| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Nu au seria pe inchizator..Moderator: liviur
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Nu au seria pe inchizator..Salutare tuturor, vreau sa achiziționez o franchi 30.06 însă când am vrut sa o comand la magazin, vânzătorul a zis ca nu se mai importa deoarece nu au trecuta seria pe închizător. Mai sunt și alte mărci în situația asta? Mulțumesc și scuzati dacă a mai fost dezbătut subiectul..( eu nu am găsit nimic de franchi)
Re: Nu au seria pe inchizator..Păi parcă treaba era la nivel european, cum de se mai fabrică fără serie pe închizător? Hai că răspund printr-o întrebare!
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Nu au seria pe inchizator..Nu cred ca o firma ca franchi sa nu se alinieze la cerintele respective,ar trebui sa contactezi direct firma și sa verifici politica lor,găsești pe internet datele de contact.
Re: Nu au seria pe inchizator..Cred că problema este de la magazinul respectiv nu de la producător. Producătorii au toți mașinării/lasere pentru ștanțat, nu e mare brânză să mai ștanțeze încă o piesă sau două...
12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: Nu au seria pe inchizator..Stia vanzatorul ceva dar nu tot sau nu prea bine.
Exista cateva procese pe rol pentru arme care s-au importat, vandut, inscris in permise, importate dupa intrarea in vigoare a legii cu seriile. Si veneau din Italia. Ca si noi, italienii au inteles mai greu ca e lege si ca trebuie aplicata. Dar nu de aia nu gasesti tu Franchi ci pentru ca toate importurile sint in aer. De cand cu razboiul din vecini, nicio firma din Europa, ce se ocupa cu arme si munitii, nu mai garanteaza termene, productie, livrari, bla-bla. Gasesti ceva in tara si-ti convine ... ia, ca nu se stie cand mai vine alta!
Re: Nu au seria pe inchizator..
Problema sta altfel decat se zice. In directiva europeana se specififica """...la data intrarii pe teritoriu Uniunii e obligatoriu sa...dupa data de.."" iar in legea Romanesca..super295 scrie ca ""la data intrarii pe teritoriu Romaniei.."" Pt ca un berbec a tradus stramb sau alt berbec a vrut sa fie mai catolic decat Papa. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Nu au seria pe inchizator..Problema la Franchi exista și e reala. Un prieten a cumpărat o semi în cal 20,de la un magazin în Ploiești și a avut surpriza ca nu o poate trece în permis pentru ca cei de la arme au spus ca nu are nu știu ce serie stanta ta. A urmat un schimb de acte cu cei de la Bereta România se pare ca au rezolvat într-un fel sau altul, dar a urmat o altă chestie mișto,, arma nu trăgea în punctul ochit. Arma a plecat la garanție iar cei de la Bereta i au dat prietenului alta arma sh în același calibru pana vine cea noua de la garanție. Se pare ca problema era șină lipita strâmb. Deci se poate și la Franchi nu doar la Ij!!!
Re: Nu au seria pe inchizator..va să zică... pot sa.mi iau gândul de la franchi ... o să merg pe M 18 , mulțumesc mult de sfaturi și păreri!
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Mooseieur şi 104 vizitatori |
Publicitate
|