| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpar Bergara BA13 cal.308Moderator: the_mav
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpar Bergara BA13 cal.308Salutare comunitate! Caut sa cumpar o basculanta Bergara BA13 cal. 308 preferabil cu teava inox de 51. Noua sau in stare cat mai apropiata de noua. Daca are cineva sau cunoasteti pe cineva care stie pe altcineva, scrieti-mi va rog un mp cu nr. de telefon. Multumesc si sarbatori frumoase!
Re: Cumpar Bergara BA13 cal.308Preferabil.... sa treci pe la prezentari asa cum spun regulile forumului si apoi ce si cum!
Re: Cumpar Bergara BA13 cal.308@pipabh iti jur ca am vrut sa completez profilul de user asa cum se obisnuieste pe forumuri! Dar cand am vazut ca aici se cere numar de ICQ si adresa de aol m-a cam venit sa rad
Ar fi trebuit sa te bucure ca ai dat de un forum care exista de pe vremea cand, probabil, nici nu visai sa ai de a face cu vanatoarea. Buna crestere spune ca e frumos sa te prezinti cand intri in casa cuiva. Nu de alta, dar baietii vor deveni mai prietenosi si poate, poate gasesti ceea ce cauti. Ramane la latitudinea ta sa ne arati daca poti depasi nivelul de mistocareala ieftina sau nu. Nu de alta, dar vei fi tratat asa cum arati ca esti. Admin.
Re: Cumpar Bergara BA13 cal.308
Mai vorbim dupa ce vede un admin postarea...
Re: Cumpar Bergara BA13 cal.308@mulen ruj ...Iti dai cu ruj?
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 43 vizitatori |
Publicitate
|