Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 09 Mai 2025, 22:40
|
|
|
Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !
Moderatori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B
de kilgor pe 04 Mai 2022, 15:33
Prezența dumneavoastră ne-ar aduce mare bucurie, având în vedere că obiectivul urmărit prin această manifestare este acela de a păstra tradițiile vânătorești și pescărești din zona Banatului de Munte, din cea a Dunării, dar și din regiunea transfrontalieră România — Serbia.
Importantă este și sensibilizarea și implicarea populației, dar și a organismelor de decizie politică și administrativă în asigurarea unei conviețuiri sănătoase și civilizate, prin ecologizarea mediului în scopul conservării responsabile a biodiversității. Ne dorim atragerea cetățenilor și în mod special a tineretului spre practicarea sportului pentru educație, sănătate și recreere.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
kilgor
- Nou membru
-
de Marius pe 04 Mai 2022, 17:11
Felicitari si distractie placuta!
-
Marius
- Veteran
-
- Locaţie: Bucuresti
de pipabh pe 04 Mai 2022, 18:07
Felicitari! Frumoasa treaba! Cum am mai spus cu alte ocazii ... ceva mai repede invitatia si poate se gasesc cativa sa va viziteze!
-
pipabh
- Veteran
-
de Ghinda pe 06 Mai 2022, 06:40
Cam târziu cu invitația! Distracție faină să aveți!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
-
Ghinda
- Veteran
-
- Locaţie: Bucuresti
de kilgor pe 06 Mai 2022, 09:08
Da, într-adevăr așa este! Dar eu fiind un simplu membru vânător la unul din cluburile de vânătoare care o să pregătească 2 din cele 50 de ceaune, chiar nu m-am gândit să postez mai devreme. Navigam într-o zi pe forum și am văzut o postare nouă la topicul "Rețete culinare vânătorești" și așa mi-a venit ideea.
Țin să menționez că textul și imaginea postate de mine nu îmi aparțin. Le-am preluat dintr-un ziar local online unde mă gândesc că au plătit articolul cei de la AJVPS CS... măcar atât pe partea de promovare, chiar și pe ultima sută de metri. Articolul a apărut în 1 mai.
P.S. Anul viitor dacă se mai organizează am să încerc să fiu puțin mai prompt cu invitația! Scuzele mele pentru întârziere!
-
kilgor
- Nou membru
-
de ventura pe 09 Mai 2022, 13:55
Daca puneau si solistele pe afis, nu mai era loc in parcare  Una peste alta, a fost un eveniment reusit, la care au participat (fara sa exagerez) peste 1500 de persoane.
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
-

ventura
- Veteran
-
- Locaţie: Focsani
Înapoi la Vanatoare discutii generale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 89 vizitatori