Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Gratar cu capac. Outdoorchef.
87 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Sau ar mai fi varianta Sous-vid, se gătește vreo 32 de ore la 63 °C ( în funcție de greutatea și grosimea burții, bucății de carne), și după se face crustă și culoare doar pe grătar (tigaie), dar nu iasă șoricul așa de înflorit și gustos. Dar carnea se face rahat în gură și rămâne mai multă grăsime în carne, pe când la cuptor dispare aproape toată grăsimea.
12, 16, 9mm, .30-06
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Multumesc pentru raspuns, sper sa am timp acum de sarbatori sa incerc cat mai multe retete de pe aici.
Beretta 686 Silver Pigeon I 12/76
Sako 85 Bavarian 7x64
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Astăzi făcui iar burtă
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.@Ginda. Aseara am facut iar muschi de caprior. De data asta la cuptor, ca nu era vreme favorabila de gratar.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.
Bună seara, Reţeta pentru muşchiul de căprior ne-o puteţi spune? O seară bună! RaduCR Cal 12, 9,3x62, 30-06
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Mai sus este descrisa procedura.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.
Salut si La multi ani! La ce temperatura o lasi la uscat? Merci, TudorB
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Servus. La temperatura de afara, probabil in pivnita e un pic diferenta, important este sa fie curent, adica vint. Daca e inchis incepe sa capete mucegai.
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Bag o afinata si o sa ma apuc de pulpa.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Doamne ajuta!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Ohhh! Fain. Si eu am bagat o palinca de Dumbraveni. Spor la treaba, si nu te grabi. Urmareste bine toti pasii.
Astept Feedback.
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Acu e in cuptor. E din ala pe gaz, nu am termometru, dar cred ca 30 minute o las. Nu mai mult. Deja sunt la vin rosu. S-a prajit cum ai zis.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.In folie in cuptor? Sau afara?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Sa iti dea Dumnezeu sanatate!!!!!!!!!!!
Ce am gresit, este ca nu am avut pregatit si o garniturica. Dar mananc friptura si bag un vin rosu, cinstit, de tara!!!!!!!!! Data viitoare o sa fac separat o garnitura cu hribi!!! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Cam asa ceva a iesit. Mai rudimentar, fara plating.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Sa dea dumnezeu la toata lumea.
Garnitura cu hribi se potriveste de minune. Nevasta mea face hribii cu orez, o bunatate.
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Din bucatile din dreapta deja bagasem. Si mai din margine si mai din mijloc. O bunatate. Si rapida foc. Recomandare: cand pui carnea in ulei, un pic de atentie, ca eu am cam furat-o! Sare al naibii in sus!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.
Felicitari! Pentru prima incercare, este senzationala. Sa fi vazut la mine prima data...! Dar data viitoare sa o scoti cu 10 min. mai devreme, sa vezi ce culoare faina are. Acum depinde si de gustul fiecaruia, unii o maninca mai in singe altii mai bine prajita. Nu gresesti cu nimic daca o scoti mai devreme, tai o felie, si daca nu-i cum vrei poti sa o mai bagi la cuptor citeva min. Daca e deja trecuta, nu mai poti face nimic.
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.
Stiu, dar asta e farmecul. Dupa ce maninci, cu alta pofta faci curatenie. Capac nu-i bine sa pui, sunt un fel de palete din plasa ca de tintari, special pentru tigaii. Se gaseste pe la mai toate magazinele, sunt foarte eficiente.
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef. A sarit pe mine! Pentru aragzul obosit pe care il am a fost timpul perfect. Era suculenta, exact perfecta! Cand o sa am scula cu temperaturi electrica etc, voi sta timpii exacti!
Multam inca odata! A mai ramas mai putin de jumate Nu ma puteam abtine! am pus si o ligurita de dulceata de mure. senzatie totala! Nu am avut afine ca era si mai buna, sigur1 Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Ai gusturi fine @Ghinda. Deja esti la avansati daca pui si dulceata. Eu pun dulceata de coacaze, este excelenta si asta.
Ma bucur ca ti-a placut reteta. Sa faci muschi de pe spate sa vezi ce fina iese.
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Cerbul merge ca tapul????
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.
Un sfat. Dupa ce scoti carnea din cuptor, las-o 10 min sa se odihneasca, inainte sa o feliezi. Sa nu mai arunce sucurile din ea. Daca reusesc sa pun poze, o sa postez si eu niste retete faine. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Pai asa am facut. Este in reteta data de elvetian. 10 minute in folie de aliminiu. Sa vezi ce mai tavaleam painea prin sos!! Farfuria am bagat la microunde 1 minut sa fie fierbinte.
Mai am niste carne de cerb, bag si din aia. Si cu toate ca ziceam ca nu mai impusc o cervida femela de final sezon, ca de obicei, ma bag la o ciuta de lopatar. Sa testam si asta. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.
Din punctul meu de vedere este carnea care se preteaza cel mai bine. Cea mai gustoasa in modalitatea asta de a o gati. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Merge din Cerb, Lopatar, Capra Neagra, Ibex, Mufflon. Dar de Lopatar e Luxus! Pacat ca nu prea avem in Elvetia.
Poti sa ma rezolvi cu unul? Contra cost, normal.
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.
Inveti repede @Ghinda.. Tu esti bun de Presedinte la AGVPS.
Re: Gratar cu capac. Outdoorchef.Asa i a fost cresterea....
Guvernanta frantuzoaica, pedagog neamț , doica de la Rio... Era cat pe aci sa fie il presidente... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
87 mesaje • Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Retete culinare vanatoresti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 38 vizitatori |
Publicitate
|