Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 02 Iun 2026, 01:51
|
|
|
Anunturi de Vanzari-cumparari pentru orice tip de arma
Moderator: the_mav
de yoghi pe 15 Apr 2021, 09:20
Am 4 cutii de RWS .243win SP Pointed 6,5 g/100gr sigilate.Le schimb cu Norma Vmax.
Interes? Pretul la RWS e 13_14lei iar Norma Vmax e 8-9lei ....sau vand cu pretul de Vmax
0745755577
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel, Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
-

yoghi
- Veteran
-
- Locaţie: Romania
de yoghi pe 17 Apr 2021, 14:21
Nu folositi bre RWS? Sunt precise si. gramaj mare. Eu am ramas cu ele din greseala.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel, Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
-

yoghi
- Veteran
-
de yoghi pe 21 Apr 2021, 23:16
Am schimbat RWSul cu Lei.  acum aveti careva Vmax de vanzare?
-

yoghi
- Veteran
-
de hunterb pe 22 Apr 2021, 07:24
Nu prea mai gasesti norma v-max...ca sa nu se mai "incurce" cu hornady pentru patentul glontului v-max de 75 grains, norma a dezvoltat glontul propriu tipstrike de 76 de grains...si au la arrow
is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
-

hunterb
- Veteran
-
- Locaţie: Bucuresti
de florinsarca pe 22 Apr 2021, 11:03
La cum decurg demersurile unora de a stopa cu orice preț vânătoarea în România, cred că vom rămâne cu muniția nefolosită în rastele, mult și bine...
-

florinsarca
- Membru important
-
- Locaţie: Geoagiu Băi, Hunedoara.
de Sly_Fox pe 22 Apr 2021, 12:15
Nu rămânem cu muniția, o tragem în poligon! Deschise poligoane din astea kilometrice și toți să treacă la următorul nivel: SNIPERI. Nu au vrut ratangii care trag de câteva ori pe an după vreun șacal amețit, vor sniperi care pot lua musca de pe arac la 1 kilometru. Este bine și așa!
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
de violiv pe 23 Apr 2021, 11:41
hunterb scrie:Nu prea mai gasesti norma v-max...ca sa nu se mai "incurce" cu hornady pentru patentul glontului v-max de 75 grains, norma a dezvoltat glontul propriu tipstrike de 76 de grains...si au la arrow
Nu s-au incurcat pe patent. Au importat multa vreme proiectile de peste ocean. Cu Accubond aceeasi situatie. De la criza de munitie din 2008-2009, cand amerucanii n-au mai putut livra constant comenzile, europenii au decis sa-si faca propriile varfuri, pe cat se poate. Probabil nu vei mai gasi v-max incarcat de Norma dar se gaseste acelasi v-max incarcat de Hornady la fel de bine sau Geco Expres, cu proiectil aproape identic.
-
violiv
- Veteran
-
- Locaţie: Constanta
de Sly_Fox pe 23 Apr 2021, 12:30
Dacă la arme de vânătoare, în ansamblu, europenii sunt cu câteva clase peste americani, la proiectile pentru ghintuite europenii mai au de învățat de la americani. Au tot ținut-o pe clasicism în ceea ce privește vârfurile, vânătoarea în Europa presupunând distanțe relativ scurte de tragere, goana având ponderea cea mai mare. Acum, probabil datorită cererii, văd că încet dar sigur trec și fabricanții de pe vechiul continent la vârfuri mai de secol XXI. Dar astea boante europene, cu aerodinamică de metrou, tot fac treabă bună la goane. 
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
de liviur pe 14 Mai 2021, 13:05
Mi-a placut mult tipstrike in 243 pt combatere, am impuscat si cativa tapi, dar se desfacea de tot la caprior
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
-
liviur
- Veteran
-
- Locaţie: Buc-Branesti
de popaliviu pe 15 Mai 2021, 14:58
Sly_Fox scrie:Dacă la arme de vânătoare, în ansamblu, europenii sunt cu câteva clase peste americani, la proiectile pentru ghintuite europenii mai au de învățat de la americani. Au tot ținut-o pe clasicism în ceea ce privește vârfurile, vânătoarea în Europa presupunând distanțe relativ scurte de tragere, goana având ponderea cea mai mare. Acum, probabil datorită cererii, văd că încet dar sigur trec și fabricanții de pe vechiul continent la vârfuri mai de secol XXI. Dar astea boante europene, cu aerodinamică de metrou, tot fac treabă bună la goane. 
Cred că americanii sunt peste europeni la capitolul muniție cu glonț pentru că este permisă reîncărcarea cartușelor și toată lumea testează și testează la infinit diferite pulberi în diferite configurații.
12, 16, 9mm, .223, .30-06
-
popaliviu
- Veteran
-
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori