| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
HK MR223 A3Moderator: liviur
35 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: HK MR223 A3Colegul @piratu, ai idee unde găsesc încărcător limitat la 2 cartușe?
12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: HK MR223 A3Acum 2 săptămâni am testat-o în poligon, dar pe cătările mecanice și în poziție fixă. Am scos grupaje de cizmă:)) !Trebuie să merg la un poligon dinamic pentru ceva mai multă distracție. Super armă! Inițial vroiam Schmeisser, după eram croit pe Daniel Defense, iar în final m-am "îndrăgostit" de asta!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: HK MR223 A3Rezultatele din poligon cu S&B FMJ. Astăzi merg să cumpăr muniție mai bună. Tind să cred că din cauza muniției am grupajele asta...Nu sunt trăgător foarte bun, dar sigur pot mai mult de atât!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: HK MR223 A3Am folosit fmj de la SB și am avut grupaje mai misto!
Montura lunetei, arcașul…ceva țopăie. Prea multe focuri trase la o tură?
Re: HK MR223 A3Se poate să miște ceva. Trebuie să-i pun Loctite la șuruburi! Nu am tras multe, doar alea care se văd acoperite. 20-30. Grupuri de 3, cu pauze, după care chemam ținta să mă uit.
![]() 12, 16, 9mm, .223, .30-06
35 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori |
Publicitate
|