Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vand pat Boyds Savage AxisModerator: the_mav
18 mesaje • Pagina 1 din 1
Vand pat Boyds Savage AxisSchimb patul boyds pe care îl am pe arma cu unu de lemn normal. Arma o folosesc 90% la combatere și îmi este puțin incomod. Poze pot trimite pe whazzap.
Tel. 0731336817
Re: Schimb pat Boyds Savage AxisPatul este de vanzare. Intre timp am facut rost de un alt pat.
Pret pat Boyds : 1.000 lei Poze pe WhatsApp.
Re: Schimb pat Boyds Savage AxisValabil.
Tel 0731.336.817 pentru poze si alte detalii
Re: Vand pat Boyds Savage Axiseste mai greu sau mai usor decat cel de plastic ?
Re: Vand pat Boyds Savage AxisUn pic mai greu si un pic mai lat pe fata superioara, unde pui obrazul. La o luneta mai ridicata impinge un pic barba in lateral. Pentru un Docter, sa zicem, aseaza capul perfect.
Patul de plastic si cel de lemn natural au partea superioara un pic mai ingusta si te lasa mai usor sa cobori/ridici capul.
Re: Vand pat Boyds Savage AxisPatul are greutatea de 1.26 kg.
Re: Vand pat Boyds Savage AxisValabil....
Re: Vand pat Boyds Savage Axis
e cu gaura in pat pt degetul mare ?
Re: Vand pat Boyds Savage Axispoze
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Vand pat Boyds Savage AxisStii cumva modelul (Varmint sau Featherweight) si daca e long action sau short action?
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Vand pat Boyds Savage AxisCa model din ce am cautat pe internet pare a fii Varmint iar ca actiune long sau short habar nu am.
Re: Vand pat Boyds Savage AxisCe calibru are arma de pe care l-ai demontat?
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Vand pat Boyds Savage AxisNumai seria mai veche si mai scumpa 10-110 are actiuni de lungime diferita.
La Axis toate calibrele, inclusiv 223, merg pe actiune de aceeasi lungime. Nu exista decat o lungime.
Calibru . 243W
Multumesc pentru clarificare! Ma gandeam ca difera din moment ce in selectorul Boyds sunt ambele variante. Gaurile pentru montura sunt identice si inchizatorul la fel dar ma gandeam ca magaziile sunt mai mici la cele short action si implicit decupajul din pat este mai scurt. 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Vand pat Boyds Savage AxisUite ca nu mai tin minte. Am avut in acelasi timp, pe masa si 308 si 223 dar nu-mi amintesc sa fi vazut diferenta asta la magazii. Stiu ca doar "buzele" magaziei erau diferite, caraghioase rau la 223, incercand sa prinda micul glont intr-o magazie mult prea mare pentru el.
Cel mai bine il intrebati pe Radu Bichis.
Re: Vand pat Boyds Savage AxisVandut.
Se poate inchide multumesc.
18 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 100 vizitatori |
Publicitate
|