| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Pachet BlaserModerator: the_mav
22 mesaje • Pagina 1 din 1
Pachet BlaserBuna seara, se scoate la vanzare un pachet Blaser compus din arma si inca 2 tevi suplimentare, luneta Swarovski Z8i si prinderea aferenta,cutie de transport Blaser (varianta mare), curea piele Blaser, husa Blaser,pat arma suplimentar. Pentru cel care achizitioneaza intregul pachet, se mai adauga ca si bonus munitie de peste 500 euro. Pretul intregului pachet este de 7500 euro si nu este negociabil din motive evidente!
Informatii suplimentare despre calibre,luneta, etc gasiti in poze dar va stau la dispozitie cu poze suplimentare si informatii pe whatsapp la 0764300100.Mentionez ca acest pachet este al unui coleg vanator care a decis sa renunte, de aceea se doreste vanzarea intregului pachet. Se poate vinde si separat,arma cu cele 2 tevi suplimentare! https://imageupload.io/QvDd5ilwnZ.g
Re: Pachet BlaserDin poze se vede cam asa:
- arma Blaser R 93, lemn, standard - montata este o teava "grea", din aia de 22 mm diametru, aparent lunga, cu filet la gura tevii si piulita de protectie, zisa si "match", calibrul 300 win mag - o alta teava cu filet si frana de gura, ce pare tot de 65 cm, in cal. 300 weatherby magnum - o alta teava grea sau semigrea, ceva mai scurta, cu filet si frana de gura, in cal. 416 Remington Magnum - un alt pat, "cu gaura", ceva custom - cutie, toc, curea, luneta cu sina si montura dedicata. As fi foarte interesat sa aflu sigur: - care este teava de baza, cea cu care este trecuta arma in permis - daca teava match in 300 wm se vinde separat? Multumiri anticipate! P.S. "grea" de tot combinatia, de Africa! Scumpa-scumpa de noua dar extrem de greu vandabila la noi, in ziua de azi.
Re: Pachet BlaserStimate domn,evaluarea dumneavoastra este absolut corecta cu amendamentul ca montura este tot de la Blaser.!Din pacate proprietarul nu este de acord sa vanda tevi separat,se vand doar impreuna cu arma.In permis este trecuta cu teava de 300 wm.
Re: Pachet BlaserCu amendamentul ca montura NU este una originala Blaser. Este facuta pentru arme Blaser de o firma tot serioasa, tot germana.
199x tevile in 300 wby si 416 rm, 2005 cea in 300 wm. Fara sa fie deloc rautacios comentariul, proprietarul e poet si foarte visator daca spera sa vanda intreaga combinatie unui singur cumparator.
Re: Pachet Blaser
Nu sunt de acord cu aceasta afirmatie dar nu voi intra in polemici pentru un lucru minor!
Haideti sa respectam dorinta proprietarului fara sa consideram ca suntem detinatorii adevarului absolut si fara sa anticipam rezultatul,altfel chiar este un cometariu rautacios.
Re: Pachet BlaserDovada:
https://www.spy-shop.ro/prindere-cu-det ... 45193.html Fara rautate! Imi mentin oferta pentru teava match. Eventual arma intreaga daca nu se poate "descompune", fara tevile de schimb. Eventual caseta, toc in acelasi pachet. 300 wby deja am iar 416 chiar depaseste dorinta mea de calibre mari. Swaro nu este intre marcile preferate de mine. Asta ca sa-mi si explic oferta.
Re: Pachet BlaserAm sa intreb daca se vinde doar arma cu teava respectiva.Referitor la accesoriile respective (luneta,cutie,husa), sunt eu interesat de ele,ramane sa gasim cumparatori pentru restul de tevi.Pentru 300wby nu cred ca va fi o problema (este un calibru senzational dupa parerea mea).
Re: Pachet BlaserVa rog sa nu mai poluati, daca nu sunteti interesati direct!
Am făcut curatenie. Va rog sa va limitati la postari ontopic. Nu doresc sa dau warn sau ban.... Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Nu are nici o legatura montura din link cu montura de pe arma.Aceea este aftermarket si este o montura ieftina,noi aici vorbim de cea Blaser care costa peste 2000 lei!
Re: Pachet BlaserN-are rost sa ne ciondanim. In pozele in care este prezentata arma cu montura si luneta NU este o montura originala Blaser. Orice posesor de Blaser va poate confirma. Un minut de google va lamureste. Este o montura MAK, la fel de scumpa ca cea Blaser, la fel de buna ... dar nu e Blaser!
Scoasa de pe arma, intoarsa cu fundul in sus si fotografiata .... cat se poate de simplu.
Re: Pachet Blaserhttps://www.optics-trade.eu/en/makuick- ... -rail.html
Asta este. https://www.optics-trade.eu/en/makuick- ... -30mm.html Aici, in pozele 8-9 gasiti sigla firmei. https://www.optics-trade.eu/en/blaser-s ... -rail.html Si aici vedeti cum arata una Blaser originala. Candva, foarte demult, Blaser a avut un model de montura cu manetele proeminente, asemanatoare cu cele de la MAK dar cu o mica piedica de blocare pe ele. Niciodata nu-i tarziu sa mai inveti cate ceva!
Re: Pachet BlaserVa salut Domnilor,
Teava 300wby ma intereseaza pe mine. Respect!
Re: Pachet Blaser...si patul cu "gaura" . Pot fi trimise poze pe WhatsApp?
Re: Pachet BlaserBuna ziua, nu se vand tevi separat!
Re: Pachet BlaserBuna ziua,
"(Am sa intreb daca se vinde doar arma cu teava respectiva.Referitor la accesoriile respective (luneta,cutie,husa), sunt eu interesat de ele,ramane sa gasim cumparatori pentru restul de tevi.Pentru 300wby nu cred ca va fi o problema (este un calibru senzational dupa parerea mea)"). Eu am scris, luand in considerare cele de mai sus. Cu stima.
Re: Pachet BlaserImi cer scuze ca nu am revenit cu precizari, am considerat ca se intelege din lipsa unei noi postari! Potentialul client (arma),nu este foarte hotarat, in concluzie, nu se vand tevi separat decat in cazul in care se vinde intai arma. Multumesc ptr intelegere!
Re: Pachet BlaserMultumesc si eu pentru precizari...raman interesat in continuare si daca se vor da pe bucati, va rog sa ma luati in considerare.
Cu stima,
Re: Pachet BlaserUpdate:
Au mai ramas la vanzare 2 tevi, respectiv 300 weatherby magnum si cal. 416 Remington Magnum
Re: Pachet BlaserValabil, sau schimb cu teava R8 in calibrul 22-250
Teava se vinde separat! 0722202336 pentru detalii! Vanatoarea,Pescuitul,Off Road-ul,navigatia si plimbarile in aer liber sunt pasiunea mea!
Re: Pachet BlaserMultumesc frumos "OMERTA"...am rezolvat, intre timp.
22 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori |
Publicitate
|