Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 04 Iun 2026, 19:01
|
|
|
Anunturi de Vanzari-cumparari pentru orice tip de arma
Moderator: the_mav
de Cyfmania pe 14 Iul 2021, 15:02
salut, am aceasta pusca, nu am mai tras cu ea din 2015. este varianta cu pat de plastic. ma gandeam sa o vand dar neamaivand contact cu vanatoarea de ceva timp nu stiu care ar fi un pret ok pt ea. arma prezinta usoare zgarietori datorate centurii.
ma puteti ajuta cu un sfat ?
-
Cyfmania
- Nou membru
-
de raoulserban pe 14 Iul 2021, 16:10
salutare, cel mai bine pui poze cu arma si faci o cautare cu pretul actual al armei, poate o apritate EUR cu pretul de achizitie. De fel, 25% -35%minus fata de pretul de nou, dar nah, conditia armei, cererea pe piata si alti factori influenteaza.
-
raoulserban
-
de violiv pe 14 Iul 2021, 18:10
Pret actual nu prea ai de unde. Modelul a fost inlocuit intre timp. Din ce exista la oferta azi, uite niste exemple: https://www.narmao.ro/browning-maxus/ant-11623/E modelul mai nou, tot configuratie plastic si e la vanzare cu vreo 60% din pretul de magazin, pret de noua ceva mai mare decat al armei tale atunci cand ai luat-o. https://www.narmao.ro/browning-fusion-g ... ant-12548/Asta e chiar surioara armei tale, in configuratie clasica, pat lemn. Sta pe piata de ceva vreme. Piata armelor cu alice e practic moarta la noi, in zilele astea. E cel mai prost moment sa vinzi. Nimeni nu mai cumpara ca n-ai ce face cu ele. Daca ordinul cu cotele la pasari va fi dat asa cum e proiectul, sint + 75% sanse sa nu vanam nici anul acesta migratoare. Cum alicele de otel devin tot mai mult o realitate, daca nu are floarea de crin n-o mai cumpara nimeni. Si ca "sa-mi dau cu presupusul", la intrebarea ta raspunsul meu ar fi "3000 lei" daca vrei mortis s-o vinzi, "3500 lei" daca vrei sa lasi loc de negocieri ample. P.S. 25% sub pretul de magazin este pretul unei arme s-h nou-noute, cumparata de o luna si cu care nu s-a tras deloc sau aproape. https://m.olx.ro/d/oferta/benelli-super ... eUkK5.htmlAsta este +10.000 lei noua. P.P.S. pe piata de azi oferta depaseste de cateva ori cererea. Nu numai la noi, toata Europa e plina de arme bune la pret de "rusoaice".
-
violiv
- Veteran
-
- Locaţie: Constanta
de Cyfmania pe 15 Iul 2021, 08:50
multumesc pt ajutor. nu as vrea sa o vand ca imi place sa o am dar nu mai sunt membru vanator si nici timp sa merg la un poligon sa trag n-am mai avut. e si legea asta in romania ca tb sa fii neaparat inscris ca sa poti detine arma...... in fine.
mi se pare ca are floare de crin, merg si alicele de otel la ea.
-
Cyfmania
- Nou membru
-
de yoghi pe 17 Iul 2021, 19:56
Pt ca destinatia armei era piata americana ,Da are si floarea de crin.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel, Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
-

yoghi
- Veteran
-
- Locaţie: Romania
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori