pret pachet 3500 lei.
0745xxxxxc7.Bucuresti

vand CZ 550. ocazieModerator: the_mav
7 mesaje • Pagina 1 din 1
vand CZ 550. ocaziefimiu vinde un CZ 550. full stok cal 3006 .arma ca noua. + luneta Nikon Prostaff 3-9x56 +suporti originali cz .
pret pachet 3500 lei. 0745xxxxxc7.Bucuresti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: vand CZ 550. ocazieE bestială! Care are nevoie de o carabină bolt nu trebuie să mai stea pe gânduri. În special că cehii de la CZ au renunțat la superbul sistem 550 și au trecut la sistemul 557, inferior precedentului din punctul meu de vedere.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: vand CZ 550. ocazieFrumoasa si ieftina dar zic.eu lumea a inebunit ...sau poate eu am ramas in urma.
M-a sunat un ""georgica par zburlit"" ...discutia a inceput bine dar cand am zis ca nu rezerv arma fara bani a sarit in sus.A inceput cu morala ,inca putin si zicea ca face reclamatie. Si a mai fost un nene care vrea sa achite lunar 500 lei. ![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: vand CZ 550. ocazieIo zic sa i bagi mintile n cap lui fi tu.....
Daca n are 2 identice, e pacat s o dea pe un pret de nimic.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: vand CZ 550. ocazieSincer ...nu mai e de interes.a fost cadou de ziua lui dar acum interes reprezinta un obiectiv foto.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: vand CZ 550. ocazieOcazia ...s-a vandut.
Multumiri pt gazduire. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 23 vizitatori |
Publicitate
|