| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Geco StarModerator: liviur
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: Geco Starhttps://geco-ammunition.com/en/ammuniti ... /geco-star
https://www.all4shooters.com/en/hunting ... target-hp/ Nu este un Geco Plus reinventat, este un proiectil monolitic. O seară bună! RaduCR Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Cal 12, 20, 9,3x62, 30-06
Re: Geco StarPare asemănător, aproape identic cu Geco Zero(bleifrei). Cu Zero am tras sub 1 MOA în poligon. În animal nu știu cum se comportă.
12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: Geco StarIa Norma si trage cu Norma
Norma Vulkan Norma Bondstrike Norma Oryx Toate variantele sunt ok. 12/70 - 12/76 - 20/76 - 308w - 16/222rem
Re: Geco StarEste un proiectil fara plumb.
Nu am tras cu el.
Re: Geco StarNu am folosit proiectile monolitice, dar din ce am vazut la americani, la orice monolitic, efectul in vanat depinde de viteza pe care o mai are în momentul impactului. De la o anumita viteză în sus, expandeaza mult, pana la jumatea lui chiar, pe masură ce viteza scade, expandeaza mai putin. Penetrare buna in toate situaţiile, având în vedere că işi pastrează aproape totă masa.
Re: Geco StarProbabil calibrele magnum sunt avantajate ...
Re: Geco StarAm citit despre comportamentul in vanat a varfurilor fara plumb si nu mi se pare ca s-ar apropia de efectul celor cu plumb. Asa ca, pana nu va deveni obligatoriu (daca va deveni) fara plumb, raman pe cele clasice, cu plumb.
Am tras la inceputuri, acum peste 10 ani cu ceva de la Wincester, avea varful vopsit si tub argintiu, dar nu am vanat decat 1-2 tapi cu el si restul tras pt antrenament, asa ca nu am grad de comparatie. Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Discutii despre munitii, caracteristicile lor, performante Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 36 vizitatori |
Publicitate
|