesc cu inchisoarea de la unu la 5 ani. ... (5) Daca faptele prevazute in alin. (1) si alin. (3) au ca obiect arme interzise sau munitii, mecanisme ori dispozitive ale acestora, limitele speciale ale pedepsei se majoreaza cu o treime. Pentru o cutie de plastic, un arc si o bucata de tabla nu are rost sa-ti risti libertatea. Cum crezi!
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 remDa si lui @teodor Paun de mai sus peste nas!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
DCT multumesc pentru articolele din lege,le stiam destul de bine! Incarcatorul de 2 cartuse este de fapt de 5,insa este limitat la 2 Cele de 30 sunt de 30,insa sunt limitate la 10 cartuse fiecare! Daca cineva doreste sa scoata limitarile sa le foloseasca la maxim asta nu mai este problema mea! Vanatoarea,Pescuitul,Off Road-ul,navigatia si plimbarile in aer liber sunt pasiunea mea!
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 rem@OMERTA
Succes! @Ghinda Am avut impresia ca @teodor Paun ar putea fi vreun lucrator AESP aflat la vanatoare de dosare. Membru din 2018, 1 mesaj... S-ar putea sa gresesc si in acest caz scuzele mele. Dar daca nu?
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 remE baiat cuminte si pasionatTeodor Paun si nu e politist.Na postat...nu stiu de ce.
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 remNu am interesul sa dau nimanui peste nas. Nu sta nimeni sa perie "feisbuc"-ul, olx-ul, forumurile, etc., pentru asta s-au inventat programe ce cauta cuvinte cheie. Omul gaseste un email in casuta si apoi pune intrebari nevinovate: "Pune poze!", "Da detalii!"... E posibil si chiar probabil ca red flag-ul sa fi fost ridicat chiar de la prima postare de "incarcatoare de 30".
Cand am primit raspunsul: "la poligon folosesti de care vrei!!!" nu aveam de unde sa stiu daca initiatorul topicului este constient de limitarea la 10. Nu am avut intentia sa insult pe nimeni.
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 remEu niciatat nu m am suparat si Paun Teodor nici atat,e baiat cult si cu bun simt daca ar trece mai des pe aici si ar vede sigur si ar cere scuze daca a deranjat,pur si simplu a vazut a fost intresat si a scris instinctiv,cred
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 remMODERAT.
Warn. La prima abatere ne despartim..
Ti-au scapat cam multe..... Dar cel mai important lucru cine esti si ce-i cu tine pe aici!
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 remAdminii, dormiti??
@foaieverde, daca era anuntul meu iti spuneam ceva depre cainele de drum lung. Te tin pulpele, te bagi! Nu te tin, nu ai dreptul sa ceri socoteala! Daca vrei arma de tir am eu un WMR de Cugir. Ti-l dau cu 3000 euro. Nou este 1000 lei. Dar are valoare al meu! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 rem@omerta, ma lasi sa ii raspund de ce costa atat?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Da Mugurel,chiar te rog! Vanatoarea,Pescuitul,Off Road-ul,navigatia si plimbarile in aer liber sunt pasiunea mea!
Re: Vand Arma S&W MP15 calibrul 223 remAsa vrea __ _ _ mea! Si daca nu iti place,..... este gratis! Sau bonus????
22 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 37 vizitatori |
Publicitate
|